Dupa cum spuneam, stiinta inca mai are de progresat. Pana vom afla adevarul vom filosofa doar,atat si ne vom da cu presupusul. Ca exista dovezi,sunt cateva,dar nu pot explica pe deplin crearea Universului,fizicile experimaentate de noi. Cati ani ai si mai vorbim de minti inchise?
Cu viata pe alte planete, ar putea exista, da. Dar asta nu explica formarea Universului.
22 de ani am, ce tot ai cu viata alte planete? o sa fim sclavi lor sau ei ai nostri asta e ceva logic mai bine daca nu am descoperi
Prea multe filme S.F / Si daca ne descopera, ce? Crezi ca nu au reurse? Crezi ca suntem asa importaniti pentru o specie superioara? Nu cre, ne vor ignora pana acum.
Cand albi au invadat pe indieni ce le-au facut
Acum cateva mii sau sute de mii de ani,erau aliens pe pamant, parca asa se zice, si au plecat. Acum ne studiaza dar nu ne fac nimic. Care o fi motivul?
Vreo dovada ai de ce afirmi ceva fara dovezi?
Sa o luam ipotetic. Ca si credinta ta in extraterestri /
Eu am credinta de cand? eu sunt ateu
Esti ateu dar nu inseamna ca nu crezi in altceva,precum aliens. Tu nu intelegi termenul. Teu inseamna cu D-zeu,ateu inseamna fara D-zeu. [sau oricare zeu]
Dar in aliens poti sa crezi ca nu implica dumnezei.
Ziceam sa o luam ipotetic,pentru ca parca credeai in aliens ca exista sau ma insel? Crezi sau nu ca există? Aliens pot fi fiinte de pe alte planete, ca sa intelegi despre ce vorbim, si nu finte supranaturale.
Parerea mea daca ar descoperi lumea noastra near face sclavi lor
Posibil.
Viata va evolua la fel ca si la noi da sub alte forme in functie de adaptarea la mediu, dar prostia e universala crede-ma
Te cred
Dar daca sa presupune,Universul nu exista ca atare, astfel picand si teoria Big-Bang-ului si a bozonului lui Higgs? Daca Big Bang-ul asta nu a avut loc acum 14, 3 miliarde de ani? Daca timpul si spatiul sunt indefinibile,cum au zis Kant si intr-o oarecare masura,Einstein? Daca totul coexista,fara sa fie nevoie de o dovada concludenta,si exista doar pentru ca le vedem? Daca tot ce consideram Univers si scurgere a timpului e doar o holograma bine elaborata, noi fiind ca niste pioni pe placa aceea de holograma? Amu treceti si cititi Hegel si Schopenhauer, copiii mei.
Inca se fac experimente despre cum s-a format universul. Proiectul de la Geneva.
Iar big-bang-ul nu poate fi dovedit,inca, pentru ca este doar o teorie, incă.
"Dovezile că a existat un Big-Bang sunt pretutindeni: în teoria relativităţii a lui Einstein, în detecţia radiaţiei relicvă a Big-Bang-ului şi în descoperirea că spaţiul primodial nu era omogen (existau zone cu densitate mai mare sau mai mică decât media)."
Poate in galaxia noastra sunt alte fizici decat in alte galaxii, nu sustin povestea cu moșul care a facut lumea in 7 zile dar stiinta inca mai are de progresat. Nici nu stim daca este viata pe alte planete apropiate de a noastra si noi vrem sa explicam formarea Universului. Mai da-o-ncolo.
De ce esti asa inchis la minte? deschideti mintea aia viata exista pe alte planete ai fost tu in univers sa stii ca nu este?
Orice explozie cat de mare sau mica are o cauza si un efect.
Efectul este observabil destul de usor.
Cauza din pacate pentru acest eveniment nu prea.
Ma rog.
Exista teoria de fluctuatii cuantice.
Care la fel este o teorie.Nu este nimic concret inca. Pentru asa avem LHC in Geneva.
Iar cat despre evolutie. Nu prea imi vine mie a crede ca omul a iesit la suprafata prin motive naturale.
Noi avem ceva destul de diferit in noi.
După cum spuneam, stiinta inca mai are de progresat. Pana vom afla adevarul vom filosofa doar,atat si ne vom da cu presupusul. Ca exista dovezi,sunt cateva,dar nu pot explica pe deplin crearea Universului,fizicile experimaentate de noi. Cati ani ai si mai vorbim de minti inchise?
Cu viata pe alte planete, ar putea exista, da. Dar asta nu explica formarea Universului.
Am intelegere destul de teapana despre lume.
Nu incerc sa o indes pe gatul nimanui.
Eu nu sunt ateu din cauza ca sfasie orice aspect special al vietii.
Pe cand corpul nostru si lumea inconjuratoare este guvernata de cele 4 forte, in special electromagnetismul, constiinta ramane a cincea forta.
Nu pot sa iti demonstrez asa ceva.
Intr-adevar lumea este in asa fel construti incat cele mai mari distractii si placeri sa neceseti banul.
Si este trist ca inca avem acest obicei primitiv de a folosi banii.
Eu unul nu sunt bogat si sunt destul de fericit.Nu am totul si nici decum nu cred ca o sa fac tot ce mi-am propus.Si recunosc miar place.
Dar asta nu ma intristeaza.O sa fac tot ce pot sa ma simt bine.
Fiecare emotie negativa pe care o exprim fie in mila de sina fie in suparare nu imi va face viata mai frumoasa.
Nu sunt de acord cu banii, si decat sa ma lupt pentru ei mai bine sunt impotriva lor.
Singura teorie care oferă dovezi reale este teoria câmpului unificat a lui Nassim Harramein, la care lucrează de mai bine de 35 de ani, fiind neterminată în prezent, dar momentul nu este departe.
În câteva cuvinte, în urma cercetărilor lui, modul de funcționare al Universului este la fel oriunde. Orice corp, de la particulele subatomice la atomi, de la stele la galaxii are o gaură neagră, prin care primește informație. Ceea ce gândim, acționăm, exteriorizăm radiaza în vacum, vacumul fiind spațiul din univers lipsit de densitate, care preia toată informația printr-o gaură albă, furnizând-o sub altă forma altor corpuri prin găuri negre, și ciclul se repetă. De aici prima lege a fizicii, orice acțiune are o reacțiune opusă egală și de aici proverbele civilizaților antice mult superioare nouă celor din prezent "ce dai, aia primești".
Pentru cei interesați și de asemenea răbdători, http://video.google.com/videoplay?docid=2362758657384449741.
Eu sunt Dumnezeu, eu v-am creat pe fiecare dintre voi, in fiecare dintre voi exista un Eu, ascultati-ma si vorbiti frumos!
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: