| mODIN a întrebat:

Spuneti ca evolutia nu are sens si toate doveziile stiintifice sunt niste prostii? Cand ati vazut un sarpe vorbitor?

20 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Nu crezi în șarpele vorpitor, în femeia făcută din coastă, în pământul făcut în 7 zile de o zeitate care a existat mereu dar după ce s-a plictisit de matematică, limite și a tins prea mult spre + infinit s-a gândit să se joace și să își facă o planetă? Piei satană.

| CristiB93 a răspuns:

De ce daca e adevarata evolutia asta, doar oamenii pot sa vorbeasca, de ce ei au evoluat atat de mult si celalalte animale nu?

| Kabuto79 a răspuns (pentru CristiB93):

Poate pentru ca i-am influentat noi? -.- Acuma animalul e slavul omului.

| Musique a răspuns:

De fapt, doar cel din rai vorbea.
N-are sens, nu? Dar ce are sens în religie?

| mODIN explică (pentru Musique):

Ce zici de Arca lui Noe? Intreaga chestie legata de asta nu are sens.

| Musique a răspuns (pentru mODIN):

Cum să n-aibă sens?
Noe ăsta a făcut o barcă, cât un stat și a băgat animale și oameni "buni" în ea. Dar, unde e barca? sad
Sunt oricum multe chestii fără sens.Chestii care țin de fantastic; nu degeaba există basmele. și preoții și toți ăia din biserici știu cum să-i manipuleze pe creștini, astfel încât ei să creadă în basmele lor.

| mODIN explică (pentru Musique):

Deci tu crezi ca Biblia este o minciuna, dar Dumnezeu este adevarat?

| Musique a răspuns (pentru mODIN):

Nu neg existența lui dumnezeu. Poate există... oricum, nu mă doare pe mine de asta. Biblia e pentru mine doar o carte.
Cândva, credeam și eu în poveștile alea, dar cu timpul am înțeles că nimeni nu o să-l poată prezenta pe dumnezeu așa cum ar trebui probabil să fie prezentat, nimeni altcineva decât el însuși.
Pentru biserică e o tactică bună, pentru creștini e doar frică.

| RAY a răspuns:

Azi am vazut, bine adevarul e ca mam pupat cu ea era femela nu mascul cel putin asa mi-a spus na

| Lizzu a răspuns:

Rusine!
A existat doar un sarpe vorbitor in istoria omenirii si el a fost special.
A introdus pacatul in lume pentru ca doi oameni au fost pusi la un test, le-a fost dat sa aleaga pacatul pentru ca, creatorul atotstiutor stia dinainte ca vor alege pacatul, clar?

Ma intreb de ce a mai facut teatrul asta cu sarpele si pomul daca stia dinainte ce se va alege, si anume pacatul...
Cata ilogica.
laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nevoie.vad acuma un om viu dar mort in pacat, care scrie pe tpu.nu e ciudat? esti viu cu trupul dar esti mort sufleteste.si te mai dai si batos pe TPU stiind ca esti doar un hoit umblator.deci? problema e ca toti santem morti in pacat nu numai tu. putem fi vii doar in Iisus Hristos.

| mODIN explică (pentru anonim_4396):

Sufletul este inexistent la fel ca si Dumnezeu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mODIN):

Da asa e.numa ca eu cred in amandoua si nu am nevoie de dovezi ori sa fiu convins de cineva.asa vreau si ma simt bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pana una alta, poate-mi spui si despre verigile lipsa in eovulatia omului ca inca nu a aparut decat cateva oase, unele par de extraterestri, altele de uriasi, unde e veriga aia de la regnul animal la om? ca ar trebui s-a cam fie cateva verigi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti serpii vorbesc. Spun "Ssssss..."

| Scarbo a răspuns:

Prin VT, cred ca prin cele 4 carti ale lui Moise scrie ceva despre o piatra care vorbeste si vede.

| contαbαndonαt a răspuns:

Daca tot esti adept al teoriei evolutioniste, ia spune-mi si mie, care sint originile rasei umane? Din ce, si cum s-a dezvoltat de-a lungul istoriei?

| WholeWorldTeam a răspuns:

Dac[ satan a luat chipul sarpelui cum nu ar putea vorbi? E greu sa pui cap la cap niste lucruri?

| sempreinvolo30 a răspuns:

Dar tu când ai văzut o maimuță care sa genereze o oameni? (evoluție)
Satan s-a folosit de de acel șarpe pentru ca sa ii păcălească pe primii oameni

| Toader_Alex_1989 a răspuns:

In carti cu povestii numai sau in mintea oamenilor care alte carti nu au citit!