| goji92 a întrebat:

Si referitor la intrebarea mea nu stiu ce as mai putea sa fac. uneori ma obsedeaza aceste visuri ca nici nu pot sa-l vad sa inteleg exact ce vrea.in unele nopti il visez dezbracat si ma cheama la el.mama spune ca e posibil ca cineva din familia lui sa-mi faca farmece.mentionez ca bunica mea(mama lui)nu prea m-a avut la suflet niciodata.in primele luni dupa ce s-a sinucis il visam frumos ma atentiona la unele lucruri care se intamplau in realitate.dar de ceva timp am numai cosmaruri cu el ba ma cheama sa facem sex-propriul tata ceva sinistru stiu.ba il vad dezbracat si se uita la mine.si imi merge si rau in viata reala cand am astfel de vise.ba ma cert cu iubitul ceva se intampla. uneori il mai visez ca ma bate rau si in realitate m-am lovit eu extrem de tare.deci nu sunt chestii pozitive.am fost si la biserica m-am m-ai rugat dar degeaba aceleasi vise in fiecare noapte. daca cineva a mai avut o experienta asemanatoare dati-mi un sfat cu ce as putea sa fac

8 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Traiesti un episod psihotic, asta se intampla.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Nu ti-ar strica sa stii mai multe despre simbologia viselor.
In general visele au aceeasi semnificatie indiferent de religie sau cultura.Au un limbaj universal.
Cate ceva se pare ca ai inteles.Nu-ti spun mai multe sa sa nu-ti stric surpriza.

| MUHYUL a răspuns:

Poate sti ca in vise se mai arata si diavolul in diferite forme (daca simti frica si neliniste) deci prin urmare nu are cum sa fie tatal tau cel care face asta si in nici un caz Dumnezeu. Din,, pataniile" mele singurul lucru pe care te pot sfatui sa il faci este in primul rand sa rabzi oricat de greu ar fi, iar atunci cand te trezesti in somn noaptea si iti este frica fa semnul Crucii corect ( adica atingânduti cu degetele fruntea, burta si umerii...) iar dapa nu il poti face cu mana fal cu limba. In rest du-te la preot si Spovedestede de pacate iar apoi Impartasestete daca iti da binecuvantare, incearca in acelasi timp saati aduci aminte bine pacatele pe care leai facutin viata poate ai ceva mai grav, Spovedania si Impartasania ar fi cele mai imortante iti spun asta tot din proprie experienta pentru ca la randul meu am avut si chiar am unele probleme asemanatoare cu ce ai tu si pot sa spun ca m-a ajutat lucrul asta. Personal chiar as vrea sa te ajut intr-un fel pentru ca inteleg prin ce treci, cat de cat! Multa speranta.

| MUHYUL a răspuns:

Daca tu crezi ca cimeva iti face farmece sau vraji problema nu cred ca se poate rezolva daca afli cine este acela ci mai degraba apropiindu-te cat mai mult de biserica, si in nici un caz sa nu ai incredere in spiritism sau in cei care ghicesc in carti pentru ca am marturia altor persoane cae au apelat la asa ceva si practic nu ia ajutat cu nimic ci mai rau le-a facut. Acum ce sa iti spun, pe cine stiu eu ca ofera mult ajutor este Sf Efrem cel Nou cauta pe internet sa vezi minunile care le-a facut oamenilor in nevoi si chiar oameni cu problema ta. Eu m-am rugat luientru un loc de munca, tot ce am facut a fost sa ma rog seara cu o rugaciune simpla in fiecare zi, iar dupa patru zile am gasit un loc de munca de care si la ora actuala beneficiez. Ti-am spus o parte din trairile mele nu stiu daca te-am ajutat prea mult cu ceea ce cauti tu. Multumesc oricum de atentie!

| goji92 explică:

Iar despre simbologia viselor am tot răscolit netul și unele cărți dar nu vreau să apelez la diverse ritualuri de invocare cum am mai citit să vezi ce anume vrea o persoană decedată de la tine.nu vreau să fac așa ceva nici nu știu daca s-ar putea.am citit și despre păcatul suicidului m-am informat cu tot ce m-a interesat. uneori m-a bătut gândul să apelez la chestii ce te pun în legătură cu decedații dar mi-este foarte frică de rezultat să nu fie mai rău decât este și să îmi fac alte probleme. poate or să dispară cu timpul dar dacă nu, nu știu ce voi face.sunt zile în care mă simt extrem de obosită după un astfel de vis nu mai dau randament în aproape nimic. uneori mi-este și frică de umbră mea.în subconștientul meu stiu ca tatăl meu nu mi-ar face rău niciodată în ciuda greșelilor din viața lui am fost singurul copil și m-a iubit.dar uneori nu știu ce să mai cred.de ce în vise este total diferit față de cum era are privirea demonica râde fără încetare uneori și se află în contexte dubioase.și asta mă sperie tare rau. Am încercat în unele nopți să stau treaza dar dintr-un fel să dorm.să încerc să îmi controlez visul în vreun fel.eram cu ochii deschiși nu mă puteam mișca dar visăm.îl întrebam de ce mi se arara așa dar tot ce puteam descifra era ca nu el vrea să fie așa ca nu depinde de el și dacă vreau să aflu mai multe să ne întâlnim,, acolo,,.dar care acolo? asta mă obsedează jumătățile de măsură. dacă cineva a înțeles ce am explicat eu aici va rog frumos să îmi dați o explicatie poate cu alte persoane mă eliberez și eu de aceste ganduri

| MUHYUL a răspuns (pentru goji92):

Daca vrei si nu te deranjeaza ai putea sa-mi dai numele tau de Botez? Chiar in privat daca reusesti.

| goji92 explică:

Și încă ceva.e posibil ca cineva sa-mi facă farmece sau făcături cum se spune? eu m-am gandit ca poate se poate și asta mai ales ca în familia lui au fost și sunt persoane care fac așa ceva.mama mea când s-a căsătorit cu el a avut nu știu ce legate și preotul a scapat-o de asta.și dacă este așa cum se poate rezolva practic pe mine ce m-a interesează este dacă să merg în continuare la biserică sau să încerc cumva cu cineva sa pot comunica cu el.mulți mi-au zis să spiritism alții de o anumită tablă quija sau ceva de genul.mie mi-e frică de așa ceva dar uneori nu mai pot e peste tot uneori și iubitul meu ia niște trăsături de la el de parcă aș fi față în față cu tata nu cu el. dacă mă duc la biserică două nopți sunt mai liniștită apoi din nou.sunt aproape sigură ca aceste semnificații nu vin de la el ci e altceva și asta încerc să aflu

| goji92 explică:

Eu va mulțumesc pt.atenție și pentru sfaturi.nici nu aveam de gând să apelez la spiritism sau ceva de genul.iar chestia cu rugăciunile nu e vorbă ca nu mă rog sau ca nu cred în Dumnezeu dar pe cineva bănuiesc eu ca mi-ar face farmece insa nu pot ajunge la acea persoană și mai ales să o întreb în față pentru ca o-m fi noi rude dar nu am vorbit decât o dată în viață.și încă ceva! Azi noapte am avut un vis și mai ciudat l-am visat ca mă bătea rău imi făcuse vânătăi pe corp mă alerga și eu începusem să îi dau foc și ardea de viu iar după ce a ars ramasese o chestie mică și neagră care spunea ca degeaba i-am dat foc ca o să apăra din nou. poate suna a aberație dar pentru mine contează orice explicație.va multumesc