| Ele88 a întrebat:

Sfarsitu Lumii e aproape, eu vreau sa ajung in rai voi unde vreti sa ajungeti?

19 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Pentru a ajunge in rai ai nevoie de pocainta. Pocainta este porunca lui Dumnezeu pentru fiecare om.Fiecare dintre noi incearca sa se apropie cat mai mult de Dumnezeu.El ne spune ca putem sa mancam orice,nu ce intra in gura spurca pe om,ci ce iese din gura caci iese din inima. Daca cuvintele care ies din gura ta sunt bune si curate,si inima ta este buna. Sa te pocaiesti inseamna sa te caiesti de pacatul facut sa iti ceri iertare, si sa te lasi de el.
Poti sa fii pocait la ortodocsi, si poti sa mergi intr-o adunare si sa nu fii pocait.Domnul Isus nu are doctrina nici unei religii sau denominatiuni nu instiga impotriva vreunei grupari religioase nu cere adeziuni.Singura sursa infailibila de adevar a fost este si ramane Cuvantul lui Dumnezeu.Doctrina adevarata este invatatura si exemplul Domnului Isus Hristos. Daca vii inaintea Lui cu o inima plina de cainta,sincera si curata si daca crezi din toata inima, Isus te spala in sangele Lui, si iti iarta toate pacatele.

| DrunkenRat a răspuns:

Nu cred ca este atat de aproape. Nu vad legatura intre crestinism si subiectul asta de film 'apocalipsa 12'

| DrunkenRat a răspuns:

Unde vrei sa ajungi nu are nici o legatura cu unde o sa ajungi... si asta este destul de valabil in orice religie.

| Nuvăsufăr a răspuns:

Eu vreau să ajungi în afara acestui site.

| Bogdanux a răspuns:

La Ostfest.

| Holocaust a răspuns:

La ziua în care cei ca tine nu vor mai crede toate prostiile...

| FantasyAngel a răspuns:

La Tommorowland lol

| iulyapatricia a răspuns:

sfarsitul lumii e aproape prin cate se intampla dar vor fi mai grele scrie si in biblie ca nu stim cand va veni va veni ca un hot dar noi trebuie sa fim pregatiti mereu pentru ca nu stiu cand vine domnul nostru. cine n-ar vrea sa mearga in rai toti vrem sa mergem dar trebuie sa implinim ce scrie acolo pentru a fi pregatiti pentru venirea LUI.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vei ajunge elenin.dar in raiul tau.si cum te cunosc, asa ca unul ce blasfemiezi cele sfinte, si iei la misto totul si faci trolling pe aici care crezi ca e raiul celor ca tine?

| LaraClarice a răspuns:

Cine nu ar vrea sa ajunga in Rai?
Si de unde stii ca sfarsitul lumii e aproape? Ar fi mai bine sa nu mai crezi in 12 12 2012. Doar Dumnezeu stie cand si cum...

(Http://www.ptroa.co.il/petition/ semneaza si da-o mai departe)

| anonim4565 a răspuns (pentru LaraClarice):

Doame! asa cruzi is chinezii?

| LaraClarice a răspuns (pentru anonim4565):

Stiu cum e...

Nu am putut sa ma uit la tot

Mai bine. Mie mi-au trebuit 3 zile sa imi revin.
Vei da petitia mai departe?

Ok fie

Multumesc mult!

Am postat-o la voluntariat

Npk

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare