| chiftelutacrocanta a întrebat:

Simt un fel de vant rece sufletesc,m-am indepartat de Dumnezeu si inima mi s-a facut ca o inima acoperita cu gheata puternica,acuma incerc sa dezghet aceasta gheata prin rugaciuni,dar nu mai pot simti pacea,simt ca Dumnezeu nu ma mai iubeste.Ce sa fac sa simt din nou pace si caldura sufleteasca, va rog ajutati-ma sa ma impac cu Dumnezeu.

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ai nevoie de sex

16 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu-ti mai baza credinta religioasa pe senzatii fanteziste.

| danay72 a răspuns:

Studiaza atent Biblia si cere-i ajutorul prin rugaciune. Încearca sa i te adesezi pe nume, adica Iehova. Sper sa iti placa sa lecturezi Psalmul25

| ania a răspuns:

Incearcă să vorbeşti cu El ca şi su cel mai bun prieten, dacă îţi vin în minte păcate cere'ţi iertare pentru ele. Citeşte evangheliile şi psalmii subliniind pasajele cu care sufletul tău se identifică şi repetă+le ca rugăciuni.

| YouDieAsYouLived a răspuns (pentru ania):

Tu vorbesti cu el ca si cu cel mai bun prieten? Adica iti si raspunde? Iesiti in oras, te plimbi cu el, mancati impreuna?

| Alcyon a răspuns:

Poate ca ai nevoie de un psiholog sau de un duhovnic bun cu care sa stai de vorba. Nu cred ca poti gasi vreun raspuns util pe acest forum.

| TicTac47 a răspuns (pentru Alcyon):

"Nu psihiatru ci dragostea invinge teama " Asta spune cedry2k in piesele sale.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Dumnezeu,nu doreste moartea pacatosului, ci intoarcerea (cainta )lui Daca vrei citeste Luca 15:11-19-32! Si daca doresti accesezi www.jw.org.ro si cauti cartea,, Cum poti sa te apropii de Dumnezeu?" Chiar poti sa soliciti un studiu biblic gratuit la domiciliu si garantat o sa primesti raspunsul cel mai favorabil. DDumnezeu se ingrijeste de noi daca dintr-o inima sincera il cautam. El se lasa gasit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand esti langa foc,e bine,e cald,comod si te imbie somnul. Daca te departezi de foc, e frig, boala, intunerec, si zbucium.Si nu focul e de vina.de aia ma intreb eu; cum pot da astia vina pe dumnezeu, pe popi, pe biserici, dar pe ei insisi, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca exista dumnezeu gandeste-te de ce ar vrea ca tu sa stagnezi si sa fii hipnotizat de el in loc sa iti vrea progresul, luciditatea si depasirea lucrurilor de care te temi spre o varianta mai buna a ta si prin asta a celorlalti. oamenii care iti spun ca trebuie sa te simti indragostit, sa ai extazuri de rugaciune si blabla nu iti vor binele. ei sunt afundati intr-un fel de teologie( ca jorpalul) pe care daca o citesc simt ca ea le aduce prestigiu si pot sa dea sfaturi si sa contrazica cu toti.
rugaciunile sunt facute(manipulatoriu de biserica pentru ca isus nu cere asta) ca sa ti le spui tie insuti iar pacea pe care o simt babele in rugaciune e o senzatie indusa pe baza ramasitelor de amor propriu, pulsatiilor din inconstient sau cum vrei tu sa le numesti si a imaginatiei( acum de exemplu pot sa imi induc acea stare singur fara sa ma gandesc la religie sau la ceva sexual)
du-te si fa-ti temele, o ora de tocit face mai mult bine( si binele e cel care te intereseaza) decat 24 de ore de monolog bisericesc.

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing Aşa e!

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

La ce te-ai gandit? eu am incercat sa ma gandesc la un camp care s-a transformat intr-un verde bogat de manet dar deodata chinul de a nu ma gandi la ceva sexual si religios a fuzionat in niste muschi pect de sus de carlo crivelli incat stiu ce sa explorez pentru doua saptamani. sa o numim inspiratie divina

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Îmi place mai mult să explorez artiştii, cu care am un contact direct şi care crează special pentru mine. Aşa îi simt intimi, captivanţi şi ai mei şi îi pot savura la nesfârşit.
Mă gândesc că eşti frumos, iar în combinaţie cu libertate eşti un drog şi mai bun.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Da, si eu cred la fel

| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

Citeste www.bibliapentrusceptici.ro ca sa iti iei adio pentru totdeauna de la el :D

| TicTac47 a răspuns:

Cel mai bun medicament este sa de duci la spovedit si sa spui tot ce ai pe suflet si toate pacatele la duhovnicul tau (scrise pe foaie). Daca nu ai unu du-te si cauta. Apoi tinete de Biserica si mai ales de Sfanta Liturghie care e cel mai important lucru.
Si inca unu lucru.
DAI VOINTA IEI PUTERE!

| Ciprian_Jurchela_1986 a răspuns:

Iti spun eu ce sa faci. Si nu are cum sa nu mearga! Pocaieste-te! "Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta si porunceste acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca "(Fapte17:30)