anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spre deosebire de isus, prometeu a fost supus unor chinuri mult mai grele pentru ca a oferit oamenilor focul. De ce nu-i aratati putin respect si lui? Sacrificiul lui nu reprezinta nimic pentru voi?

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Sarah15is a răspuns:

Ce ma intereseaza pe mine de prometeu care nici nu exista pe mina ma intereseaza dreapta credinta si mantuirea si isus a avut are si va avea ranile sale pe veci pentru ca el s-a coborat pe pamant si s-a rasticnit pentru noi ca sa fim mantuiti cand o sa vina sfarsitul care e aproape o sa-ti dai seama ca nu exista nici un zeu ci doar Dumnezeu.

| Leutzbv a răspuns (pentru Sarah15is):

Pai dupa mintea creata a lui @Gaia, Domnul Isus nu a existat, pe cand, Prometeu exista si acum. El statea atarnat in lanturi pe muntele Kazbek, asta pana a dat norocul peste el si a trecut pe acolo Heracles care l-a salvat. Slava lui Zeus!

| Anecherry a răspuns:

Din cate observ mitologia greaca nu mai are adepti, pe cand isus are multi, dintre care majoritatea saraci cu duhul

| anonim_4396 explică (pentru Anecherry):

Si daca nu mai are adepti ce?

| Anecherry a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu, dar eu tind sa cred ca e mai credibila mitologia greaca decat multe din povestile biblice.

| iKronstadt a răspuns:

Aștept clipa când omul își va încălzi conserva la o bucată de gheațăwinking Ar fi interesant de văzut reacția lumii, nu? laughing

| DAVID_6313 a răspuns:

Miturile,textele sacre, legendele ascund adevaruri spirituale care asteapta doar sa fie descoperite.
Cine poate.