De fapt nimeni nu a stiut acolo sau daca au scris ceva era gresit. Nu stiu cum de s-a intamplat ca am scris cel mai bine si m-am facut cu un 10.
Prin credinta putem sa vedem mari minuni.Toate lucrurile sunt cu putinta celui ce crede. Femeia aceea a primit raspuns la rugaciunea ei, datorita credintei in Isus.
Asa cum intr-o parte este scris "caci nu cei sanatosi au nevoie de doctor" asa si de aici putem intelege ca Isus Hristos nu a venit pentru cei ce il cunosteau si pentru cei ce aveau viata predata in mana Lui, ci pentru cei care nu Il cunostea. De aceea mantuirea nu este pentru cel care nu are nevoie de ea, ci pentru cel care o vrea si are nevoie de ea! Iar din pilda cu femeia intelegem ca prin credinta putem fi vindecati si trupeste si spiritual! Caci credinta muta si muntii din loc!
Inseamna in primul rind ca si-a dizolvat egoul in "solutia universala"si a devenit una cu Ea.A acceptat sa devina ciine din "om". Care e in stare sa faca diferenta si n-o face din simplu motiv ca e constient ca toate fiintele sint una intru existenta, acelui om nu i se mai refuza nimic, pentru ca are o asemenea tarie si rabdare incit va razbate oricum exclusa fiind violenta.
Inseamna ca Dumnezeu era cam retardat, iar femeia l-a convins pana la urma ca fiica ei chiar are nevoie de ajutor.
Banuiesc ca ai luat nota mica la el
Nu-i nimic si eu ma asteptam sa i-au 5
Salut.inseamana ca trebuie sa ai credinta adevarata daca vrei sa se implineasca ceea ce doresti
Mai gandeste-te la raspunsul tau.
M-am gandit destul.
Dumnezeu nu "discrimineaza cum are El chef".noi cerem de la EL ce credem noi ca avem nevoie, dar El ne da ce crede ca e necesar pentru o viata placuta inaintea Lui
Si daca ceea ce ati cerut nu e necesar?
Dumnezu nu poate sa-ti dea tot ce ai tu nevoie sau ma rog poate tie poate daca n-ai nevoie de mare lucru.
Mai citeste o data raspunsul meu.si mai vorbim dupa
Unde gresesti? Prin faptul ca nu depinzi de tine. Tu depinzi de ceva ce nu exista si asta automat te face sa-ti limitezi gandirea. Incearca sa discerni tu singur ce e bine si ce e rau, si priveste lumea din ansamblu asa cum este ea. Fara doamne doamne, ca nu mai avem 8-9 ani. Iar homosexualii, sa fim seriosi omule, nu e vina lor ca sunt asa, eu personal n-am nimic cu ei, atat timp cat nu fac parade si alte prostii. Fiecare cum a fost nascut, daca tie ti-ar placea de un baiat si toti te-ar respinde te-ai simti bine? Iar sexul anal (cu o femeie logic) nu e ceva urat, e ceva firesc, este practicat intr-un cuplu de oameni fericiti, cei cu gandire mai imatura il vor respinge, insa oamenii cu mintea deschisa care stiu sa judece vor sti cum sa-l faca.
Si tu ce crezi ca e necesar pentru o viata placuta inaintea lui?
inceara ca gandesti un pic mai departe, era vorba de ceva spiritual da, si in mare parte sunt de parere cu tine dar cand intervine ceva care te depaseste cum treci peste? exista Cineva care te poate ajuta nu crezi? eu cred ca asta e diferenta dintre noi.ca tu te bazezi pe propiile puteri.gandeste te si mai vb.bafta
Ce faina piesa ascult ma doare in maimuta de intrebarea ta da raspund, si evrei au copiat povestea de la egipteni am inteles lea pus alte nume si gata inseamna ca evangelia e un basm
Ce piesa asculti?
Dar nu o sasi placa nu-i rock slavirea satanei, e o piesa de iubire http://www.youtube.com/watch?v=114DWLHLXHY
Din ce religie faci parte?
Is botezat catolic.
Si eu is botezat catolic desigur fara voia mea
Pardon. bravo!
De fapt nimeni nu a stiut acolo sau daca au scris ceva era gresit. Nu stiu cum de s-a intamplat ca am scris cel mai bine si m-am facut cu un 10.
Inseamna ca mantuirea vine prin credinta.iar mantuitorul a vrut sa arate puterea credintei ei si celorlalti, de aceia nu a ajutat-o din prima clipa. Iisus a spus mereu multora; credinta ta te-a mantuit.si mai ales a vrut sa arate ca neamurile se pot bucura de iertare si mantuire la fel ca poporul ales care-i cred pe ceilalti caini.