anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sincer,iti este frica de moarte?

28 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Nu,pentru ca atunci cand mor nu mai stiu nimic.Eclesiastul9:5,6,10

| Narcis2007 a răspuns:

Acum da...probabil pe la batranete nu imi va mai fi

| mODIN a răspuns:

Da

| RAY a răspuns:

Mai mult de suferinta decat de moarte, moartea e lipsa suferintei

| OnuOnulică a răspuns:

Nu, nu îmi e frică de ea.

| Mădă0611 a răspuns:

Deloc. E urat gandul si sentimentul ca n-o sa mai ascult muzica, n-o sa mai vad cerul, florile, lumea, n-o sa mai rontai nu stiu ce dulciuri/fructe, dar pot sa mor acum sau peste 100 de ani, situatia o sa fie la fel, asa ca ma tem mai mult de viata, moarte n-are ce sa imi faca.

| CristiB93 a răspuns (pentru Mădă0611):

Ce mi-ai zice daca dupa ce am murii amandoi ne-am intalnii?

| Mădă0611 a răspuns (pentru CristiB93):

Nimic, pentru ca nu ne cunoastem laughing

De ce nu ne cunoastem?

Daca ne-am intalni pe strada nu am sti ca suntem noi. laughing

Asa e, dar ce sa iti fac daca ti-e frica sa te arati, daca nu te-ai mai teme ca sunt un asasin care vrea sa te omoare poate ne-am cunoaste.

Nu ma tem de moarte, "moartea-i doar un drum pe care toti pasesc; tragi, lupti, te zbati, faci sacrificii, nu e totul decat doar un foc de artificii" ("artificu" e lansat, creste, devine tot mai stralucitor, cand isi atinge punctul maxim de inaltime straluceste cel mai puternic, apoi incepe sa coboare si se stinge in cadere). M-am semi aratat o perioda laughing, anyway, nu imi trebuie ceva mai mult decat amici/amicitie, chiar ieri am avut parte de o dezamagire legata de faptul ca n-am prieteni. Inteleg ca pentru unii e ciudat sa n-ai, nesociabil nu inseamna antisocial, pentru mine e ciudat sa ai, cu cat ai mai multi, cu atat aprecierea mea fata de persoana ta scade (pers a 2-a singular pentru generalizare).

Pai da amici, dar tu nici asta nu vrei, nu cred ca ti-am cerut ceva mai mult vreodata.

| milan9 a răspuns:

Sufletele raman deplin constiente. Nu intra in nici un somn nimic... p oate doar unul în care ele conştientizează totul.
Unul în care simt, se bucură sau suferă, poartă dialoguri, îşi afirmă dorinţe sau păreri de rău...:

Luca16, 22: „Şi a murit săracul şi a fost dus de către îngeri în sânul lui Avraam. A murit şi bogatul şi a fost înmormântat.
23. Şi în sheol, ridicându-şi ochii, fiind în chinuri, el a văzut de departe pe Avraam şi pe Lazăr în sânul lui.
24. Şi el, strigând, a zis: Părinte Avraame, fie-ţi milă de mine şi trimite pe Lazăr să-şi ude vârful degetului în apă şi să-mi răcorească limba, căci mă chinuiesc în această văpaie.
25. Dar Avraam a zis: Fiule, adu-ţi aminte că ai primit cele bune ale tale în viaţa ta, şi Lazăr, asemenea, pe cele rele; iar acum aici el se mângâie, iar tu te chinuieşti.
26. Şi peste toate acestea, între noi şi voi s-a întărit prăpastie mare, ca cei care voiesc să treacă de aici la voi să nu poată, nici cei de acolo să treacă la noi.
27. Iar el a zis: Rogu-te, dar, părinte, să-l trimiţi în casa tatălui meu,
28. Căci am cinci fraţi, să le spună lor acestea, ca să nu vină şi ei în acest loc de chin.
29. Şi i-a zis Avraam: Au pe Moise şi pe prooroci; să asculte de ei.
30. Iar el a zis: Nu, părinte Avraam, ci, dacă cineva dintre morţi se va duce la ei, se vor pocăi.
31. Şi i-a zis Avraam: Dacă nu ascultă de Moise şi de prooroci, nu vor crede nici dacă ar învia cineva dintre morţi.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Cand fac pacate da

| sublime89 a răspuns:

Nu prea se poate sa nu-ti fie frica, pentru ca aceasta vine din instinct, dar daca te gandesti logic, iti dai seama ca de moartea in sine nu trebuie sa te temi, ci mai mult de felul in care vei muri, sau de eternitatea ei.

| Dariusuu a răspuns:

Nu mi-e frică de moarte dar îmi place să cred că mai există ceva după moarte. Nu se poate întâmpla totul aşa repede, iar când mă gândesc că am avut doar o ocazie în viaţă să fim doar copii.
Cum rămâne cu sentimentele de copil?

Mă întristează când mă gândesc că după moarte ar putea fi sfârşitul.

E de-a dreptul trist.

| M25M a răspuns:

Fiecaruia ii este frica de moarte, daca vorbim de acea frica instinctuala, primara. Nu pot sa ma pronunt.

| PedoBarbie a răspuns:

Nu.

| suffarstar a răspuns:

Tuturor ne frica de necunoscut. Nu e o frica obisnuita, sunt mai multe la mijloc.

| Jardelin a răspuns:

Stii vorba aia, toti vor sa ajunga in Rai dar nimeni nu vrea sa moara!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, îmi este frică de viață -_-

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer,nu.mi-e frica de vesnicia ei.

| gingergirl1 a răspuns:

Nu happy Eu una de abia astept sa vad cum e in Cer laughing puppy dog eyes, vorba vine, ca nu vreau sa mor dar na, m-am gandit de mai multe ori "dar oare cum o fi acolo?"laughing

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Sincer, depinde cat sunt de beat.

| OmuFoarfeca a răspuns:

Sincer,nu-mi mai e frica de nimic, oricum moartea este o poarta catre o lume noua.

| Unstopable a răspuns:

Ca de Oana Roman

| akaMarian a răspuns:

Tuturor ne e frica de moarte, dar unii nu vor sa recunoasca. Dar nu e ceva de speriat, ne e frica ca ne pierdem persoanele apropiate! Parerea mea!

Întrebări similare