| ArseniePapacioc a întrebat:

Stim cu toti ca inainte de a veni satana pe pamant va veni Mantuitorul si va ridica pe oameni credinciosi in Ceruri.Iar celor necredinciosi li se vor lua sufletul.Esti tu gata sa intri in Imparatie?

27 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Da astept cu nerabdare ziua in care voi intra in Imparatia lui Dumnezeu.

| floresdemayo a răspuns (pentru EmaS):

Asta pentru că esti un om bun si credincios, Ema. De aceea aștepti cu nerăbdare și curaj. Există o vorbă frumoasă care spune: " Eu nu mă tem de Dumnezeu, căci îl iubesc. Iar iubirea adevărată alungă afară frica." (Sf Antonie)

| EmaS a răspuns (pentru floresdemayo):

Acum am terminat de vizionat filmul pe care mi l-ai trimis. Sunt inca cu lacrimi in ochi. Numai o fiinta sensibila, inteligenta si minunata ca tine putea sa imi trimita asa ceva. Multumesc mult.

| EmaS a răspuns:

Sfarsitul arata ca Dumnezeu are un scop in fiecare incercare, El transforma incercarea in binecuvantare si mantuirea celor din jur. Minunat film!

| Hombre a răspuns:

Si cand asta?

| danay72 a răspuns:

Satan este deja pe pamant si de aceea este lumea asa de rea. 1Ioan5:19,Apocalipsa12:9

| Thunderstruck a răspuns:

Asa ziceau si verii tai de acum 2000 de ani.

| RAY a răspuns:

Saraci in rai iar bogati in iad, mai te intrebi de ce e asa populara fantezia asta

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Da, alături de Ema happy. Îl luăm neapărat și pe Hombre. Nu o să-l lăsam să-și piardă sufletul. Ar fi prea păcat. Mai ales că va fi între două fete big grin:

| Zenit313 a răspuns (pentru floresdemayo):

Cum te poti bucura de Rai cand stii ca semenii tai sufera in cele mai sadice si brutale feluri?!
Cum poti sa fii de acord cu suferinta semenilor tai?

Si in acelasi timp, vorbesti de iubire.

| floresdemayo a răspuns (pentru Zenit313):

Ei, na! Cum ai ajuns tu la concluzia asta eronată? Chiar aș fi jurat că afirmația ta nu-mi e adresată întocmai. Să mă bucur de răul altuia? N-aș face-o! Că unii vor ajunge într-o parte, iar alții... într-alta, asta e! Fiecare cum își așterne, așa doarme! Dacă mi-aș fi lăsat semenii să sufere în chinuri groaznice și sadice, atunci de ce i-aș mai întinde o mână de ajutor lui Hombre, nebunaticul ateu? Dacă el nu va vrea s-o apuce pe-a mea, la rândul lui, cine-i de vină? Atunci, probabil va trebui să-l iau cu forța chiar de-ar fi să-l trag de ...guler big grin!

Nu am zis ca te bucuri de raul altuia.

Daca te bucuri de Rai cand altii sufera, asta inseamna indiferenta! happy

Daca ajungi in Rai, sa ii ceri socoteala lui Dumnezeu pentru ca iti tortureaza persoanele dragi impreuna cu semenii tai! happy

| floresdemayo a răspuns (pentru Zenit313):

Vorbim limbi diferite. Bye! wave

Exact,tu accepti ca semenii tai sa fie torturati de un pshihopat, doar ca sa ajungi in Rai si sa ramai indiferenta!

Tu nu ai dreptul sa vorbesti de iubire, respect, iertare si curaj!

Rusine tie...

Multa Sanatate! happy

| Hombre a răspuns (pentru floresdemayo):

Veniti la mine in jacuzzi prea cuvioaselor, va ofer fericirea vesnica.

| floresdemayo a răspuns (pentru Hombre):

Avem pe al nostru personal big grin!

| Hombre a răspuns (pentru floresdemayo):

Atunci in constelatia Leda cu voi.

| floresdemayo a răspuns (pentru Hombre):

De ce, are formă de jacuzzi laughing?
Apropo, ai întrebat "când asta?" Să înțeleg că ești așa grăbit?

| Mădă0611 a răspuns:

Daca ar exista ceva dupa moarte si Ioan ala vede cum au interpretat oamenii ce a scris si cat s-a intins basmul, cred ca face pe el de ras, apoi se scarbeste si se duce departe de planeta noastra. Bye, Ionica! wave

| AvalohAlyn a răspuns:

Nimeni nu e gata.Mereu avem de invatat si de lucrat la mantuire, pana in ultima clipa.Sa lucram, sa lucram, sa lucram(la suflet)

| M25M a răspuns:

Dumnezeule mare de vreo 2000 de ani din 50 in 50 de ani si pe parcursul acestora "traim vremurile din urma" si vom asista la "a doua venire"...

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Da,toti stim asta, si cainele vecinului de la 4 stie, de aia latra non-stop, pana fac riduri, ca vine Iisus.De ce dracului sa-i ridice pe credinciosi in ceruri? Poate unii vor sa mai stea pe pamant, de ce sa vina Jesus cu OZN-ul dupa noi...ce naiba.
Bai, barem sa stiu, sa-mi iau ochelari si crema de protectie solara, in caz ca ma-nhata Satana?

| dragos9234 a răspuns:

Dece satana-i cu ''s'' mic iar mantuitorul cu ''m'' mare?

| Mădă0611 a răspuns (pentru dragos9234):

Daca scrii satana cu s mare inseamna ca-l slujesti, directia: iad.
Daca scrii mantuitorul cu m mic inseamna ca nu-l slujesti, adica il slujesti pe celalalt, directia: iad. Logic.
Floare la ureche, pam pam. rolling on the floor big grin

| Zenit313 a răspuns:

Poate nu vreau sa merg in Rai si nici in Iad!

Poate nu vreau sa am legatura cu acest "razboi" stupid, penibil si copilaresc!

| dracu14 a răspuns:

Isi ia teapa, n-am suflet...l-am vandut pe struguri, imi plac strugurii...

| SakonSIUkon a răspuns:

Eu nu ma consider gata pentru ca nu am facut nimic pentru El.