| Vernusio a întrebat:

Speri sa existe viata de apoi?
Oare chiar exista? Tu ce simti?

8 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Da,va fi viata vesnica promisa de Dumnezeu. Sunt pe deplin convinsa.

| ania a răspuns:

Eu sunt convinsă că există și cred că mărturiile apostolior Matei și Ioan, care susțin că L-au întâlnit pe Mântuitorul Hristos înviat din morți într-un trup fizic sunt adevărate.Cred că tocmai realitaea trupului Lui fizic înviaț dint morți le-a dat tăria de a mărturisi pretutindeni, cu punerea în pericol a proprie vieți experiența lor.Cred că Dumnezeu de aceea a vrut ca ucenicii să vadă trupul înviaț al lui Hristos pentru a avea încedere că dacă îl urmează vor avea parte în viitor, după propria înviere de un trup similar.

| RAY a răspuns:

Sper si speranta asta se bazeaza pe stiinta si pe dorinta pentru viata vesnica
ce rost sa minti ca se baseaza pe stiinta,cand nu e adevarat asa ceva,minciuna e pacat,viata de apoi nu are legatura cu stiinta

sa raspund la intrebare

nu sper la fantezii,basme cu viata de apoi, daca exista sau nu vom afla cu toti,dar eu nu cred ca exista asa ceva, tu poti crede,a crede nu inseamna ca scimbi realitatea, vezi cati cred si mor de cancer, credinta e nula e doar credinta bazata pe nimic, decat sa crezi in fantezii mai bine ai face ceva in viata asta, parerea mea

| Superior a răspuns:

Da,ea se bazeaza pe relatarile unor oameni ce au avut ocazia sa o confirme, stiinta si speranta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper si speranta asta se bazeaza pe stiinta si pe dorinta pentru viata vesnica. Mi-e de ajuns sa fie posibila ca s-o consider ca va fi in cazul meu. Pentru asta, laud si recunosc pe Dumnezeu in fiecare zi. Si fac asta si pentru ca-L iubesc pe Dumnezeu care are virtuti si acestea se vad prin lucrurile create de El.

| cyupaku a răspuns:

Este si va fi, isaia1.18

| cyupaku a răspuns:

Exista clar da

Răspuns utilizator avertizat