| aabaaab3278 a întrebat:

Si spuneati ca ateismul nu este o religie?
http://cotidianzilnic.ro/......a-finanta/

29 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Interesant protestul ironic.
Probabil ideea vine de la Bobby Henderson, autorul "protestul satiric" (sau religia, cum iti place tie sa le spui) numit Pastafarianism.

Dar de, ironia cu prostii nu merge prea bine. Ma intreb daca exista natarai care chiar cred ca Pastafarianismul e pe bune.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

"ca Pastafarianismul e pe bune"... am intalnit o persoana.

NOname
| NOname a răspuns:

N-ai recunoaşte ironia nici dacă te-ar claxona, este?

| aabaaab3278 explică (pentru NOname):

Ba, eram sigur ca va veni unul de asta ca tine. Ia de aici, "ironie" si de pe Antena1 http://a1.ro/......05444.html

| Inferno a răspuns (pentru aabaaab3278):

Ma tem ca nu intelegi. Stirea e reala, nu spune nimeni ca ar fi falsa.
Asa ca e normal sa o gasim si pe antena si oriunde.

Ironia vine din partea ateilor nu din partea televiziunii.

| Jardelin a răspuns (pentru NOname):

N-ai recunoaşte ironia nici dacă te-ar claxona, este?

Asta si-a gresit nikul. Trebuia sa-l cheme "Numitrebuieminte"!

| RAY a răspuns:

Ateismul nu exista,daca cineva spune ca e ceva e beat,ateismul e un zero atat nu presupune nimic,nu e nimic, e o lipsa de credinta pentru zeii, acuma cu ca fiecare face ce vrea, nu inseamna ca daca aia fac temple e ateismul ceva, aia nu fac ceva in numele tuturor

| Mădă0611 a răspuns:

E prosti aia care zice ca ateismul nu-i o religie, la fel ca aia care zice ca nefumatul nu e un viciu. Prosti, dom'le.

| Jardelin a răspuns (pentru Mădă0611):

Gata idila cu crestinu'? Cat ai fost cu el parca erai mai amabila cu credinciosii. Acu' banuiesc ca v-ati despartit, vazand cum ai inceput sa ataci din nou.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Jardelin):

laughing am eu fata de idila? Si unde vezi tu atac? Ca te ataci tu, e fix problema ta, daca ai citi raspunsul meu cu o minte eliberata de ura, l-ai intelege. Ateismul nu e o religie asa cum nefumatul nu e un viciu, e lipsa lui.

Unde sa-ti vad fata? Te ascunzi mereu. Nu stiu cum arati.

Am avut poza cu mine la avatar. smug

Aia mov in care se vedea o ureche printre niste stele?

Yeap. Si a mai fost una.

Stiu, cu urechea cealalta. Ai doua urechi.

laughing) ce tare. Chiar ca era cu urechea cealalta, dar nu asta era scopul, asa s-a nimerit.

Nasul, gura, ochii, si alte parti cand le pui?

| LePotato a răspuns:

Asta trebuia postata la T/A rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| TrăieşteClipa a răspuns:

Este doar o gluma.

| CinevaNou a răspuns:

Iar ateii din intreaga lume vor veni sa se roage la noi. Gandeste-te cati bani castigam din turism.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Penibil.
A.T.E.I. = Asociatia Tinerilor Europeni Intelectuali, pfffff rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ateismul nu e o religiös, dar datorita conditionari spirituals a omului ca sa tinda spre Dumnezeu in timp se trasforma in una.

| BogdantheDreamer a răspuns:

"RELÍGIE, religii, s. f. 1. Sistem de credințe (dogme) și de practici (rituri) privind sentimentul divinității și care îi unește, în aceeași comunitate spirituală și morală, pe toți cei care aderă la acest sistem; totalitatea instituțiilor și organizațiilor corespunzătoare; confesiune, credință."

Romania :

"Rezultatele preliminare ale recensământului au indicat că 85, 9% dintre persoane sunt de religie ortodoxă, 4, 6% de religie romano-catolică, 3, 2% de religie reformată, 1, 9% penticostală şi 0, 1% s-au declarat "fără religie", aproximativ aceeaşi pondere deţinând şi ateii."

Cele patru religii cele mai răspândite :

1.Crestinism

2.Islam

3.Buddhism

4.Hinduism
https://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_popula%C8%9Biilor_dup%C4%83_religie.

Cat despre marele templu ateu, numai de bine.

| aabaaab3278 explică (pentru BogdantheDreamer):

Ai citit articolul? se vor inchina unor statui ale lui Hitchens sau Dawkins.

| eXtremeAdy a răspuns (pentru BogdantheDreamer):

In una dintre cele mentionate de tine se incadreaza si ateismul, credinta = crez, a crede, ori si ateismul crede ca de ex ca omul se trage din maimuta, sau ca universul a luat nastere de la sine, mai mult un ateu crede in fortele proprii, in fortele omenirii deci aveti credinta in omenire.