Asta pentru că esti un om bun si credincios, Ema. De aceea aștepti cu nerăbdare și curaj. Există o vorbă frumoasă care spune: " Eu nu mă tem de Dumnezeu, căci îl iubesc. Iar iubirea adevărată alungă afară frica." (Sf Antonie)
Acum am terminat de vizionat filmul pe care mi l-ai trimis. Sunt inca cu lacrimi in ochi. Numai o fiinta sensibila, inteligenta si minunata ca tine putea sa imi trimita asa ceva. Multumesc mult.
Sfarsitul arata ca Dumnezeu are un scop in fiecare incercare, El transforma incercarea in binecuvantare si mantuirea celor din jur. Minunat film!
Satan este deja pe pamant si de aceea este lumea asa de rea. 1Ioan5:19,Apocalipsa12:9
Da, alături de Ema . Îl luăm neapărat și pe Hombre. Nu o să-l lăsam să-și piardă sufletul. Ar fi prea păcat. Mai ales că va fi între două fete :
Cum te poti bucura de Rai cand stii ca semenii tai sufera in cele mai sadice si brutale feluri?!
Cum poti sa fii de acord cu suferinta semenilor tai?
Si in acelasi timp, vorbesti de iubire.
Ei, na! Cum ai ajuns tu la concluzia asta eronată? Chiar aș fi jurat că afirmația ta nu-mi e adresată întocmai. Să mă bucur de răul altuia? N-aș face-o! Că unii vor ajunge într-o parte, iar alții... într-alta, asta e! Fiecare cum își așterne, așa doarme! Dacă mi-aș fi lăsat semenii să sufere în chinuri groaznice și sadice, atunci de ce i-aș mai întinde o mână de ajutor lui Hombre, nebunaticul ateu? Dacă el nu va vrea s-o apuce pe-a mea, la rândul lui, cine-i de vină? Atunci, probabil va trebui să-l iau cu forța chiar de-ar fi să-l trag de ...guler !
Nu am zis ca te bucuri de raul altuia.
Daca te bucuri de Rai cand altii sufera, asta inseamna indiferenta!
Daca ajungi in Rai, sa ii ceri socoteala lui Dumnezeu pentru ca iti tortureaza persoanele dragi impreuna cu semenii tai!
Vorbim limbi diferite. Bye!
Exact,tu accepti ca semenii tai sa fie torturati de un pshihopat, doar ca sa ajungi in Rai si sa ramai indiferenta!
Tu nu ai dreptul sa vorbesti de iubire, respect, iertare si curaj!
Rusine tie...
Multa Sanatate!
Veniti la mine in jacuzzi prea cuvioaselor, va ofer fericirea vesnica.
Avem pe al nostru personal !
Atunci in constelatia Leda cu voi.
De ce, are formă de jacuzzi ?
Apropo, ai întrebat "când asta?" Să înțeleg că ești așa grăbit?
Daca ar exista ceva dupa moarte si Ioan ala vede cum au interpretat oamenii ce a scris si cat s-a intins basmul, cred ca face pe el de ras, apoi se scarbeste si se duce departe de planeta noastra. Bye, Ionica!
Nimeni nu e gata.Mereu avem de invatat si de lucrat la mantuire, pana in ultima clipa.Sa lucram, sa lucram, sa lucram(la suflet)
Dumnezeule mare de vreo 2000 de ani din 50 in 50 de ani si pe parcursul acestora "traim vremurile din urma" si vom asista la "a doua venire"...
Da,toti stim asta, si cainele vecinului de la 4 stie, de aia latra non-stop, pana fac riduri, ca vine Iisus.De ce dracului sa-i ridice pe credinciosi in ceruri? Poate unii vor sa mai stea pe pamant, de ce sa vina Jesus cu OZN-ul dupa noi...ce naiba.
Bai, barem sa stiu, sa-mi iau ochelari si crema de protectie solara, in caz ca ma-nhata Satana?
Daca scrii satana cu s mare inseamna ca-l slujesti, directia: iad.
Daca scrii mantuitorul cu m mic inseamna ca nu-l slujesti, adica il slujesti pe celalalt, directia: iad. Logic.
Floare la ureche, pam pam.
Poate nu vreau sa merg in Rai si nici in Iad!
Poate nu vreau sa am legatura cu acest "razboi" stupid, penibil si copilaresc!