Pai nu cred ca va fi un judecator pentru mine, nu vreau sa mi-L imaginez asa, sper ca va fi un bun prieten, frate, tata care ma va primii in casa Lui, pana atunci sper sa stiu sa il primesc eu in casa si in inima mea.
Dumnezeu se face cunoscut prin Cuvantul Sau si le arata oamenilor cum pot fi mantuiti prin credinta in Mantuitorul oferindu-le tuturor care-L accepta un loc langa El.Citeste Biblia si Il vei gasi pe Salvatorul sufletului.Ce ai sa faci? Iata un loc sigur pentru vesnicie!
Eu tare ma tem ca o sa ma balbaiesc. Cum am fost in viata, asa voi fi si atunci, acolo.
Daca nu pune Domnul Isus o vorba buna pentru mine, m-am ars...
Mah de fuga sigur n-o sa-mi arda; nu ma zbat o viata intreaga pentru El ca la sfarsit de cale, s-o tai din fata Lui...pur si simplu, astept rasplata Divina.
Striptease se face acolo unde este foarte cald...in cazanul cu smoala!
Ne vede in fiecare zi cand facem dus, cand facem sex sub dus, cand facem baie la mare, cand facem sex pe plaja, cand ne balacim in lacuri, cand facem sex in lacuri... deci, ne-a vazut mereu goi. Asa suntem facuti, asa zburam prin Rai.
Eu m-am cam saturat de reaspunsuri de atei pe categoria Religie, seful acestui site ar trebui sa ii baneze pe cei care nu da raspunsuri serioase pana la urma e un site civilizat.
Există o chestie cu libertatea de exprimare, chestii d-astea neimportante.
Sunt de acord cu tine numai ca ceva gresesti, acest site nu este civilizat ci este casa trolilor si a haterilor, locul unde regulile sunt puse de pomana, unde adminul il doare sapca de comunitate. Am incercat sa fac o mica cerere astfel ca categoria religie sa fie impartita in mai multe categorii care corespund fiecarei secte dar raspunsul adminului a fost negativ.
O deci si adminu.
ai vrea tu...
Judecatorul ala e la fel de adevarat ca si prietenul meu imaginar din irlanda care are o oala plina cu aur...
Pe bune? chiar o oala?
Daca prietenul tau imaginar ar fi real ca Judecatorul meu, cred ca te-ar sfatui sa nu-ti subestimezi Creatorul
Daca judecatorul tau e real inseamna ca si prietenul meu imaginar e, dar nu stiu ce zice ca vorbeste in irlandeza...
Ioi, pai de ce nu zici asa?! hai ca-ti traduc eu
Eu cred ca tu ai o stare avansata de nebunie si imaginatie scazuta.
Tu vrei ca noi toti sa credem in ce crezi tu?
Noi unii ne nastem crestini si devenim atei.
Cei ce fac asta au o minte destul de buna.
Dar de ce sa ma apuce groaza daca asa e cum spui tu eu sunt o fiinta buna care ajut si nu fac rau nimanui nici macar verbal ca popii si multi altii.
Ma judeci, tu ma cunosti?
Daca ar exista ce povestiti voi asi fii primit chiar daca nu am avut credinta in timpul vietii!
Parca nu eram obligati de el sa credem.
Ci doar sa fim buni si etc.Asa ca gura si du-te ca ti s-a racit grisuletu"crestinule"Nu cred ca toti crestini inteleg in ce cred asa ca...
Cand vei Sta in Fata Lui..vei da socoteala chiar si de cea mai mica vorb pe care ai spus-o cand ai trait aici in trup.De cea mai "mica" minciuna, de tot, ABSOLUT TOT! Atunci nu vei mai putea schimba nimic...totul e pierdut atunci, dar acum..acum e timpul potrivit pentru o schimbare!