E un globus cruciger, un element de iconografie occidentala, care simbolizeaza, in cazul de fata, puterea divina asupra lumii. Icoana, desi Sfanta Treime e scris cu alfabet chirilic, nu este de traditie ruseasca.
Nimeni nu a vazut pe Tatal, doar Fiul care vine de la Tatal. Le va fi spus el iconografilor ce are Tatal in mana? De studiat problema...
Asa este, dar cum sa Il picteze pe Tatal folosind culori? Nu poate omul sa Il vada pe Dumnezeu si sa ramana viu dar cei care sunt curati cu inima Il vor vedeea pe Dumnezeu dar nu cu ochii.
Buna ziua! tinere domn eu va consider pregatit sa mergeti mai departe pe drumul adevarului, asa ca va recomand sa recititi deutronomi, nu mai stiu exact unde pentru ca nu m-am pregatit sa invat pe altii. Insa in virtutea faptului ca si altii m-au ajutat pe mine incerc sa ajut si eu pe cei care cauta adevarul! in orice caz este scris explici ca nu este voia Tatalui divin sa ne folosim de imagini chiar daca am avut o viziune! Acum pentru ca va consider inteligent va las sa descoperiti singur mai departe, fiindca stiu din experienta ca e mai dulce fructul muncii decat al darului! cu respect.O zi buna!
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: