Eu cred, si este adevarat.Ei si-au vandut sufletul satanei pentru putinele momente de glorie.Sa dai vesnicia pentru lucruri pieritoare!
1.habar n-am cine demi lovato asta
2. te-a mintit, e meseria lui sa ii prosteasca pe prosti cand e vorba de religie si de intarirea credintei
Prosti?! Oh GOD, dupa parerea mea prosti sunt cei ce nu-si dau seama, dar sunt prea dura asa ca spun ca nu isi deschid ochii!
Dupa parerea mea prosti sunt cei ce nu-si dau seama, este doar o parere! Dar as fi prea dura asa ca spun ca nu si-au deschis ochii, nu au vrut sau nu au putut!
Ce sa isi dea ma seama? Ai vazut un video pe youtube si acum il iei ca adevarul suprem?
Nu dom'le, i-a zis episcopu', n-ai citit? Si tot ce e in biblie scris e mai adevarat decit teorema lui Pitagora, da?
Oh, inca o chestie, cei ce aveti impresia ca vedetele au ajuns vedete peste noapte... mai cititi niste biografii inainte de a minca cacao.
Inspira, expira, relaxeaza-te. Iubeste-ti aproapele, ca asa scrie in biblia lu' dumnezo'. In intrebare s-a folosit "ciuma" la sensul figurativ, in caz ca ai idee cam ce e aia. Ateismul e si el o pozitie in problema religiei, la fel cum e si agnosticismul, politeismul si altele. Te aprinzi cam fara rost. Nervii duc la probleme cu circulatia, care probleme duc la infarct, care te duce aproape de dumnezo'. Relaxeaza-te, sanatate si virtute, sa avem ce bea si... posti.
Okay, gata, incepem o cearta pentru nimic, okay? Sa terminam cu acest subiect, daca vreti sterg si intrebarea, numai sa incetam! Facem pace? Este doar o parerea!
Sunteti penibili, tot din Demascarea Industriei muzicale este adevarat.
Cum dovediti ca Rain Man era ceva "universal" multi cantareti cantau peste el, cum dovedesti poza Rihannei care a fost modificata digital? Cum dovedesti eventimentul 9/11 si moartea multor vedete? Cum dovedesti ca DMX este distrus, si in anii viitor va murii?
ADEVARAT! Si semnele satanice ce apar in toate videoclipurile vedetelor cu nume greu in industria muzicala.
Ahhhhhhh uite daca nici acest videoclip nu va trezeste inseama ca sunteti ...http://youtu.be/8JQLgboeipA, e foarte tare videoclipul!
Pentru cei suficient de imbecili incit sa puna botul la faza cu mesajele redate invers, ia fiti atenti aici la doua chestii:
1. Nu stiu altii, dar eu ascult muzica in sens normal, nu invers - desi ar fi posibil si invers, mai ales in format digital.
2. Va rog foarte mult sa imi explicati treaba asta - am 31 de ani, iar "Another one bites the dust" a celor de la Queen am ascultat-o pentru prima oara prin 1990. De atunci, am ascultat piesa asta de cel putin 2000 de ori. Conform minunatei cartulii verzi despre satanismul in muzica rock si a multor clipuri penibile pe aceasta tema, mesajul piesei e "Start to smoke marijuana". Ei, acum luati voi si explicati-mi cum de nu fumez nici macar tigari normale?
Ma can scot din sarite unii d aici [PreaSfintitu] dar ma rog asta-i partea a 2-a, in primul rand nu crede tot ce este spus in demascarea industriei muzicale, deoarece nu totul este adevarat. plus sa nu-ti pese d vedetele acelea, deoarece este problema lor ce fac, tie trebuie sati pese numai de tine, de siguranta ta, nu de altii. stiu ca suna egoist, dar este adevarat ( si nu zic sa nu-ti mai pese deloc de altii, dar tu esti cea d care trebuie sati pese cel mai mult) PreaSfintitu spuneai k nu exista suflet. sufletul exista hellow! si diavolul la fel. omul este alcatuit din trup spirit si suflet. trupul este ca un container, spiritul este ceea ce ne face sa ne adaptam in lumea materiala si sa simtim iubirea ura si alte sentimente. iar sufletul esti tu. persoana ta. odata ce mori trupul se duce, spiritul in unele cazuri ramane pe pamant pentru o scurta durata sau poate chiar pentru totdeauna iar sufletul se duce si incepe o noua ''calatorie'' sau viata. din asta suntem facuti noi, cei care spun k suntem numai spirit si trup, suflet si trup, sau k nu avem suflet nu au dreptate. stiu ce zic, eu vorbesc cu un copil de cristal daca stii cine sunt. Anonnyma uitate pe lovendal.net sunt articole intersante, multe legate de masoni, organizatii secrete si antichrist. documenteazate daca vrei insa ai grija ce citesti, deoarece chiar si un articol banal poate sa-ti dea energii negative iar unele sunt exagerate sau false. scuze dk am parut nepoliticoasa.
MickeyMouse69 întreabă: