anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Simtiti ca v-a ajutat sau nu cu ceva categoria religie? in ce mod?

Răspuns Câştigător
| missClumsy a răspuns:

Eu cred ca aceasta categorie nu a facut decat sa inceapa in fel de razboi ca sa zic asa.Mi se pare foarte urat ca se poarta discutiile astea cu injuraturi intre atei si crestini.Cu totii suntem oameni. Nu cred ca ar trebui ca alegerea scopului in viata (care tine de fiecare individ in parte) sa constituie un motiv sa ne comportam necivilizat unii cu altii.Si in plus daca tot te dai mare crestin de ce sa folosesti expresii gen "Du-te dreacu de satanist (sau ateu sau mai stiu eu ce apelativ). Urat de tot. Total inutila categoria

8 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Pot spune ca de cand am intrat pe aici, vazand caracterul multora foarte aprig si rautatile lor, m-am ambitionat si mai tare in lupta spre mai bine!

| Dumnezău a răspuns:

Mi-am tocit tastatura cu si mai mult spor.Si am gasit si niste crestini hazliu de idioti, daca asta vrei sa spui prin ajutor.

| MortemAeternum a răspuns:

Este foarte amuzanta si te relaxeaza.

| DragosConstantin a răspuns:

Nu m-a ajutat cu nimic tot aceleasi idei le am pe care le-am avut si inainte sa citesc lucruriile de la aceasta categorie.

| Himera a răspuns:

Prefer sa ocolesc categoria religie, pentru ca gasesc numai fanatici care vin cu citate din Biblie, atei sau satanisti sau ce or mai fi ei pusi pe contrazis si plini de sarcasm si din toate rezulta un macel enervat, interminabil, care ajunge imediat la categoria cu cele mai populare intrebari. Niciodata nu o sa pricep de ce se mai contrazic oamenii. Crezi, bine; nu crezi, tot bine. Oricum, niciunul nu o sa renunte vreodata la conceptia lui doar pentru ca i se aduc argumente.

| strawberry03 a răspuns:

Categoria religie? Nu chiar...fiindca sunt o alta religie, in acea categorie se gasesc multe persoane care critica si au prejudecati fata de altii. Sunt si cativa care dau versete biblice foarte adevarte, dar mesajul acestora este de multe ori luat in batjocura. Si pe deasupra, multi injura biblia si nu numai. Nu mi se pare tocmai normal. Nu pot sa zic ca toate acestea au un efect pozitiv asupra mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este amuzanta si relexanta, eu devin tot mai ateu pe zi ce trece cand vad ce parere are ema despre cei 30 de milioane de copii morti de foame in africa ca nu la cunoscut pe dumnezeu