Da,acu' am scris frumos (m-am straduit ceva) sa vad ce mai zic
Cred ca sti simbolul illuminati. Ma refer la acea piramida cu un ochi in varf. Ochiul lui Lucifer, horus sau Ra. Imi poti explica si mie de ce acest simbol apare in filme muzica, desene, jocuri.
Am vazut simbolul si in assasin creed 2 pe turla unei biserici, in crysis, in halo 2. L-am vazut in simsons. De ce apare simbolul masonilor? Ma refer la acea rigla si compas cu un G.
De ce apare bafomet in reclame, in muzica?
Dece apare cuvantul sex in reclame, fara ca reclamele respective sa aiba o legatura cu asa ceva.
Cauta pe youtube simboluri masonice in filme.
alea cu sex sunt penale...
De ce apare ochiul lui lucifer in jocuri,filme?
Pentru ca are o tematica, el n-a fost folosit de iluminati prima oare, reprezinta ceva are o tematica...de ce sa nu apara daca in jocurile alea trebuia sa apara, la fel si la filme
Masonii exista in Romania din cate stiu sunt in jur de 300-500 si am avut norocul, sau ghinionul sa cunosc o persoana din acest grup si nu l-am vazut "malefic " de fapt este chiar o persoana de treaba, inteligenta, care ajuta mai pe toti cum poate. Marog eu zic decat de acea persoana care o cunosc destul de bine, de acest grup nu pot sa zic ca stiu multe (din cate imi amintesc si Mircea Badea este mason, sau Oreste, unul dintre astia ) in fine sunt destul de putini.Despre iluminati habar nu am sincer.
Da dc ai inceput cu "Stimati utilizatori care credeti in masoni "? credem in ce sens? pentru chiar exista lol, daca te documentai nitel mai bine o zi buna
Si tu esti unul din cei care cred ca conduc lumea, si ca apar peste tot and stuff?
Nu... pentru ca aia nu este adevarat, este doar o organizatie care duce o politica mai buna, sau mai proasta din punctul de vedere al unor persoane.
Buna, 1 eu cred ca banii conduc lumea, uita-te in jurul tau vei vedea, nu cred ca masoni ar face asa ceva au cucerito deja cu ajutorul banilor, nu ma sperie, da ce frumos scrii daca asa ar face toata lumea si real nu near face toata planeta gunoaie, tigani, nimicuri
Scriu frumos pentru ca intrebarea anterioara mi-a fost stearsa...si era la fel
Avatarul tau ce simbolizeaza pe satana?
Era doar o ironie...De ce crezi ca i-am desenat semnul paci pe furnte? Mai are si o inima in care scrie "god"+ in joint in gura.
E ceva simbolic
Nu esti satanista de aia moderna?
Nu
Bai om prost turtit la creier? Ce dovezi vrei ma? ca nu vrei sa crezi e altceva.e foarte usor sa nu crezi.
De ce ma raul Iordan in care s-a botezat Iisus pe 6 ianuarie mereu isi intoarce cursul apei pe aceasta data?
Nu e minune?
De ce in Ierusalim de unde vine Lumina Sfanta in timpul slujbei de Inviere li se aprind la oameni lumanarile singure in biserica?
Si toate simbolurile masonice care sunt evidente peste tot:desene, muzica, filme, reclame, companii uriase chiar nu vrei sa le observi
Citeste Biblia macar inainte sa pui asemenea intrebari.ce scrie in Biblie de mii de ani se intampla acum.
RAY întreabă: