Pun pariu ca majoritatea care te critica nici macar nu sa-u uitat la tot videoclipu si asa nu au inteles nimic! omul sau Pastorul din cate vad incearca sa adune suntele Universului si a pamantului si sa Compuna o melodie,DA deoarece sunetele pamantului is Muzica Domnului, Cand mergi in padure si auzi toate sunetele alea daca crezi si le asculti cu adevarat iti dai seama ca sunt o armonie placuta si relaxanta aia e muzica Domnului, aia care te relaxeaza! nu aia care te agita (pe care o prefera toti tineri)! Acest Pastor a adunat sunetele Cerurilor si a pamantului si ne-a demonstrat ca Dumnezeu e cu noi, si canta pentru noi! Dar pacat ca nimeni nu s-a uitat mai mult de 5 min la acest videoclip
Imi place ca ai incercat sa postezi asta pe TPU dar cum veiz aici toti batjocoresc! Iisus isi va aminti de faptul ca ne-ai aratat videoclipu acest minunat,sau poate numai eu m-am uitat, dar daca nu ai fii fost tu nu asi fii auzit niciodata o armonie mai buna!, pace tie
Wow...deci jaw dropping stupidity
cum a ajuns de la emisia radio a unei stele la praise hesus? si soarele are la fel sunete din astea, si jupiter, si saturn, de fapt ale lui saturn sunt chiar ciudate si inexplicabile, e posibil sa incurc sunetul lu isaturn cu al altei planete din sistem, da nu cred
pana si pamantul daca are camp magnetic emite asa ceva
stii ce e o stea nu? adica, wow, pana si aia care spun ca pamantul are 6000 de ani si care ar trebui internati pentru psihoza au mai multe cunostinte astronomice decat ala din filmulet, orice ia ala vreau si eu, trebuie sa iei de la tranchilizante de cai in sus sa ai halucinatiile pe care le are omuletu
anonim_4396 întreabă:
VLadAlexandru05 întreabă: