Slavit sa fie domnul pentru asemenea oameni care desi au o pozitie inalta populasritate succes.A realizat care este cel mai important lucru sa se impace cu Dumnezeu. Aleluia
Din seria: "Ştiţi că X-ulescu şi-a omorât familia, ca să-i asigure un loc în raiul zeului său imaginar? Dacă el poate, tu de ce nu poţi?".
Ştii că unii oameni mai şi gândesc (cu propriul său cap)? Dacă ei pot, tu de ce nu poţi?
Ce intelegi tu prin pocainta? Dumnezeu a lasat un singur sens: regretare a pacatului. asta este pocainta adevarata.
pocainta nu vreinseamna schimbare de religie. asta vor doar sectele. Dumnezeu a lasat doar o singura credinta.
Pardon:nu sunt un sfant dar am capacitatea de a vedea si intelege lucruri pe care cei care stiu biblia pe de rost nu o pot avea.
Salutari si tie si ma bucur ca mi-ai retinut numele real.
La 70 de ani dupa o viata de droguri, faima si femei, iti promit ca si eu ma pocaiesc.
pa-pa
Mihaela,de pocait nu se va pocai, dar garantez ca este mult mai credincios decat cei care se pretind la noi, ca sunt credinciosi.M-ai facut sa zambesc.O zi buna.
Bine te-ai întors, Ema.
Eşti o persoană agreabilă, deşi la partea cu opiniile şi argumentele religioase mă amuzi, recunosc.
"Asta sunt eu si nu ma mai schimba nimeni. Drept sa iti spun, nici nu doresc sa ma schimb..."
Este bine că eşti cum îţi place să fii, Ema (tu să fii mulţumită, e tot ce contează). Însă de ce nu-i laşi şi pe alţii să fie cum le place să fie? Nu ar merita şi ei să fie fericiţi şi lăsaţi în pace în propriul său fel de a fi (care nu e cu nimic mai rău decât al tău, deşi poate eşti de altă părere)?
"E mult pana departe" spune o vorba veche. Fericiti cei saraci cu Duhul caci aceia vor intra in imparatia Cerurilor. La multi ani fata draga si Dumnezeu sa va aiba in paza.
Nu o sa mai fac, stati linistiti asmandoi. Credeam ca v-ati mai schimbat ati evoluat si voi v-ati mai maturizat, inteleptit. La reveredere!
M-ai inteles gresit, Ema. Au fost foarte multi trolli de Sarbatori pe site, care au pus cam genul asta de intrebari. Stii ca ma bucur ca te-ai intors.
Nu ştiu despre ce răutate vorbeşti.
Poate nu ai forţat la propriu, Ema (că nu deţii această putere), dar ai venit cu "dacă X-ulescu poate, tu de ce nu poţi?", care sună ca un reproş la adresa celor care nu sunt asemenea ţie, sugerând, că dacă nu se schimbă (nu se pocăiesc), nu sunt suficient de buni. Asta nu este o răutate (născută din intenţii bune poate, dar totuşi)?
Mă rog, pace ţie! : )
Vancea, nu imi este frica de ea. chiar daca crede ca detine putere aici pe site. Eu ma,, lupt,, cu preoti legionari si nu ma tem, pentru ca Dumnezeu este cu mine si in mine!
Stiai ca vreo citeva bilioane de insecte maninca excremente? Daca ele pot, tu de ce nu poti?
sparky34 întreabă: