Daca am voie, eu ma bucur ca Hristos s-a nascut, ne-a vorbit si a inviat. Cum si tu te bucuri sa trilulesti.
Da stiam, doar ca este o diferenta foarte mare si anume ca acel Dumnezeu numit Yahwe, nu are practici sexuale decat in crestinism, unde are si un fiu pe rol de pui de cuc!
Dumnezeu cu Yahwe este acelasi lucru.
Si ai avut cumva impresia ca eu spun altceva?
Eu spun ca Dumnezeul crestinilor NU este yahwe, pentru ca Iahwe NU are fii nici pina in ziua de azi, si daca nu crezi cauta de vezi in religia originala din care s-a nascut prin minciuna crestinismul.
Iar Dumnezeul; care are un fiu facut cu o femeie NU este Yahwe, ci Diavolul care se lasa slavit in biserica ca fiind Dumnezeu vezi 2 Tesaloniceni 2:4!
Stiati ca YAHWE iudaic este acelasi cu Dumnezeul crestin?
Da
Stiati ca moartea lui Isus e un sacrificiu uman?
Da
Stiati ca preotii nu-l prezinta asa?
Da
Stiati ca Iahve ar fi imoral ca n-a oprit suferinta dupa ce l-a sacrificat pe Isus?
Da
Stiti totusi ceva bun de Dumnezeu?
Da - ca nu exista nici o dovada ca ar exista!
Nu voi spune decat foarte interesant acest documentar Navarre, chiar nu stiam ca evrei au asfel de ritualuri.
Sunt foarte multe ascunse omenirii legat de originile iudeo-crestinismului.
Bineinteles ca asta si vor,SA ASCUNDA,fiindca daca s-ar afla prea multe ar disparea aceasta dogma iudeo-crestina, si popii, pastorii, predicatorii ar traii ca niste oameni normali : DIN MUNCA CINSTITA, nu din behăieli mistice!
navarre întreabă: