Nu crezi în șarpele vorpitor, în femeia făcută din coastă, în pământul făcut în 7 zile de o zeitate care a existat mereu dar după ce s-a plictisit de matematică, limite și a tins prea mult spre + infinit s-a gândit să se joace și să își facă o planetă? Piei satană.
De ce daca e adevarata evolutia asta, doar oamenii pot sa vorbeasca, de ce ei au evoluat atat de mult si celalalte animale nu?
Cum să n-aibă sens?
Noe ăsta a făcut o barcă, cât un stat și a băgat animale și oameni "buni" în ea. Dar, unde e barca?
Sunt oricum multe chestii fără sens.Chestii care țin de fantastic; nu degeaba există basmele. și preoții și toți ăia din biserici știu cum să-i manipuleze pe creștini, astfel încât ei să creadă în basmele lor.
Nu neg existența lui dumnezeu. Poate există... oricum, nu mă doare pe mine de asta. Biblia e pentru mine doar o carte.
Cândva, credeam și eu în poveștile alea, dar cu timpul am înțeles că nimeni nu o să-l poată prezenta pe dumnezeu așa cum ar trebui probabil să fie prezentat, nimeni altcineva decât el însuși.
Pentru biserică e o tactică bună, pentru creștini e doar frică.
Azi am vazut, bine adevarul e ca mam pupat cu ea era femela nu mascul cel putin asa mi-a spus na
Rusine!
A existat doar un sarpe vorbitor in istoria omenirii si el a fost special.
A introdus pacatul in lume pentru ca doi oameni au fost pusi la un test, le-a fost dat sa aleaga pacatul pentru ca, creatorul atotstiutor stia dinainte ca vor alege pacatul, clar?
Ma intreb de ce a mai facut teatrul asta cu sarpele si pomul daca stia dinainte ce se va alege, si anume pacatul...
Cata ilogica.
Nu e nevoie.vad acuma un om viu dar mort in pacat, care scrie pe tpu.nu e ciudat? esti viu cu trupul dar esti mort sufleteste.si te mai dai si batos pe TPU stiind ca esti doar un hoit umblator.deci? problema e ca toti santem morti in pacat nu numai tu. putem fi vii doar in Iisus Hristos.
Sufletul este inexistent la fel ca si Dumnezeu.
Da asa e.numa ca eu cred in amandoua si nu am nevoie de dovezi ori sa fiu convins de cineva.asa vreau si ma simt bine.
Prin VT, cred ca prin cele 4 carti ale lui Moise scrie ceva despre o piatra care vorbeste si vede.
Daca tot esti adept al teoriei evolutioniste, ia spune-mi si mie, care sint originile rasei umane? Din ce, si cum s-a dezvoltat de-a lungul istoriei?
Dac[ satan a luat chipul sarpelui cum nu ar putea vorbi? E greu sa pui cap la cap niste lucruri?
Dar tu când ai văzut o maimuță care sa genereze o oameni? (evoluție)
Satan s-a folosit de de acel șarpe pentru ca sa ii păcălească pe primii oameni
In carti cu povestii numai sau in mintea oamenilor care alte carti nu au citit!
anonim_4396 întreabă:
recedaniel3 întreabă: