Madalino, stirile alea sunt niste pamflete. Au in spate niste situatii reale, doar ca le trateaza ironic.
Aha se vede ca n-am citit Caragiale. Bine mai Dandanache. Ms.
Ma eu am primit oferte din afara din liceu(acum intru la facultate). Pai cine naiba i-a pus pe aia sa faca filozofie? Numai profesor, psiholog si alte tampenii d-asta iesi de la filozofie. Bine, eu am facut liceu mate-info si ma specializez pe IT acum dar nu e vina mea ca ei asta au ales.
Pai bine ca acum te intrebi de ce unii aleg nu stiu ce specializari si tot eu sunt dusa cu pluta. Asta se si zice acolo. Ca unii nu-si aleg meserii care se cauta.
Psihiatru, nu as vrea, pe alta parte psiholog da
Pai da dar unele sunt adevarate. uite. nau dreptate?
http://www.timesnewroman.ro/......stor-kebab
prietenu meu e acasa somer. nul accepta fara bac la mcdonalds. iar la shaormerie nu e in stare. o prostie mcdonalds. mancare artificiala, nu cea lasat dumnezeu pe pamant.
Mda ntr-un fel ai dreptate, nu stiu la ce iti este de folos diploma de bac pentru a lucra intr-un fast-food...
Esti dusa cu pluta. Ce sa caute in primul rand oamenii cu facultate la McDonalds in spatele tejghelei? Esti tampita rau...crezi ca un absolvent de facultate se angajeaza vanzator?