Sangele lui Isus este cel mai bun detergent.El te spala de pacate.
Am vazut o multime de lucruri, nasoale care se petrec in interiorul bisericii. nu e deloc ceea ce se vede din afara. Eu as vota pentru desfiintarea bisericilor si a preotilor, oamenii se pot ruga oriunde si oricand la dumnezeu, nu e nevoie de aceste lucruri. Eu am respect pentru crestini, pentru ca naivitatea asta de a crede in dumnezeu, mi se pare o calitate
Banuiesc ca doresti sa te speli de pacate si ai vrea sa o faci cu apa si sapun Vei reusi cam ciuciu, mai bine te faci om de treaba si nu mai umbla in blana de miel Mai bine la culcare spui Tatal Nostru si te insemni cu Sf Cruce.De atita morala bre lupule moralist vezi sa nu se rupa ceva in tine.Eu propun sa pui o compresa cu apa rece la cap sa nu dai in,,,,,,,,
Cu stima,,,,,,,
E simplu de facut, mai greu de inteles. "Mergi" la Cruce. Crede in ce s-a intimplat acolo. Si vei vedea efectul singelui lui Isus.
Cu intelesul e mai greu, dar iata cum "functioneaza": noi oamenii ne petrecem existenta in timp. De la trecut, la viitor. Prezentul e ca un punct pe o axa ce se misca continuu cu 60 de sec pe minut, 60 de minute pe ora, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Ce s-a intimplat la Cruce, tine de trecut pentru noi. Insa daca e sa tii cont ca Isus a fost Dumnezeu, si asta inseamna ca e in afara timpului, orice moment (punct de pe axa) din timp fiind prezent pentru El, asta inseamna ca experienta Crucii e mereu prezenta in fiinta lui Dumnezeu, si de aceea ne poate ajuta atit de mult. Practic, daca e sa o iei la modul "realist", asa cum sunt lucrurile, asa cum le vede Dumnezeu, singele lui Isus curge si acum pentru tine si pentru mine. De aceea doar trebuie sa crezi asta, si ai facut rost de el. Crede si vei fi transpus imediat la Cruce si la ce s-a intimplat acolo. Impactul asupra vietii va fi fenomenal, nici tu nu te vei recunoaste pe tine insati, daca vei reusi sa crezi si sa accepti ca pentru tine ce s-a intimplat (sau mai bine zis ce se intimpla) acolo
Nu-mi place sangele, si apoi, asta mi se pare un ritual cam aiurea. Auzi, sa ma spal cu sange...Sapun, sampon, duschbad, stii tu, ceva care sa faca spume si clabuci. Si bulbuci.
Si zici ca pe vremuri se gasea sapunul asta? Crezi ca mai exista si acum?
Ziceam de versetul care spune ca sangele Domnului Isus ne curateste de orice pacat. Simbolic vorbind, sangele este mustul pe care il luam la cina Domnului, iar azima reprezinta trupul Lui.
Ema, tu ma omori. Eu zic de spalat pacate si tu mai iei cu cina si must.
Apropo, nu-mi place mustul, dar un pahar de vin putem servi la cina?
Chiar vrei sa iti explic cum sta treaba cu sangele lui Isus?
Pot sa iti dau dovezi dar unii par ca au ochii inchisi la unele lucruri
Eu sunt de acord cu tine dar sa stii ca Isus nu este Dumnezeu
Isus este Dumnezeu.Ia gandeste-te putin daca un om are un copil, copilul acela ce este? OM. La fel este si cu Isus. Dumnezeu are un Fiu.In esenta este Dumnezeu.
Pe ce baza spui ca Isus nu e Dumnezeu? Eu am o relatie cu El, si din cite stiu, are mai toate calitatile pe care doar Dumnezeu le poate avea - e peste tot, poate totul, stie totul. Chestia asta raportata la viata mea ma face sa imi traiesc viata cu totul altfle decit as face-o in mod normal, pentru ca nu e doar o idee, ci e ceva viu, ceva de care trebuie sa tin seama. E ca si casatoria, cind esti solo, poti sa faci orice, esti liber, cind esti casatorit, trebuie sa tii cont si de nevasta. La fel si eu sunt cu Isus, cu calitatile pe care El le are ca si Dumnezeu.