Man, ai rupturi de logică? Unde se extinde spațiul? În ce?
Eu dacă îmi extind proprietatea, o extind peste proprietățile vecinilor sau peste terenul din jur.
Spațiul unde se extinde? În el însuși? Cum de are loc să se extindă? Ce este acel loc pe care îl ocupă din ce în ce mai mult din cauza extinderii? Alt spațiu?
Răspunde concret dacă ai un răspuns, nu te lua de strămoșii mei doar ca să nu spui că nu există un răspuns.
Dacă și tu dai răspunsuri fără noimă, de ce te superi când alții îți dau răspunsuri fără logică despre Dumnezeu?
Și oamenii de știință dau explicații la plesneală?
Hai sa isi explic acum 13 miliarde de noi acel big bang a creat spatiul, timpul, materia, e materia sa extins si se extinde o data cu spatiu, practic spatiu se extinde in nimic
http://www.scientia.ro/......ersul.html
Singurul raspuns care mi-a raspuns clar la subiect, desi categoria asta este pierdere de timp atat
Nu prea am incredere deoarece inainte multe studii erau anecdote, multi oameni nu credeau cã este posibil pânã ce a devenit credibil la un moment dat. Dar nu ai de unde sã stii care este pseudostiinta si care nu.
Se mai bat cap in cap si Determinismul vs liberul albitru
Se extinde in nimic. Practic cred ca daca ai reusi sa iesi din univers (prin absurd) te-ai deplasa in alta dimensiune sau orice s-ar intampla cu tine universul nostru nu te va inghitii inapoi in secunda doi. Asta ca sa iti formazi o idee, adica acolo nu e spatiu timp spirit s.m.d.a. e nimic.
Vidul din spatiul cosmic isi face efectul doar pentru materie. Acest vid e doar pentru ca exista materie, pe cand acolo nu cred ca ar fi nici macar vid.
Pai si tu chiar crezi ca ar exista fantome? 100% nu exista asa ceva, e mintea bolnava a omului, acum o sa iti zic de ce nu dovedeste asta 100%inexistenta lui Dumnezeu,pentru ca, teoria cu o divinitate e o teorie care ne-a ajutat multi ani sa intelegem universul, acum s-a schimbat parerea, dar totusi a ramas o ipoteza acolo, pe cand fantomele nu ne ajuta la nimic...chiar daca ar exista.