Singurul semn care te apara de rele --> http://1.bp.blogspot.com/....../cruce.jpg nu stiu despre ce stea zici tu, daca e aia cu 5 colturi e simbol satanist, daca e cu 6 este steaua lui David si nu cred ca te apara de ceva.
Nu stiu ce stea era, dar daca e pentagrama e de bine cit timp e cu virful in sus, altfel atrage energiile negative. asta pe scurt, ca interpretarile pentagramei sunt numeroase.
ca sa te protejeze de demoni insa mai ai nevoie de un ritual, un tatuaj nu e de ajuns.
Singura metoda de a te feri de demoni este de a avea o relatie cat mai stransa cu Dumnezeu. Iacov4:7
Simbolistica este o arta interesanta!
Steaua cu 6 colturi reprezinta pe Dumnezeu care domina universul in toate directiile, are mai multe semnificatii, toate pozitive.
Steaua cu 5 colturi care are varful indreptat in sus, reprezinta evolutia, ascendenta spirituala a omului care Dumnezeu.
Steaua cu 5 colturi indreptata cu varful in jos, este un simbol satanist, care semnifica caderea omului in pacat.
28 Să nu vă faceţi tăieturi în carne pentru un mort şi să nu vă faceţi slove săpate pe voi. Eu sunt Domnul.
Levetic.19:28
anonim_4396 întreabă:
Bossa100000 întreabă: