| unprietenaproape a întrebat:

Sluga isi iubeste Stapanul iar El o bate. De ce? CA II E CREDINCIOASA
Sa nu mi stergeti intrebarea

40 răspunsuri:
| Mclaren12 a răspuns (pentru danay72):

Pai tocmai asta-i si ideea, va faceti iluzii care n-au nicio legatura cu realitatea.

Răspuns utilizator avertizat
| danay72 a răspuns (pentru Mclaren12):

Faptul că am o viață frumoasa, prieteni adevărați, familie fericita nu e o iluzie. E un lucru real.Iar aceste lucruri le am datorita aplicării a ceea ce spune Iehova în Biblie.

| Mclaren12 a răspuns (pentru BeliveTheTruth):

"nu stii cine zice ala e"
Nu știam că discut cu un puștan care bagă acum bazaconii pe care și le spun copiii de 7-8 ani când se insultă între ei.

"cauta si vezi ce insemna foc strain"
Am căutat, sunt bazaconii creștine, și culmea că n-au nicio legătură cu bazaconiile pe care le-ai scornit tu laughing
Basmele astea biblice n-au nicio legătură cu cultura, "incultule".

"daca asculti muzica de mahala e problema ta eu unul prefer stilul clasic"
Hmm, clar ești un puștan care aruncă cu insulte când n-are argumente. Deja am derapat serios de la subiect. Eu unul nu prea ascult muzică deloc, ce ai zis tu mai sus ai zis-o fix dintr-un exces de frustrare.

"Daca chiar insisti putem sa ne intalnim in realitate sa vedem daca mai zici ceva"
Sincer chiar am lucruri mai importante de făcut decât să mă iau la harță cu creștini frustrați care nu știu să poarte o conversație. Te deranjează că îi fac pe creștini spălați pe creier? Păi dovedește că nu sunt spălați pe creier. Cum poți tu să mă faci pe mine să cred că voi credeți în fapte reale și nu în dogme bazate pe nimic? Cum poți tu să mă faci să cred că zeul vostru există și este "iubitor" și "bun" când avem în vedere atrocitățile făcute de creștinism în istoria sa de 2000 de ani? Dacă religia creștină ar fi bazată pe fapte concrete evident că n-aș mai avea niciun motiv să numesc pe nimeni îndoctrinat sau spălat pe creier. Dar nu este, miturile majore din biblie sunt furate de la păgâni. ăsta este un fapt, plus istoria fictivă a evreilor din biblie.

Păi sunt mulți oameni care nu-s creștini și nu cred în bazaconii creștine și au probabil o viață cel puțin la fel de frumoasă pe cât zici tu că ai. La ei care este faza? Tot zeul evreilor le-a dat o viață frumoasă chiar dacă ei știu că zeul evreilor este o invenție? În cazul ăsta de ce nu le ia Yehova frumusețile vieții? Dacă ar fi fost precum în biblie îi măcelărea Yehova instantaneu la primul păcat.

Ai zis bine, probabil au o astfel de viata. Noi am fost creați cu necesități spirituale. Daca nu ni le satisfacem, nu suntem pe deplin fericiți. Avem un gol, lipsește ceva. Matei5:3.

Exact. Dar creștinismul n-are nimic spiritual. Creștinismul nu ajută sufletul cu nimic.

| Holiday a răspuns (pentru danay72):

"Pe Avraam (Dumnezeu) l-a încercat..."

" Dumnezeu nu încearcă pe nimeni..."

No comment.

| Holiday a răspuns (pentru danay72):

"Noi am fost creați cu necesități spirituale."

Sub masca asta a "spiritualitatii" de fapt se ascunde o crasa ignoranta. Cum orice tantalau se crede destept, asa si voi va credeti spirituali, dar de fapt toate rahaturile astea cu spiridusi nu sunt devat niste semne ale unor creiere amortite, blocate in delasare si ignoranta.

Este diferenta intre crestinismul autentic și crestinatatea de azi. Eu ma refer la crestinismul autentic, menționat în Scripturi, nu la tradiții, obiceiuri ținute azi care nu au nici o treaba cu Biblia. La religia adevarata mentionata in Biblie, la ea ma refer.Pentru ca ai dreptate, crestinatatea de azi, în loc să se gândească la spiritualitatea enoriașilor, se gândește doar la interesele ei.Prin crestinatatea ma refer la ansamblul religiilor care fac acest lucru.

Întrebări similare