Doamne fereste nu stii ce vorbesti. Sper ca doar din pura curiozitate. Daca cumva practici sau ai practicat sau vei practica aceste scarbe obiceiuri, esti departat pe vecie de Biserica Domnului Iisus Hristos ( Biserica- fiind toti crestinii de pretutindeni). Iisus Hristos a intemeiat Biserica prin sangele Sau nepretuit, pentru ca sa fim salvati, nu pentru ca sa pierim.
Nu crezi ca ai probleme grave de gandire? Eu zic sa mai pui mana pe carte si dupa sa faci ritualuri...
Mda.eu zic sa pui tu măna pe carte si dai la capitolul Glume si Curiozitate...
Copil nebun...
Poți încerca noaptea pe la ora 03:00.Te duci la baie în fața oglinzii, cu o lumânare în mână și începi să-l invoci pe satana de trei ori. Încă ceva, să nu ai becul aprins.
Cică diavolul, la ora 3, își bate joc de sfânta treime...ai toate șansele să-l întâlnești.
E ceva rău, vreun semn, dacă am avut un şoarec în casă acum câteva luni şi mă tot trezea din somn la ora 3 noaptea?
Să aduc biblia?
Bineînțeles,acel șoricel era însuși satana.Și de când ai șoareci în casă?
Să fie oare acel animal un hamster ceva? Nu trebuie să aduci biblia, merge cu tămâie și apă sfințită.Dar am uitat, tu nu suporți tămâia.
Păi mă, cum stau la câmpie(după cum bine ştii) m-o vizitat şoarecu.
am încercat să dau cu un spray pe el, da l-am înalbit
Există vreun ritual ceva ca să-i gonesc, ceva fără tămâie.Hai blecăre că tu trebuie să ştii
Cred că te-ai uitat prea mult la tom și jerry...
De unde să știu eu? Tu ești vrăjitoare, ar trebui să știi vreun ritual.
Evită cuvântul "blecăre".
M-am uitat prea mult la copiii de la 402...
Frumos.
Nu prea.Sunt cam perverşi copiii ăia de la 402. Mi-au făcut copilăria să fie ciudată
Care era preferatul tău? Eu mă uitam la courage the cowardly dog
Mie-mi plăcea de puştiu ăla cu 3 fire de păr în cap, Jessie, era aşa amuzant
Niciodată nu mi-au plăcut desenele că câinele ăla.Serios,ce-i aşa fain la ele?
Credeam că-ți place de paula...
E fain câinele ăla.Mie mi-a făcut copilăria frumoasă.Nu mai spun de "ce-i cu andy?", era genial.
Era şi o Paula pe acolo? Era cumva tipa aia blondă pe care o plăcea toate şcoala?
Cei cu Andy a început să-mi placă pe la sfârşit, pe când nu-i mai prea dădeau
Nu mai știu... oricum nu are legătură cu religia.
Cum nu? am citit în biblie de ea.
Eu chiar credeam ca vorbesti serios!
Liniste voi toti, Dumnezeu exista si va vede, cine nu va crede, iadul il va manca pe veci!
Micut123 întreabă: