Este scris sa ne rugam neancetat.Cu cat ne rugam mai mult, cu atat avem mai multa biruinta asupra pacatului.
Oamenii mari ai Bibliei au fost oamenii ai rugaciuni.Studiindu-le viata, vezi rugaciunea ca pe un fir rosu care le-a strabatut existenta.Ei au intimpinat cu rugaciune cele mai mari hotariri si cele mai grele crize.Multe activitati ale zilei nu ar trebui sa ne impiedice sa ne rugam, ci sa ne determine la aceasta.
Asta intelege omul de secole pentru ca asa i-a explicat biserica. Iisus nu vroia asta, de fapt cred ca l-ar fi ingrozit daca ar fi stiut de inainte ce va deveni.Multi spun ca stia cum va sfirsi de inainte fara a vedea clar ca rastignitul pe cruce in vremurile alea era ca buna ziua astazi si deci era si greu al naibii de ghicit,dar El indemna lumea la veghere,acum meditatie,pentru a reusi unicitatea cu divinitatea, a fi una cu Ea, adeca Una cu tot universul.
La cei care au tendinta sa exagereze in toate.
Asa cum exagerezi tu cu intrebarile, la religie? Daca consideri ca nu exagerezi, te contrazici singur.
Vorbesti de cineva care a murit acum vreo doua mii de ani. In niste suferinte ingrozitoare, din cauza unuia ca tine. Unul ca tine care a incercat sa-i infurie pe religiosi cu intrebari, jigniri si lipsa de respect. Ia innebunit de cap probabil, in timp ce se discutau lucruri serioase gen TPU, cum reparam un ulcior, sau cum spalam un covor, sau ce facem cu ciuma.
Sa presupunem ca Isus este uman ca noi. Un om obisnuit sigur ca nu ii place sa i te rogi toata ziua si sa te milogesti.
Dar sa avem in vedere ca Isus, de fapt Dumnezeu ne cere sa ne rugam prin intremediul Fiului Sau dupa cum se spune si in "Efeseni 6:18; Rugându-vă oricând în spirit, cu orice fel de rugăciune şi implorare."
Sper ca te-am lamurit.
Hai sa-ti raspund cu o intrebare. Crezi ca ii place sa-ti amintesti de El numai cand e nevoie? E ca un prieten pe care l-ai cauta doar cand ai nevoie de bani dar evident ca ar fi stresant si pentru prietenul respectiv sa-i multumesti si sa-i pupi picioarele de cate ori il vezi pentru ca te-a imprumutat cand aveai nevoie. Ii multumesti cand simti nevoia la fel cum te rogi cand si daca simti nevoia. Sper ca m-ai inteles.
O sa vedem ce fel de stanca va fi Isus cand vei fi in fata lui la judecata! Toti vor da ochii cu Isus! Pocaitiva ca sa nu fie prea tirziu si sa avem relatie cu Isus sa vorbim cu el!
Eu nu astept moartea eu imi traiesc viata
Non stop? nici nu a spus asa ceva.ne-a invatat doar cum sa ne rugam si ne-a dat multe alte invataturi.dar l-am rugat sa fie calauzitorul meu in viata, si ajutorul meu.si mai ales salvatorul meu si rascumparatorul din robia pacatelor si a mortii.de ce spui tu; non stop? cu toate ca nu ar fi o problema? dar omul are de facut si altele decat sa se roage, mai trebuie sa si multumeasca.
FloriiHoran întreabă:
mydarkestdays întreabă: