In primul rand, astfel de lucruri nu se pot sti, se pot doar crede.
In al doilea rand, mie reincarnarea mi se pare o explicatie prea completa pentru a fi adevarata, pentru ca la orice problema a omului (saracie, boala, concediere, etc.) se poate raspunde: e vina ta, vezi cei ai facut intr-o viata anterioara.
Nu,imi place sa fiu eu, nu să mă transform în altceva sau altcineva. Apoi, cred cu tărie că Biblia are dreptate, omul merge în pământ și nu se transformă. Apoi la timpul potrivit Dumnezeu ne învie.
Nu stiu ce logica vezi tu acolo sincer, adica nu vad ce logica au basmele astea cu viata de apoi, de ce ne dam asa importanti, suntem niste simple animale atat, ai murit adio, nu exista nici o viata de apoi
Logica precum concept, este o creatie umana de a pune cap la cap dorintele si asteptarile umane. Kant a scris cea mai perfecta LOGICA, dupa care ma indrum si eu in probleme domestice!
Logica este un FORMALISM!
Insusi Kant enunta acest adevar! In Logica Transcedentala al carui autor este!
Formalismele (profund umane)
nu pot atinge MARETIA LUI DUMNEZEU!
In prisma logicii umane, chiar Transcedentale, e posibil ca unii atomi din noi sa faca parte dintr-o fiinta!
Nu poate fi o coincidenta sa existe doi retardati identici pe TPU.
Este alt cont de-al tau, sau mai ai vreun frate?
https://www.tpu.ro/utilizator/blqw
Dumnezeu e cel care exista. Nu il vedem, auzim, asta e ce zic ateii. Dar gravitatia? Daca ziceai de gravitatie acum 1000 de ani erai tras pe roata, totusi gravitatia exista chiar daca nu o vedem si o auzim, ca ea e o forta, o energie, nu un lucru fizic. Asa e si cu Dumnezeu.
Creierul meu nu concepe ca moartea sa fie sfarsitul asa ca eu am credintele mele personale cu privire la reincarnare.
Reincarnarea a fost scoasa pur si simplu din crestinism la cateva sute de ani dupa moartea lui Iisus
Din cate am inteles (si nu, nu am nici-o dovada) efectiv s-au intalnit si au hotarat ca nu e bine sa fie reincarnare in crestinism
Poate nu e asa...
Insa eu si multi altii stiu ca e o realitate si mi se pare ciudat ca Iisus ar fi uitat sa mentioneze...
Salut! Părerea mea personală: Sincer eu mi-aș dori acest lucru dar să fiu aceeași persoană și să de întâmple ceea ce nu mi s-au îndeplinit în prima mea viață! Ar fii fost foarte frumos să fii existat așa ceva! Dar eu totuși sper și cred că există așa ceva! Tu ce zici?
Nu e adevărată, dacă ai pune puțin mintea la contribuție vei observa că nu să poate să existe...
Inferno întreabă: