Cica daca vrei sa testezi credinta familiei, daca esti fata spune-le ca esti insarcinata cu duhul sfant
"Cica daca vrei sa testezi credinta familiei, daca esti fata spune-le ca esti insarcinata cu duhul sfant"
buna asta
De asta intrebam eu pe altcineva cum de atata timp, de la Maria pana acum, nu s-a mai gasit nimeni care sa afirme asa ceva.
Daca ar afirma altcineva (care nu e Maria) nimeni nu ar crede.
Asa credinta
Si eu rad cu lacrimi de gandirea voastra ''inteleapta''
Sa fim seriosi, nu stiu ce vreti sa aratati in zilele astea.
Avea dreptate Petre Tutea..nu mai zic ce spunea ca vin rosiile si atacurile catre mine si Tutea
Se pare ca pentru d-zeu nu contau alti oameni cand era vorba de eliberarea poporului. El era cel mai important in momentul ala. (discriminare)
Asa cum n-au contat nici oamenii milioane care au murit la Potop, si salvat a fost doar Noe cu familia sa ...nedrept.
Ceva divin nu ar fi atat de nedrept si nu ar da pe apa sambetei milioane de oameni, sa faca discriminare.
Nu accept in veci asa ceva si nu voi accepta vreodata pentru nimic.
Asa este...din nou spun ca totul ar fi mult mai simplu decat si-au imaginat toti oamenii aia frustrati in biblie.
Ion si Georghe erau la pescuit pe Marea Rosie:
-Ma Ioane, mi s-o prins undita in fund.
-Nu ai folosit destula vasilina?
-Nu ma, nu asa, in fundu' marii.
-Atunci trage de ea pote iasa.
Si se apuca Ion de tras.
*Meanwhile Moise cu evreii desparte marea in doua*
-Ma Gheo, noi stateam cu barca pe mal?
-Nu, de ce?
-Atunci cred ca am tras cam tare.
Damn, Gheorge inloc de Ion la inceput. T_T
Foarte nostim...
Moise este un nume, iar el scrie marea cu M mare.*laugh*
Te dai ateu destept, si ne iei cu tampenii gen.
Numai fi frustrat, va veni si timpul tau.
Fiind cu bun simt, si nu ca ceilalti, imi cer scuze, dar m-a deranjat putin intrebarea.
Raspuns la intrebare : M-as mira, incepand sa fug.
O zi buna incontinuare.
Afirmatiile tale au si o intrebare sau doar vroiai sa ne arati cat de incult esti?
Din cate stiu Moise era cu niste oameni de-ai lui si era in rezboi si cand veneam ceilalti pac a bagat toiagul in apa si treceai prin ea parca erai la acvariu.Ei au trecut pe partea cealalta, iar dupa ei dusmanii si dupa marea a revenit la normal si sau inecat toti. Deci erau fericiti cand au vazut ca s-a despartit marea )
Acum am inteles ce vrei sa spui.SIncer daca traiam in momentul acela si eram pe cealalta parte cum zici tu, ma intrebam "Ce naiba nu a creeat bine lumea si o si distruge?"
OctavianDanielMaria întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: