Mă ce pot să îți spun despre big bang, este că s-ar fi format din divizarea materiei și antimateriei.
Știm că dacă aducem împreună materie și antimaterie rezultă nimic, iar acest proces poate fi inversat. de exemplu 0=1;-1. 1(materia); -1(antimateria). Sunt câțiva fizicieni geniali care lucrează la această teorie(lucrează la formule matematice să o demonstreze) cu ajutorul sfintei matematici, singura știință de necontestat.Decât să spui că totul a fost făcut din magie mai bine încerci să înțelegi cu adevărat ce s-a întâmplat. Acești atei care mereu caută ne aduc progresul nu creștinii care iau totul de-a gata.
Fluctuatii cuantice se petrec peste tot si tot timpul. Practic, din nimic apare tot timpul ceva, nimicul e instabil. Ai putea sa zici ca nimicul nu poate exista, deci exista ceva peste tot si dintotdeauna. Daca din nimic nu ar putea aparea ceva, atunci nu ar exista nimic, e evident. Teoretic, universuri apar tot timpul.
Alta intrebare de **** la care sunt date 2 pagini de raspunsuri si mai de ****.
De ce intrebarile de genul primesc cate 50 de raspunsuri, iar intrebarile in care cineva chiar are nevoie de ajutor primesc doar cate 1-2?
Nu am zis sa accepti ce cred altii am zis sa ii accepti pe ei asa cum sunt. Nu judeci pe nimeni? Ba judeci si inca foarte aspru pe cel de langa tine... il judeci pana la ură. Nu a zis nimeni sa nu te exprimi. Exprima-te, date cu parerea dar fara sa judeci, fara sa jignesti si fara sa te dai in cur si-n cap ca tu ai dreptate. Nici tu si nici crestinul nu a fost acolo cand s-a creat Pământul. Asa că poate nici unu dintre voi nu are dreptate.
După câte am vazut esti cam obsedat de chestia asta de a convinge oamenii ca o divinitate anume nu are cum sa existe. Fă-ţi frate o viaţă, nu crezi ca exagerezi cu asta?
Ce crezi ţine pentru tine pentru ca NICIODATA nu vei reusi sa convingi toata omenirea ca ai dreptate chiar daca ai avea.
Si apropo, chiar crezi ca nu am citit articole de genul ala? Am citit si stiu despre ce e vorba cand aud de big bang.
Daca dumnzeu a declansat big bangu ce mai faci? Ai sa il judeci pentru faptul ca ne-a dat viata?
Sincer eu nu cred in dumnezeu, la fel de bine as putea crede in extraterestii costumati in cowboy, acum sa fim seriosi daca dumnezeu exista de ce raul exista, se spune ca el e atotputernic si bun insa daca el poate distruge raul si nu vrea asta nu inseamna ca el e rau sau daca vrea si nu poate asta nu inseamna ca el nu e atotputernic? biblios in greaca=carte de povesti...deci?
se spune ca dumnezeu a creat oamenii dupa chipul sau din lut, cam asa ceva se spune si in pinochio doar ca el a fost facut din lemn dupa chipul unui copil si a prins viata...religia a fost facuta pentru oamenii slabi nu prea inteligenti ca sa le dea inceredere, eu am 23 de ani si sunt ateu de la 12, si uite ca traiesc am 2m inaltime vreo 100kg si sunt sanatos tun.
PS:nu sunteti ocrotiti si nu aveti nimic in plus daca credeti intr-un personaj imaginar