Probabil as reactiona cum ar reactiona niste triburi izolate din Amazon care vad prima data un TV. Da sa am si eu aceeasi dovada de existenta lui dumnezeu cum primesc ei TV ul
Daca exista, nu as avea nicio remuscare. Mai bine in Iad decat sa ma rog unui zeu nedrept.
Te auzi ce zici? Ai experimentat vreodata iadul sa zici asta?
Tu crezi ca in iad e mai bine decat sa te rogi lui Dumnezeu? prietene, cand vei pleca de pe acest pamant si vei vedea flacarile iadului vei plange si te vei tavali pe jos doar ca sa nu le mai vezi, dar se vede ca tu nu vrei sa crezi in el si nu voi incerca sa te conving pentru ca este decizia ta da iti spun ceva si vreau sa citesti bine..cand vei ajunge in fata lui Iisus si vei fi judecat pentru faptele tale si iti va fi frica sa ti ochii deschisi si vei urla de frica atunci sa iti aduci aminte de cuvintele pe care le-ai spus mai sus :,, Mai bine in iad decat sa ma rog unui zeu nedrept "
Uite, vezi? Daca e sa fiu judecat NUMAI pentru faptele mele, atunci nu mi-ar fi frica, caci nu sunt un om rau. Dar daca voi fi judecat pentru ceva ce n-am facut (pentru ca nu m-am inchinat nimanui) atunci este clar ca nu-i drept, fiindca nu dupa asta ar trebui judecati oamenii, ci dupa felul in care le sunt de folos celor din jurul lor, deoarece Pamantul este doar al nostru, nu al unei divinitati, care n-are nicio nevoie de slujitori si totusi ii cere.
Nu e nedrept, te ratacesti deoarece nu scunosti nici puterea lui Dumnezeu, nici scripturile.
De fapt, te judeca si dupa credinta in El. Din start este un lucru nedrept, pentru ca indiferent de cat de mult bine faci in lume, ai mai toate sansele sa fii trimis in Iad pentru ca nu ai crezut in El.
Dar daca te judeca doar dupa faptele tale, dupa cum te comporti cu cei din jurul tau, ce rost ar mai avea sa crezi in El? Te-ar trimite in Rai/Iad pentru lucrurile facute in viata, nu pentru faptul ca te inchini Lui sau nu. De ce ar avea o zeitate nevoie de slujitori?
Ti-am spus ca daca nu ai credinta, nu esti nimic. Ai nevoie de matrurisire si credinta in Iisus Hristos.
Tocmai! Iar asta consider eu ca-i nedrept.
Dar dacă există Zeus? Sau Vishnu?
La alte religii și alți dumnezeii te-ai gândit?
Nu exista alte zeitati, sunt inventati de catre oameni si nu sunt dovezi plauzibile.
21. Pentru că, cunoscând pe Dumnezeu, nu L-au slăvit ca pe Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit, ci s-au rătăcit în gândurile lor şi inima lor cea nesocotită s-a întunecat.
22. Zicând că sunt înţelepţi, au ajuns nebuni.
23. Şi au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios şi al păsărilor şi al celor cu patru picioare şi al târâtoarelor.
Fiecare religie pretinde că e cea adevărată.
Deci care e adevăratul Dumnezeu?
Nu exista alte zeitati, sunt inventati de catre oameni si nu sunt dovezi plauzibile.
care sunt dovezile plauzibile pentru dumnezeu?
Iisus Hristos.
.Isus le-a zis: „Bagati de seama sa nu va insele cineva. Fiindca vor veni multi in Numele Meu si vor zice: „Eu sunt Hristosul!" Si vor insela pe multi. Matei 24:11 – Se vor scula multi proroci mincinosi si vor insela pe multi.
Calea cea adevarata este Iisus Hristos
De unde știi că religia ta e cea adevărată?
Doar pe baza unor rânduri dintr-o carte veche de mii de ani?
Pentru ca am credinta in Iisus Hristos, religia nu are importanta.
Deci crezi fără vreo dovadă, nu?
Exista bineinteles.Dar nu are nicio legarura cu minciunile nascocite de evrei in Biblie.
DeProfundis99 întreabă: