| RAY a întrebat:

Sincer esti convins de credinta ta si orice argument bazat pe dovezii stiintifice ti ar aduce o persoana atee,agnostica ai ramane la credinta ta? ti ai schimbat vreo convingere din conversatile cu persoanele atee?

va rog fara propaganda religioasa,fara raspunsuri aiurea, spam, direct la subiect

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt 100% convinsa.Dar nu mi-as schimba credinta, indiferent ce mi-ai spune.Nu e ca si cum ai putea aduce o dovada clara, incontestabila care sa infirme existenta lui Dumnezeu.
Nu, nu mi-am schimbat nicio convingere.Doar am ascultat si alte pareri.

54 răspunsuri:
| RAY explică (pentru Hammurabi):

Se extinde in spatiu, ce e aiurea acest lucru?

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Care spațiu? Spațiul e universul însuși. Mai există un alt spațiu în care se extinde universul?

| Golyat18 a răspuns (pentru Hammurabi):

Da ma spatiul Schenghen sau cum ii spune esti culmea si tu ai niste idei de aprozar si tu.

| Hammurabi a răspuns (pentru Golyat18):

Lasă frate omul să lămurească lucrurile. Așa am și eu o explicație de ce mă îngraș. Pentru că se extinde universul. Și eu sunt în el. laughing

Spatiu se extinde omule, adica materia se deplaseaza cu o anumita viteza stim asta din observarile lui hubble, cu o galaxie e mai indepartata cu atat se percepe ca fiind mai rosie, nu exista alt spatiu nu intreba aiureli

Greci au fost oamenii inteligenti, mari savanti, isi dezamagesti stramosi man

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Man, ai rupturi de logică? Unde se extinde spațiul? În ce?
Eu dacă îmi extind proprietatea, o extind peste proprietățile vecinilor sau peste terenul din jur.
Spațiul unde se extinde? În el însuși? Cum de are loc să se extindă? Ce este acel loc pe care îl ocupă din ce în ce mai mult din cauza extinderii? Alt spațiu?
Răspunde concret dacă ai un răspuns, nu te lua de strămoșii mei doar ca să nu spui că nu există un răspuns.
Dacă și tu dai răspunsuri fără noimă, de ce te superi când alții îți dau răspunsuri fără logică despre Dumnezeu?
Și oamenii de știință dau explicații la plesneală?

Hai sa isi explic acum 13 miliarde de noi acel big bang a creat spatiul, timpul, materia, e materia sa extins si se extinde o data cu spatiu, practic spatiu se extinde in nimic

http://www.scientia.ro/......ersul.html

Nu inteleg ce legatura are expansiunea asta cu intrebarea mea? stiinta nu pretinde a stii totul, daca tu ai crezut asta te inseli, nu stim totul man, stim cate putin dar cu timpul stim mai multe

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Singurul raspuns care mi-a raspuns clar la subiect, desi categoria asta este pierdere de timp atat

| RAY explică (pentru Nilsson):

Puteai sa dai un raspuns mai bun stim asta amandoi

| RAY explică (pentru doctorandus):

Tu esti panteist man? ai citit teoria haosului?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu prea am incredere deoarece inainte multe studii erau anecdote, multi oameni nu credeau cã este posibil pânã ce a devenit credibil la un moment dat. Dar nu ai de unde sã stii care este pseudostiinta si care nu.
Se mai bat cap in cap si Determinismul vs liberul albitru

| Golyat18 a răspuns (pentru Hammurabi):

Se extinde in nimic. Practic cred ca daca ai reusi sa iesi din univers (prin absurd) te-ai deplasa in alta dimensiune sau orice s-ar intampla cu tine universul nostru nu te va inghitii inapoi in secunda doi. Asta ca sa iti formazi o idee, adica acolo nu e spatiu timp spirit s.m.d.a. e nimic.
Vidul din spatiul cosmic isi face efectul doar pentru materie. Acest vid e doar pentru ca exista materie, pe cand acolo nu cred ca ar fi nici macar vid.

| Nilsson a răspuns (pentru RAY):

Adica?

| danut a răspuns (pentru RAY):

Te-am facut eu cumva? Poti alege ce vrei din multitudinea de oferte. Eu doar ti-am indicat cateva variante.

| RAY explică (pentru danut):

Nu multumesc nu am nevoie de oferte imaginare

| Marius172 a răspuns (pentru RAY):

Pai si tu chiar crezi ca ar exista fantome? 100% nu exista asa ceva, e mintea bolnava a omului, acum o sa iti zic de ce nu dovedeste asta 100%inexistenta lui Dumnezeu,pentru ca, teoria cu o divinitate e o teorie care ne-a ajutat multi ani sa intelegem universul, acum s-a schimbat parerea, dar totusi a ramas o ipoteza acolo, pe cand fantomele nu ne ajuta la nimic...chiar daca ar exista.

| RAY explică (pentru Marius172):

Eu unu nu sunt convins de nimic, am dat fundita unui raspuns care refelecta realitatea acestei categori care este pierdere de timp

Hai sa fim seriosi, chiar nu esti 100% ca nu exista fantome, unicorni roz?

| RAY explică (pentru Marius172):

Un liber cugetator nu are convingeri

Hai man sa fim seriosi...