Insulta cea mai mare sunt astfel de intrebari la care exista si raspunsul:fiintele superioare stapanesc lumea! Cand dar cred ca de astia cu gandirea ta stapanesc lumea, e clar ca ti-ai rezolvat raspunsul la cretinele intrebari puse.
Exagerezi,in adevar exista multi crestini asa cum afirmi, insa a spune ca toti crestinii sunt cretini mi se pare o afirmatie exagerata. Poti sustine o asemenea asertiune?
Nu-mi pot permite, mai ales ca nu toti, apoi e diferenta de un caracter.Totusi pot afirma ca, crestinismul este binevenit, ca chiar si daca am fi prosti imbratisand religia, nu prea avem timp (din cauze biologico-efemridice-ca sa ma exprim asa ), ca sa aflam, intr-o singura viata, adevarurile pe acea cale pe care o vrei tu : 'stiintific'.(punct).
Stiinta nu spune ca suntem superiori ci ne face sa fim superiori.
2 credinciosii nu sunt superiori animalelor pentru ca ei insisi se considera niste oi din turma, si tind sa le dau dreptate!
3 Cel mai tare o insulta PROSTIA, pentru ca ea este impotriva naturii umane, iar religia este o forma a prostiei umane pentru ca are la baza IRATIONALITATEA pe care niciun animal nu o are, sau ati vazut cumva un porc facandu-si crucea si sa creada ca Fiul Porcului a murit pentru mantuirea sa?
Fiinta umana se insulta sigura prin lucruri care o fac sa decada din punct de vedere moral.
Nici nu banuiesti cata dreptate ai!
Intr-adevar sunt foarte multi oameni care decad sub conditia de animal cu ratiunea mai putina, si aceia sunt acei credinciosi care cred totul a proasta bazandu-se NU pe ratiune ci pe Irationalitate!
Ai vazut vreodata un caine sa ajunga sa se calce in picioare cu o haita de caini ca sa pupe o icoana plina de bacili?
Vezi cat de josnic poti deveni daca nu iti folosesti ratiunea!
Ce poate fi mai imoral decat sa ti vinzi si trupul dar mai ales SUFLETUL unuia care se lauda ca detine cheile mortii si ale IADULUI si unei biserici DIABOLICE care s-a dovedit a fi cea mai criminala institutie din istoria umanitatii?
frato întreabă: