| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a întrebat:

Stiti ce nu inteleg eu?Ateiistraight face.
Deci,sunteti niste oameni ce nu cred in Dumnezeu;asta inteleg.
Dar de ce incercati sa aduceti argumente ce "dovedesc" neexistenta Domnului?Aceste argumente fiind doar niste ipotezelaughing
Mai bine taceti din gura,care e treaba voastra cu crestinii?Daca voi credeti ca exista "omu'negru'"de exemplu,eu doar asi rade de voi(cum radeti voi de crestini)dar nu asi aduce argumente asupra neexistentei lui.
Ma-m uitat pe profilul vostru si aveti 700+raspunsuri nefolositoare si vreo 5-7 funde ce numai vreo 3 fac parte din categoria Religie,dar si aceste funde sunt date tot de atei.
Ma tot gandesc ce viata aveti.Traiti,iar la batranete veti innebuni gandindu-va ca nu veti ajunge nicaieri.Pe cand un crestin isi traieste viata frumos si la batranete va fi fericit gandindu-se ca va ajunge in sanul Domnului.
De ce faceti asta?Adica voi auziti pe unu"ba...nu exista Dumnezeu"si voi in gandul vostru"bine zice asta".Cred ca voi simtiti mereu o neliniste;aceasta neliniste fiind "lupta" sufletului cu rationamentul,sufletul vrand sa fie cu Domnul dar mintea nu il lasa.
Ganditi-va la asta.Voi nu simtiti nelinistea asta?Stiu ca voi fi bombardat de atei,ce cred ca au evoluat din primate,dar vreau sa va aduc numai pe calea cea buna;vorbe goale pentru unii dar asta e...

Răspuns Câştigător
| OOOLEOOO a răspuns:

Adevarat spui ca Ateii vor simti un gol in inima lor care il vor umplea cu ''gunoaie'' adica lucruri materiale,lucruri in care ei cred!,doar de ce le pot atinge!,dar nelinistea aia si golul acela poate fii umplut doar cu dragostea lui Dumnezeu! nu cu televizoare telefoane,sau haine scumpe,doar cu Dumnezeu! si stai linistit ca la batranete nu vor gandi ca nu vor ajunge nicaiei,multi oameni isi traiesc viata la maxim! dar la sfarsit trenul vietii se opreste,ei isi petrec toata viata in acest tren cu petreceri curve droguri etc...dar la sfarsitul acestei calatorii va trebuie sa coboare din tren! sa coboare in statie,si in statiea aia ii va astepta Satan! (asta e povestea pe care am auzit-o de la un batran)

Infine toti batrani presimt ceva ce noi nu simtim, ei deja la batranete inteleg ca mai exista ceva dupa moarte si din moartea aia ii asteapta ceva bun sau ceva rau,ateii sau majoritatea lor la batranete o sa creada in ceva deoarece deja presimt moartea,de asta multi se intorc la religie la batranete doarece presimt acel ''ceva'' ei bine acel ceva este Hristosul care ii cheama la el, sau in cazul celor ''rai''este durerea vesnica!

Infine sa lasam asta pe seama Domnului, noi nu avem nici un drept asupra lor, Pace tie big grin

44 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns (pentru DAVID_6313):

De curiozitate,ce orientare religioasa ai, Davide? Ignoranti este bine sa ramanem, doar in privinta a 1/20 din lucrurile ce ne inconjoara,sunt chestii in care este mai bine sa nu te bagi,fie ca astfel,ai sfida niste legi morale/naturale/de orice alt fel,fie ca acea chestie nu are nevoie de inca un element,pentru ca e suficient de buna/idioata asa,si produce, dupa caz, profesionalism sau crampe musculare de la atat ras.Nu e rau sa fii ateu, desi ateismul are si el niste gauri groaznic de mari, ce au nevoie de timp ca sa se completeze.Dar parca nu-mi surade nici sa creada cineva in Dumnezeul ce ni-l arunca pe masa Biblia.

| DAVID_6313 a răspuns (pentru Dumnezău):

Din punctul meu de vedere religia este ca un mijloc de transport in comun. Unul mai rapid altul mai lent,unul mai galagios altul mai putin,mai aglomerat sau mai liber,unul are canapele unde te poti aseza si are si muzica,in alte autobuze se face sex,in altul trebuie sa dai bani la sofer de cate ori se uita la tine, etc, etc.Al meu inca nu a venit.

| FantasyAngel a răspuns:

Eu nu sunt ateu dar nu am nimic cu ateii pentru ca esti liber sa crezi in ce vrei. Dar asa ca si chestie... macar ateii vin cu niste argumente si niste explicatii prin care justifica conceptiile lor dar crestinii nu prea stiu sa vina cu niste explicatii logice bazate pe biblie sau pe logica. Daca tu ai avea niste explicatii logice despre religia ta poate i-ai convinge sa nu mai fie atei pentru ca ar avea de ce sa creada in Dumnezeu dar de obicei crestinii le zic "vaii cum sa nu crezi in Dumnezeu esti nebun satanist etc" dar nu poarta o discutie logica cu ei

| Dumnezău a răspuns (pentru DAVID_6313):

Interesanta comparatie.Eu zic,de ceva timp,ca religia poate fi un mijloc de transport ca in filmul acela cu Sandra Bullock si Keanu Reeves,Speed ii zice.S-ar putea sa-l stii. Daca nu controlam mijlocul acela de transport, ne poate face sa ne distrugem, sau sa traim intr-o irealitate si reverie putin cretina.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu explică (pentru lolosaurus):

Nu vrem sa va ardem pe rug dar vrem sa...lasa vedeti voi pana la urmalaughing

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu explică (pentru FucktheSystem):

Gata,m-am hotaratlaughing
Va las pe calea voastra pana va veti da seama de asta.
Pace.

| FucktheSystem a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Cine a zis că ne dăm seama? Cred că tot la rug ne întoarcem laughing

Răspuns utilizator avertizat
| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu explică (pentru lolosaurus):

Ma bag in seama pentru ca pot.Multimit?big grin

| doctorandus a răspuns (pentru Nostradamuss):

Consensul istoricilor este ca Isus a existat in mod real. Richard Dawkins recunoaste acest lucru in The God Delusion si zice ca el n-are nicio obiectie asupra existentei reale a lui Isus, atat ca nu crede ca Isus ar fi Mesia sau Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat