anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva ce inaltime avea Iisus?
Sau macar cineva din Biblie... exista surse, ceva?

Răspuns Câştigător
| Asan_Olgun_1980 a răspuns:

''Şi el va pogorî, iar când îl veţi vedea, o să-l cunoaşteţi: el este un bărbat de înălţime mijlocie, alb-roşcat, cu două straie pe el; capul lui parcă picură, cu toate că nu l-a udat.''

26 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Stiu ca era inalt si de o frumusete nemaintalnita!

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

rolling on the floor rolling on the floor
Semana cu un jucator de NBA, nu?

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

tongue "Tu esti cel mai frumos dintre oameni, harul este turnat pe buzele tale: de aceea te-a binecuvantat Dumnezeu pe vecie."(Ps.45:2)

Bine, bine, dar de unde ai scos-o pe aia cu inalt? rolling on the floor rolling on the floor

Asa imi place mie sa cred!happy

Si altora... am vazut pe BBC un reportaj cu giulgiul ala din Turin (parca) si zicea ceva de un ins la vreo 1, 80. E destul de inalt pentru tine?

Sotul meu are 1, 83. Este OK!

| nesuferit a răspuns (pentru EmaS):

Isus era atat de inalt ca o lovea pe ema cu fruntea in buric

| EmaS a răspuns (pentru nesuferit):

Ai vrea tu! tongue

Auzi ema, da tu ai fantezii cu isus?

Mi-a soptit o pasarica ca ai postat ceva compromitator la adresa mea.Acum caut sa vad.

Da ce e rau sa ai fantezii cu "domnul tau ". O sa rupa raiu cu tine laughing)

Aha,ti-a fost sters raspunsul.

Vai ce o sa te parjolesti tu in iad!

| DamianThorne a răspuns (pentru EmaS):

Si ce informatii mai stii despre el? o avea mare? ce pozitii prefera? avea sifilis? platea pentru sex sau femeile cadeau la vrajeala lui?

| EmaS a răspuns (pentru DamianThorne):

Este Sfant, Domn al domnilor si Rege al Regilor! Si in mijlocul sfesnicelor pe Cineva asemenea cu Fiul Omului, imbracat in vesmant lung pana la picioare si incins pe sub san, cu un brau de aur. Capul Lui si parul Lui erau albe ca lana alba si ca zapada, si ochii Lui, ca para focului. Picioarele Lui erau asemenea aramei arse, iar glasul Lui era ca vuietul apelor mari: in mana Lui cea dreapta avea sapte stele; si din gura Lui iesea o sabie ascutita cu doua taisuri, iar fata Lui era ca soarele, cand straluceste in puterea lui.

Si avea sifilis?

| EmaS a răspuns (pentru DamianThorne):

Tu?

Hristos... care se pare ca e fantezia ta sexuala. tare ma tem ca ai scapat de la un spital de psihiatrie

| dragos9234 a răspuns:

Avea 1,78 cand ne-am intalnit ultima data.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cat sa-ncapa pe sub poarta Raiului.

| iKronstadt a răspuns:

Personajul expus de dvs, ca subiect al postarii de mai sus, nu figureaza in baza de date a vreunei primarii, indiferent de zona/judet/tara/continent.
Pentru alte informatii, apasati 1.
Pentru a lua legatura cu unul dintre operatorii specializati de pe TPU, apasati 666.

| Nonono a răspuns:

Am citit undeva ca avea o inaltime medie, nici micut nici inalt. Dar nu asta ar trebui sa te preocupe pe tine.

| Asan_Olgun_1980 a răspuns:

Şi el va pogorî, iar când îl veţi vedea, o să-l cunoaşteţi: el este un bărbat de înălţime mijlocie, alb-roşcat, cu două straie pe el; capul lui parcă picură, cu toate că nu l-a udat.

| G6rv6r a răspuns:

1.78

| CristianSP a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu cred ca poate sa fie asa ceva postat pe internet! imi pare rau! eu odata la fel am cautat dar nu am gasit deloc nimic! Din sursele religioase sunt numai Bibliile postate pe internet!