Nu am avut niciodata nimic impotriva lor!
Intr-adevar sunt dezgustatori, trebuie sa fii "special" sa poti suporta sa privesti doi homosexuali sarutandu-se! Dar asta e...
Din cate stiu, ei se nasc cu aceasta inclinatie, fapt pentru care nu exista niciun remediu pentru ei!
Homosexualitatea este ceva "normal"in contextul in care natura selectioneaza ce este benefic pentru continuitate,dar ca si ingredient esential continuitatii,este ceva total eronat.
Si acel normal intre ghilimele reprezinta o mare eroare,insa deoarece forma materiei nu este de neschimbat,acel normal isi are locul in spatiu,insa la disparitia lui,telul creatiei acelui obiect s-a pierdut,deci pana la urma nu a fost decat o eroare,sau nu, in functie de rezultatul final.
Ce vreau sa spun este ca homosexualitatea se poate trata, iar acea stare fireasca poate fi dobandita, redobandita, in functie de actiunile exterioare asupra subiectului.
1.De ce sa fi homosexual cand exista atatea femei frumoase pe lume? Acele vietati au evoluat.
2.Suntem animale.
3.De ce? Cand exista femei, de ce sa faci asta?
4.Homosexualitatea prezinta o afectiune psihica.
5.Este buna? Serios? Ma scarbesc cand doar ma gandesc.
"4.Homosexualitatea prezinta o afectiune psihica."
Psihica in cazuri rare deseori e de natura biologica.
Românii au o problemă cu ei pentru că sunt inapoiați, în general.
Și nu ajută nici faptul că-s muritori de foame.
1500 de specii?!? Vrei sa te cred? Da macar numele a 5 specii, ia sa vedem, poti argumenta ce ai zis?
Http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior
Doar cateva din animalele care prezinta comportament homosexual.
Si hai sa ne purtam ca animalele din instinct, fara sa mai gandim si noi un pic.
Parampam. Si ce legatura are asta cu homosexualitatea? Crezi ca un homosexual va deveni hetero daca il obligi? Nu, fiindca nu are cum. Daca asta este argumentul tau atunci este jalnic.
DeProfundis99 întreabă: