Ce am spus eu sunt doar caracteristicile unui popor nicidecum discriminare.
N-am zis-o doar eu...
De unde sti cum sunt evreii, ESTI EVREU, sau apleci urechea la tott felul de zvonuri ca experienta de viata nu pari sa ai?
Sa vedem:
1. Inchizitia - torturarea pana la moarte a paganilor care au refuzat sa se converteasca la crestinism, o masura absolut inumana
2. Distrugerea culturii pagane europene
3. Traficul de sclavi adusi din Africa in secolul 18 daca nu gresesc
4. Razboaiele mondiale finantate de bancherii evrei
5. Istaurarea Israelului fara absolut niciun drept teritorial pe terenul Palestinei (la care se adauga genocidul palestinian)
6. Instaurarea comunismului in Rusia, fenomen care a dus la zeci de milioane de morti nevinovati.
7. Rasism dus la extrem. De fapt evreul Theodore N. Kaufman a scris in 1941 o carte numita "Germany must perish". Cred ca stii si tu ce inseamna. Asta unu la mana, doi la mana am citit ca in Israel practic evreii au dreptul legal sa fie rasisti fata de palestinieni.
Astea sunt doar exemple majore, mai sunt si exemple de un impact mai mic, cum ar fi cei aproximativ 790 de copii nevinovati care au murit de infometare intr-o proprietate detinuta de biserica catolica pe la sfarsitul secolului 19.
Daca vrei sa vezi ceva concret: Ben Klassen: Nature's Eternal Religion - prima carte, capitolul 8
Https://www.historia.ro/......inchizitie
ce evrei sunt acolo?
Distrugerea culturii pagane europene
asta au facut o crestini nu evrei, evrei nu ti au promovat religia, religia lor find doar pentru ei atat
Traficul de sclavi adusi din Africa in secolul 18 daca nu gresesc
asta au facut o unele popoare din europa, Anglia nu evrei
Razboaiele mondiale finantate de bancherii evrei
de ce naiba ar fi finantat evrei ca sa fie arsi 6 milioane de evrei?
Istaurarea Israelului fara absolut niciun drept teritorial pe terenul Palestinei (la care se adauga genocidul palestinian)
ala era pamantul lor, care la u primit dupa al dolea razboi, ce a urmat a fost apararea tarii lor
Instaurarea comunismului in Rusia, fenomen care a dus la zeci de milioane de morti nevinovati
nu evrei au facut asta si rusi
Rasism dus la extrem
asta faci tu pe TPU rasism, xenofobie
"Distrugerea culturii pagane europene
asta au facut o crestini nu evrei"
Si cine crezi ca a inventat crestinismul? Cine crezi ca-l conduce de atunci pana in prezent? Cine naiba crezi ca avea avere in evul mediu in timp ce populatia de rand se chinuia in saracie? Si pana si vrajeala ta de link o recunoaste. Torquemada, inchizitorul mentionat acolo, este un evreu. Si Isabela I de Castilia are ceva radacini evreiesti. Sau stai ca tu nici macar nu ai citit articolul. De ce sa-l citesti cand poti crede ca tot dogmaticul ce scrie acolo?
"unele popoare din europa, Anglia nu evrei"
Minti. De ce minti? Uite cateva dintre numele navelor si detinatorii care au adus sclavii din Africa:
The'Nassau' - Moses Levy
The 'Charlotte' - Moses and Sam Levy and Jacob Franks
The 'Franks' - Moses and Sam Levy
The 'Hester' - Mordecai and David Gomez
Daca ai sti ceva despre numele evreiesti, ai recunoaste imediat cel putin doua in lista de mai sus.
Marc Raphael a scris in cartea sa: "Jews and Judaism in the United States: A Documentary History" a scris despre implicarea evreilor in traficul cu sclavi.
"6 milioane de evrei?"
Vezi cat esti de manipulat? Ti-am propus mai de mult sa vorbim in privat despre Holocaust. Ai refuzat si acum bati campii despre cum de au finantat evreii uciderea a 6 milioane de evrei? Imi imaginez eu ce istorie ti s-a predat in scoala.
"nu evrei au facut asta si rusi "
Iarasi minti. Atat Stalin cat si Churchill au fost evrei. In plus, doctrina marxista a fost elaborata de evreii Karl Marx si Moses Hess. Ce vrei sa le fac bossule daca pur si simplu erau evrei si au facut atrocitatile pe care le-au facut?
"asta faci tu pe TPU rasism, xenofobie"
Minti. De ce minti din nou? Doar am demascat niste fapte istorice, nu am sustinut ceva legat de nicio rasa. Dar la concluzii de astea ajungi cand crezi tot ce ti se spune la scoala si la televizor.
"Istaurarea Israelului fara absolut niciun drept teritorial pe terenul Palestinei (la care se adauga genocidul palestinian)
ala era pamantul lor, care la u primit dupa al dolea razboi, ce a urmat a fost apararea tarii lor"
As putea fi de acord cu tine daca ai milita pentru redarea teritoriilor amerindienilor (pieile rosii daca vrei), ceea ce ar insemna cam 3 sferturi din America de Nord luate cu forta de Europeni in prima instanta si apoi de SUA, respectiv Canada. Ba mai mult, aia au fost exterminati sistematic, deci...ar merita si ei sa fie repusi in drepturi?
Pe de alta parte, evreii provin din cu totul alta zona geografica decat se afla statul Israel azi. Iar cand au ajuns acolo nu era un pamant al nimanui cum poate ai impresia si tu, ci au exterminat/asimilat triburile indigene existente.
Deci, obiectiv vorbind, nu e pamantul lor. Sau istoria trebuie sa se opreasca la momentul cand evreii au locuit acolo? Nu e prea e corect, nu?
Dar repet, astept cu interes pe cei care sunt pro Israle sa fie la fel de ferventi in sustinerea reinstaurarii amerindienilor in teritoriile lor in America de Nord. Macar ar arata coerenta in judecata. Altfel, ori e ipocrizie, ori prostie.
Se numesc "ARFUMENTE" nu "arfumente"? Dar tu ce fumezi? Eu scriu pe telefon, tastatura este mica, evident ca mai gresesc cate o litera si editez raspunsul ca s-o corectez. Pe asta n-am vazut-o, mersi de atentionare. Totusi, alte arGumente mai ai? Te legi de ce am scris mai sus dar practic n-ai zis absolut nimic legat de ce am scris mai sus.
Astea-s abureli. Crestinismul a fost inventat de evrei in urma cu vreo 2000 de ani. Noul testament a fost scris de o familie romana descendenta a irodienilor. Zeul evreiesc a aparut probabil odata cu iudaismul in urma cu vreo 3500 de ani. Crestinismul nu a fost infiintat de niciun dumnezeu. Pana si evreii au admis in scrierile lor antice ca Satan (Samael) este tatal (creatorul) arienilor. Toate religiile antice il venerau pe Satan si pe Zeii pagani pana au venit evreii cu crestinismul si au distrus aprospe tot ce se putea distruge. Toate miturile majore din crestinism sunt furate de la pagani: potopul, omul creat din pamant, fecioara, aproape tot ce tine de Cristos etc. Apropo, Isus Cristos nu este un personaj istoric, ci doar o inventie evreiasca compusa din numeroase mituri furate de asemenea de la pagani. Nu a facut absolut nimic din ce scrie in biblie pentru ca nu a existat.
Si nu doar ca Yehova nu exista si nu are nicio legatura cu crearea crestinismului, dar si el este de asemenea un zeu inventat din concepte pagane, energia eterica de exemplu, despre care paganii credeau ca intra in componenta intregului Univers si este astfel omniprezenta.
Te-ai consultat recent la calculator? Spui niste aberatii de nici un copil de tata nu te-ar crede. Pentru asemenea INDIOTENII trebuie sa aduci DOVEZI LITERARE, adica multe CARTI, nu net. Asteptam CITATE si TITLURI dar sa nu fie legionare, adica DIN scursura omeniri.
Nu știu pe ce planetă trăiești tu dar pe planeta Pământ mass-media este deținută aproape complet de evrei și mass-media evreiască aduce la tăcere pe orice se împotrivește. Totuși există o broșură a unui autor care a aprofundat subiectul.
N-ai decât să cauți pe internet: Abelard Reuchlin: "The true autorship of New Testament"
Apropo, autorii și-au consemnat ascendenții în evanghelii.
Este vorba de dinastia irodienilor, dinastie a căror descendenți au fost autorii noului testament. Îi poți găsi în biblie pe Irod cel Mare (Matei 2:1-22), Irod-Filip (Matei 14:3-11, Luca 3:19), Herodias (Marcu 6:17-28) etc.
Nu, nu stim asta, stim ca asta este ce spune extrema dreapta, ca sa convinga lumea ca democratia nu e posibila si trebuie instaurata dictatura. Iar incredere nu trebuie sa ai in nimeni. Orice afirmatie trebuie demonstrata.
Ce treaba am eu cu comunismul? De ce as fi comunist? Si de ce mic? De ce ar trebui sa presupunem ce s-a intamplat in Germania cu doar optzeci de ani in urma, cand avem arhivele intacte, statisticile, toate ziarele vremii? Cu ce ii scuza comunistii, pe nazisti? Putina coerenta, te rog.
Comunismul de ce il atac atunci? Atac comunismul in mai multe raspunsuri decat nazismul. Comunismul si nazismul au creat societati aproape identice. Germania nazista si Uniunea Sovietica erau societati totalitare, in care oricine era perceput ca potential opozant era trimis in lagar de concentrare printr-o simpla masura administrativa, lipsea orice libertate personala, politia politica taia si spanzura, economia era controlata de stat, ca si orice alt domeniu, iar statul era condus de un partid unic, condus la randul lui discretionar de o persoana.
Esti rasist. De ce sa am incredere intr-o persoana care in loc sa fie open-mind judeca alte rase si le discrimineaza?
Depinde de subiect. Dacă este despre istorie clar nu trebuie avută încredere în ea.
Nu uita, candva ei au fost poporul lui Dumnezeu. El( Dumnezeu) este autorul Bibliei( 2 Timotei 3:16, 17). Iar in Biblie sunt si carti scrise de neevrei...
Nu poate nimeni demonstra asta. Poate asa vor ei sa credem.
Istoria demonstreaza asta.
Tu decizi daca ai incredere sau nu. Pana la urma doar scriitorul stie daca ce a scris e adevarat sau nu.