| Steregoi a întrebat:

Situația de pe TPU din prezent a fost si in cer înainte ca Mihail să arunce pe Pământ demonii si pe Satan. Când Satan si demonii erau în cer discuțiile contradictorii între îngeri și demoni erau permanente. Demonii spuneau mereu ca îngerii nu vor întrece cu nimic în fericire pe demoni ci din contră. Acum când demonii au fost aruncați abia acum vad si ei realitatea ca fericirea si viata lor se apropie de sfârșit pentru totdeauna în timp ce în cer e pace si fericire veșnică. Apocalipsa 12. Demonii s-au încurcat prea mult cu oamenii determinandu-i să închipuie zei falși mitologici.

Cum vi se pare?

9 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Incepi sa intelegi cum merge treaba. Toata tampenia asta de Biblie e creatia omului. La fel ca pe TPU era si barfa din vremurile alea, si ce si-au zis inventatorii povestii, hai sa dam si personajelor din poveste situatii si discutii similare, ca pana la urma, altele de unde. Si asa s-a creat intriga.

| mentholinks a răspuns:

Du-te la doctor.

| Steregoi explică (pentru mentholinks):

Dumnezeu e cel mai mare doctor. happy

| mentholinks a răspuns (pentru Steregoi):

Se ocupa mai mult cu experimentele si mai mult esueaza.

| Mircea08 a răspuns:

Nu am studiat apocalipsa pentru ca mie nu imi este de folos. Am citit-o de vreo zece ori si nu am gasit nimic interesant care sa merite sa fie extras pentru studiu

| BlackOldSun a răspuns:

Ai citit cartea "In cautarea creierului pierdut" dar n-ai terminat-o ca te-ai pierdut...printre randuri!

| Steregoi explică (pentru BlackOldSun):

Gandeste-te cum ar fi cand vei muri in necredinta pentru vesnicie.