Te cred, îți sugerez să mergi la un preot, un lm înțelept. Sfatuieste-te cu acesta.Trebuie sfințită casă,dau nu știu. uite de ex:câinele meu noaptea sta în pat se plimba și se tot uita după cineva,mă sperie, și simt și eu cum cineva sufla pe mine, încearcă când dormi să citești niște rugăciuni te vor liniști, și când simți lucrurile astea sau îți vin în mine, gandeste-tr la Dumnezeu și cere-i ajutorul..la mine funcționează! Sper ca te-am ajutat
Eu zic sa încerci sa mergi la biserica sau sa te rogi seara putin mai mult, asta as face eu in locul tau.Si eu am trecut prin ceva asemanator dar s a rezolvat rapid zic eu doar cu ajutorul lui Dumnezeu
"Simt ca ceva se intampla noaptea la mine in camera"... se face intuneric dupa ce stingi lumina? E liniste in camera dupa ce opresti PC-ul? Mda. Spooky stuff.
"Nu sunt nebuna"... wanna bet?
"niște lumini"... vezi ca stalpii au becuri acolo sus. Ele functioneaza cu o "substanta" magica numita "electricitate".
"cineva zgârie peretele"... eee na, sunt si vecinii tai ocupati.
"cineva ma sufla pe fata"... daca nu-i pute gura e ok.
"cum respira"... Darth Vader.
"respirația unui om"... si daca-i respiratie de caine?
"unele lucruri sunt mutate"... pai ia leaga-te de pat ca sa nu mai mergi in somn. Asa nu-ti mai muti lucrurile aiurea.
"ceva ma urmărește si abia așteaptă sa închid ochii"... ii clar, ai pisici. Vezi ca alea-s malefice.
"de parca vrea sa imi spună ceva"... perna? Vrea sa-ti spuna "culca-te cu mine". Uuuuu, kinky .
"si ca nu trebuie sa le bag in seama"... stii de ce? Pentru ca... indiferenta ucide.
"pentru ca ii urăsc"... la psihiatru ai incercat sau si pe ei ii urasti? Astia sunt formati din alte litere deci sunt mai cool.
"sa o luați cu seriozitate"... 100% seriozitate. Ui cat de serios sunt O_O.
Te rog eu sa chemi un preot sa faca o agheasma, niste rugaciuni acasa in toate locurile (de preferat). Mergi la Biserica, spovedeste-te ( ii poti spune ceea ce traiesti). Te rog ca imi lasi un raspuns ceva ca sa stiu daca ai rezolvat. Multa bafta si Dumnezeu sa te aiba-n paza!
Eu zic sa incerci aplicatia Busuioc 3000 de pe Android Market. Pe mine m-a ajutat cand am avut probleme de genul!
Demonii pot sa aiba o influenta si sa se intample aceste lucruri.Fi atenta sa nu ai in casa lucruri care au legatura cu spiritismul sau lucruri de la persoane care practica spiritismul.Sa distrugi astfel de lucruri si sa ii ceri ajutorul lui Dumnezeu, chiar sa ii rostesti numele, Iehova, este foarte important.