Ce bani ba dubiosilor despre ce bani vorbiti? Sa te duci la biserica si sa te inchini e 100% gratis. De unde bani ba puturosilor? Imi place ca toti ateii de duzina comenteaza ca biserica e hamesita dupa bani dar niciodata nu inteleg de unde acesti bani? De 20 de ani ma duc la biserica si n-am platit niciodata vreun leu. Ce bani ba idioti spalati pe creier ce sunteti?
Moastele sunt o traditie ''din popor''. In biblie este interzisa.
Dumneze spune sa ne inchinam doar inaintea Lui.
Da, nu este nimic rau sa mergem si sa vedem cine a fost inaintea noastra, eroii credintei, da este frumos si o incurajare pentru noi, dar nu sa ne inchinam inaintea lor.
Sfantul apostol Pavel, cand a vindecat oameni si propovaduia pe Hristos, oamenii de uimire i-au numit zei si se inchinau, iar Pavel i-a oprit.
Faptele Apostolilor 14:1-18 ''Apostolii Barnaba și Pavel, când au auzit lucrul acesta, și-au rupt hainele, au sărit în mijlocul norodului și au strigat: „Oamenilor, de ce faceţi lucrul acesta? Și noi suntem oameni de aceeași fire cu voi; noi vă aducem o veste bună, ca să vă întoarceţi de la aceste lucruri deșarte la Dumnezeul cel viu, care a făcut cerul, pământul și marea și tot ce este în ele.''
Pana si ingerii resping inchinarea oamenilor.
Apocalipsa 21:19 ''Şi m-am aruncat la picioarele lui ca să mă închin lui, dar el mi-a zis: „Fereşte-te să faci una ca aceasta! Eu sunt un împreună-slujitor cu tine şi cu fraţii tăi care păstrează mărturia lui Isus. Lui Dumnezeu închină-te!" '
Nici sfantul apostol Petru nu a primit inchinarea.
Faptele apostolilor 10:25 '' Când era să intre Petru, Corneliu, care-i ieşise înainte, s-a aruncat la picioarele lui şi i s-a închinat. 26 Dar Petru l-a ridicat şi a zis: „Scoală-te, şi eu sunt om!"
Daca apostolii resping inchinarea, daca ingerii resping inchinarea, atunci moastele, la ce sunt bune?
Ar trebui sa vezi daca icoanele si moastele sunt Adevarate sau nu.De ce o icoana lacrimeaza sau izvoraste mir?
Mantuirea o primim doar prin Hristos. Dar obiceiurile pagane...
Adica in Biblie chiar nu scrie sa pupi moaste, sa faci sfinti etc.
Ce e mai rau e ca ortodoxii nu vor sa inteleaga asta.
LisaJulie întreabă: