Oo,Doamne,cat am asteptat intrebarea asta pe TPU!Am pus si eu o intrebare de genu'(da' nu m-am exprimat prea corect si s-a inteles putin altfel) si mi-a sarit poporu' in cap!Unde ai fost toata viata mea?
Oamenii aia slabi vor mosteni imparatia cerurilor. Smecherasii superiori, care critica,batjocoresc,etc. aceea vor ajunge langa cel care este pe aceeasi unda cu ei,diavolul in focul cel vesnic. Dumnezeu promoveaza tot ce este bine:compasiune, mila, iubire, bunatate, dreptate dar diavolul promoveaza exact opusul
"aceea vor ajunge langa cel care este pe aceeasi unda cu ei, diavolul in focul cel vesnic. Dumnezeu promoveaza tot ce este bine:compasiune, mila, iubire, bunatate, dreptate dar diavolul promoveaza exact opusul "
da da, se vede dreptatea, mila, iubirea, compasiunea si bunatatea hai ca mi-a placut asta.
Pot spune ca si tu, eu si diavolu suntem superiori d.p.d.v moral lui Dumnezeu, deoarece nu putem fi atat de rai si de bolnavi mintali sa pedepsim pentru o eternitate, aceasta este o caracteristica a Zeului crestin, dar nu e unica, mai sunt prin lume si alte zeitati care au grave probleme cu capul, dar ce e mai rau este ca au si adepti printre oameni, care cica au ratiune.
Eu simt o placere cand am dreptate dar ce simtire desavarsita sa avem cand nu avem nici o dreptate in fata lui Dumnezeu!
Fiind un baiat cu capul mare, nu te poate pacali nimeni. (Spunea surioara ta, Suckthesystem, ca nu aveai nevoie de sacose la piata; puteai pune 5Kg de cartofi + morcovul si patrunjelul in sapca ). Yes, we can!
Din cauza ca sunt frustrati si nu au gasit fericirea, incearca sa-i atraga si pe crestini acolo unde sunt ei(ateii)
Mda! Cu cât ştii mai multe, cu atât te îndepărtezi mai mult de religie şi ceea ce susţine ea.
Pavlov e un cercetator rus. Nu cred ca gasesti nimic pentru metoda ta copy-paste; inteleg ca esti in impas...
Lolosaurus amaritulete compatimesc esti paralel cu tot habar nu ai pe ce lume traiesti si dai si tu cu presupusul tu ai probleme serioase ma ma inteligentule sufletul care e in tine de unde il ai de prostia care o ai nu te intreb ca mi-am dat seama ca e mostenire ba esti cel mai redus personaj cand citesc ce scrii ma apuca plansul ma mi-e mila de tine cu ceea ce ai scris Daca mori in noaptea asta Iadul e al tau revino ma la realitate trezeste-te
Ma port elegant cu oameni ca tine desi nu aî merita nu am nevoie de moaste pentru ca christos este viu de ce m-as închina unui mort cand creatorul e viu nu te am jipnit da imi cer scuze daca asa ai perceput insa atitudinea ta e deformata nici unul dintre voi nu a citit biblia niciodata asa ca nu aveti si nu puteti avea o parere pertinenta crede asta o zi faina sa ai