Sigur ca exista. Cerber, gorgona, minotaurul sunt doar dintre putinele animale (mitologice) care sunt nemuritoare.
Atunci iti recomand sa iti iei si tu o meduza dinaia, sa vezi ''cu ochii tai'' - da stiu, pleonasm.(nu neaparat)
Da, asta era intrebarea. Concluzia pe care am facut-o e ca stiinta poate da un raspuns, iar religia...nu stiu daca poate. Tocmai de aia e intrebarea aici.
Nevermind...Cum explica stiinta miscarea continua a moleculelor? Sti ca daca vrei sa o luam asa vom ajunge la "nimic".
Aici nu vorbim despre miscarea continua a moleculelor ci despre un animal nemuritor... Deci, cum poate religia sa explice asta?
Nu era suficient sa iti prezinti opinia? De ce trebuie sa spamezi totul si sa le dai reply la toti cum ca nu stiu eu ce meduze ajung pui si toate bazaconiile... tu esti genul de om care crede si in extraterestrii si planetele alea care se vor lovid e pamant, nu? sa fim seriosi, numai D-zeu este vesnic... Stiinta zice multe lucruri, depinde de tine daca esti genul care crezi orice vezi la televizor
Ce tare! Imi place cum le repeti la toti "cum explica religia acest lucru?" Ce ti se pare incompatibil aici cu "religia"? Ca doar nu ai descoperit omul nemuritor, iar Turritopsis nutricula nu s-a descoperit acum... Si de cand religia este o carte de stiintele naturii?
Prin urmare ai doua optiuni daca vrei sa traiesti vesnic: sa crezi sau sa te metamorfozezi in turritopsis nutricula... Vezi, cum vroiau astia sa te abureasca sa crezi ca e doar una?
liviu00 întreabă: