Oamenii se vor trezi, vor inconjura bisericile, vor lega cu sarma usile si vor striga:"Huo!"
Un preot va veni si le va spune credinciosilor: "Nu doresc să fiu crezut de nimeni, dar închiderea circuitului va însemna pentru mine o dărâmare sufletească, o lovitură cumplită, spulberarea unui adevăr în care am crezut şi mai cred până la finele vieţii mele!"
Nimeni nu va plati, niciodata!
Traieste.ti clipa!
Isus a înviat. S-a arătat chiar la 500 de oameni odată. Exista marturii cu privire la învierea sa.
Fiecare e liber să își pună întrebarea ta deci de ce ar fi tras cineva la răspundere? Nu e ca pe vremea totalitarismului să ți se impună convingeri.
Nimeni nu are de tras la răspundere pe nimeni pentru că nimeni din zilele noastre nu a văzut ce a fost acum 2000 de ani din păcate.Dar eu cred că a înviat cu siguranță!
Iti recomand sa reflectezi la asa-numitul Pariu al lui Pascal:
"Daca tu crezi in Dumnezeu, si El nu exista - nu ai pierdut Nimic; dar daca nu crezi in Dumnezeu, si El exista - ai pierdut TOTUL."
Oamenii nu reflecta doar asupra lui Yehova, ci si asupra intregii religii. Cand vezi ce pacaleala de religie este, mai consideri ca exista Yehova? Sau ca este ce cred crestinii ca este?