Da, în vechiem era un lucru normal să fi gay, până a apărut creștinismul și a devenit brusc o anormalitate. Oricum, odată cu apariția interdicției au apărut și cei care să o încalce, și dacă n-ai observat, regulile sunt de obicei încălcate de cei ce le promovează.
Gandeste-te ca, dintotdeauna, preotii catolici (cel putin) nu au avut voie sa fie casatoriti. Energiile alea trebuiau eliberate cumva.
Homosexualii si pedofilii au existat dintotdeauna (vezi Sodoma si Gomorra), numai ca subiectele astea erau tabu si nu se discuta despre ele.
Sincer, am senzatia ca nici preotii ortodocsi nu sunt straini de suszisele perversiuni. Sa obligi pe cineva, un barbat, sa se casatoreasca la 23-24 de ani ca si conditie pentru a obtine o parohie, nu mi se pare normal. Genul asta de casatorii nu prea are sanse sa reziste. Ma refer la faptul ca, desi nu se ajunge la divort, nici nu se pune problema unei casnicii fericite. Preotul ala tot mai calca, din cand in cand, pe de laturi.
Stii care e problema? Daca azi vezi pe strada 2 baieti sarutandu-se pe strada si te iei de ei,poti fi dat in judecata pentru discriminare.Aa, dar daca cei doi erau preoti, lucrurile se schimba! Sa nu ma intelegi gresit.Nu incurajez in nici un fel homosexualitatea, nici pedofilia.Ce vreau sa spun e ca se pune mare accent pe greselile preotilor, uitand ca de fapt si ei sunt oameni ca toti ceilalti.Majoritatea preotilor pe care i-am cunoscut sunt oameni normali,dar sunt si exceptii, si au fost dintotdeauna, pentru ca asa sunt oamenii.Numai ingerii sunt perfecti.
Eu sunt multumit ca toti cei pe care ii cunosc sunt buni familisti, cel de la parohie are 5 copii. Te irosesti degeaba. Cred ca pierderea timpului far nici un scop presupune o anumita doza de debilitate. Asa ca n-are nici un rost sa incerci sa te opresti, impaca-te cu ce esti.
Daa...
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Asa e... ai dreptate In ziua de azi intelnesti cam rar preoti "normali"
De cand pamantul nu si lumea. Sper ca ai inteles
Si inainte de primul secol existau pedofili si gay / acum cu popi gay in lipsa de vagin aveau alta posibilitate eu n-am nimic cu ei hai sa ne respectam intre noi e ceva normal homosexalitatea e ceva natural / cu pedofili am ceva i-as arde pe toti
Cum sa controlezi mintile unor creduli daca nu impui niste reguli care sunt majoritare tu crezi ca daca is ateu is placut de majoritatea
Tu in continuare crezi ca cineva freaca menta acolo sus? unde in ce galaxie? ce inseamna superior pentru tine?
Da de ce trebuie sa exista cineva superior noua? tu crezi ca esti superior leului? sau a unui elefant? ce vorbim si un virus te ucide daca nu ai antidot vezi tu fiecare are un dusman nu exista superior / in natura nimeni nu e rege
anonim_4396 întreabă: