| Azm a întrebat:

Simpla curiozitate, de ce Dumnezeu nu este fenmeie?

Răspuns Câştigător
| 220V a răspuns:

Mama natura trebuie sa fie dumnezeul nostru, daca nu avem grija de ea, nici ea n-o sa aiba grija de noi

19 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dumnezeu este Duh.

| MMihai a răspuns:

Dar de unde știi tu, ce sex are Dumnezeu?

| Inferno a răspuns:

Pentru ca daca era femeie ar fi distrus intreaga creatie, femeile nu se pricep la construit.

| OOOLEOOO a răspuns:

Femeia a fost mereu considerata o fiinta slaba.

Uita-te la crestinism, femeia creata din coasta lui Adam, mereu considerata inefrioara.

Parerea mea este ca nu trebuie considerata asa slaba.

| Dandanache a răspuns:

Stai putin, cel il face pe Dumnezeu barbat? Ne imaginam ca are o scula? Daca da, la ce buna?

| Nordic a răspuns:

Că n-are vagin... Nu știu frate, pentru că e bărbat...

| danay72 a răspuns:

Pai,El nu e nici barbat, nici femeie, pentru ca are corp spiritual.Ioan4:24

| WhatheWow a răspuns (pentru danay72):

Cum adica? O gramada de "crestini" au mai raspuns pe aici ca Dumnezeu, categoric e barbat pentru ca Isus i s-a adresat cu Tatal, deci e barbat!

| danay72 a răspuns (pentru WhatheWow):

Termenul Tata cu referire la Dumnezeu, ne ajuta sa intelegem ca El poate fi comparat cu un tata uman grijuliu, ocrotitor si iubitor.Matei6:9.Aceasta nu inseamna ca Dumnezeu sau creaturile spirituale ceresti ar fi de sex masculin sau feminin.Chiar apostolul Pavel cand a vorbit despre cei144000 de oameni care au privilegiul de a merge la cer a spus ca nu vor fi nici barbati, nici femei.Galateni3:26,28; Apocalipsa14:1-5.Si aceasta pentru ca creaturile spirituale, inclusiv Dumnezeu nu au sex ca noi oamenii.Noi asa am fost creati de Dumnezeu.

Eu stiu ca ceva ce e Spirit nu are sex insa ti-am spus opiniile unor crestini de p'aici!

| danay72 a răspuns (pentru WhatheWow):

Da,asa e, pacat ca nu analizeaza cu atentie Biblia.

Nu ca nu analizeaza, sint doar fatarnici, vor sa impresioneze cu cite stiu ei dar ce spun, spun prost! E, multi sint crestini dar prea putini cu adevarat credinciosi!

| Thunderstruck a răspuns:

Pentru ca nu exista?

| Mădă0611 a răspuns:

De unde stii ca nu e femeie?
http://i.imgur.com/0sfjU.jpg :))

| WhatheWow a răspuns:

Pentru ca a fost inventat de barbati care conduceau totul in acea vreme iar femeile nu erau pentru ei decit niste anexe. Intotdeauna religiile au fost o lume condusa de barbati; l-au inventat pe Isus sa-i dea si femeii o firmitura prin Fecioara Maria

| Miauti a răspuns:

Deoarece daca era femeie ar fi cazut sistemul de putere al barbatilor. Cauta Asherah.

Răspuns utilizator avertizat
| uglyCORPSEbride a răspuns:

Dumnezeu=viata; femeie=fiinta care da viata
=> Dumnezeu=femeie

Sau nu conosc notiunea de "Dumnezeu"?straight face

| comandamente a răspuns:

Tu de ce nu esti catar?
ai grija ce afirmati faci pe seama lui Dumnezeu nebunule

Întrebări similare