| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a întrebat:

Stiu ca am gresit mai de mult ca am tot criticat ateii.Imi cer iertare de la voi.
Credeti ca e vreo sansa ca religiosii sa dea mana cu ateii si cu agnosticii? Asi intinde mana, caci sunteti fratii mei.

38 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Ei nu pricep ca noi ii iubim si le dorim fericirea si aici si in eternitate.

| Mădă0611 a răspuns (pentru EmaS):

Ema, iubirea ta ar trebui sa fie intelegere, nu constrangere, aici gresiti voi, si poate si ateii ataca, nu ii prea urmaresc, dar crestinii stiu sigur ca ataca, pentru ca doresc "fericirea" aproapelui. Constrangerea nu e fericire, e lipsire de libertate. happy
Pace inseamna sa tii ce crezi pentru tine, fiecare ar trebui sa faca asta.

| Shaoran a răspuns (pentru EmaS):

"Dragostea se bucura de adevar"

| 1libercugetator1 a răspuns (pentru EmaS):

Nu avem nevoie de eternitatea voastra

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Sigur ca ne iubiti, la fel ca inchizitia pe vremuri. Stiti voi ce e aia iubire bai aiuritilor care ne promiteti cai verzi pe pereti numai vorbele sunt de voi.

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Sigur ca stim, pentru noi iubirea este un mod de viata. Inchizitia a fost facuta de oameni care s-au folosit de umbrela protectoare a religiei ca sa isi urmareasca propriile interese.

| EmaS a răspuns (pentru 1libercugetator1):

Nu o sa ai parte, stai linistit. Eternitatea ta va fi total diferita de a noastra.

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Pai si acum cu iubirea asta sufocanta nu e aceiesi umbrela pentru cati mai multi fraieri contributori la cele sfinte?

Stai linistta nu vei ajunge nici unde dupa moarte

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Poi ce castig eu daca tu iti mantuiesti sufletul?
Atunci cand dragostea lui Dumnezeu locuieste in inima ta, ea se rasfrange in relatiile interumane si iti pasa!

Pe cuvantul tau?!

| EmaS a răspuns (pentru Shaoran):

Isus este Calea, Adevarul si Viata! Cuvantul Tau este adevarul!

| C0nstantin a răspuns (pentru EmaS):

Prin ceea ce ai zis acum tu nu dai libertate de gandire ci constrangi gandirea umana la o ipoteza care ti se pare tie corecta.
Cum ai zis la un raspuns anterior "Ei nu pricep ca noi ii iubim si le dorim fericirea si aici si in eternitate." Iubirea ta se limiteaza la constragere.

| EmaS a răspuns (pentru C0nstantin):

Cum adica te constrang eu sa faci ceva? Dumnezeu ne pune inainte viata si moartea. El ne lasa sa alegem.

Gadirea crestina = gandirea ta si sustii ideea "Isus este Calea, Adevarul si Viata! Cuvantul Tau este adevarul!" atat. Va limitati la o singura ideologie de viata si incercati sa convingeti pe toata lumea ca voi detineti adevarul si ca ideologia voastra este cea buna. Prin incercarea voastra de a convinge voi de fapt incercat sa constrangeti gandirea si sa o limitati la o singura porcarie de genul "Isus este Calea, Adevarul si Viata! Cuvantul Tau este adevarul!" Orice alta ideologie de viata fiind calcata in picioare.

Da,pot sa spun cu certitidine ca am cautat si am gasit.

Despre ce vorbesc eu si ce raspuns imi dai tu... "Vaca si chilotii, baba si mitraliera". Mai incearca sa mai iesi in lume un pic ca nu strica... invata sa mai comunici si in afara comunitatii tale spirituale ca nu o sa mori.

Cred ca eu interactionez mult mai mult decat tine cu oamenii, incerc chiar sa ii ajut pe unii dintre ei. big grin

Da emas sigur 100%

winking

| Anonymus314 a răspuns:

Eu personal n-am nimic cu ateii... e decizia lor, credinta sau mai bine zis necredinta lor... sa faca ce vor.

| OOOLEOOO a răspuns:

Voi le doriti viata voastra... Poate ei nu doresc viata ta, ei au propria viata.

| OOOLEOOO a răspuns:

Atunci nu le mai faceti rau.

''Crestinii vor adevarul''
Adevarul vostru este cuprins de limite.

| Thunderstruck a răspuns:

Pe mine nu m-ai jignit, dar crestinii care ti-au raspuns acum la intrebare da. Poti si tu sa-ti dai seama ca vorbesc cu un aer de superioritate.

| Mădă0611 a răspuns:

Mai Andrei, mie nu mi-ai gresit, sau n-am vazut eu, dar te iert tongue
:-)/\:-) (high five)

| Mădă0611 a răspuns:

Pai fiecare vrea adevarul si fiecare l-a gasit, tu pe al tau, eu pe al meu, x pe al lui. Tie iti place sa te stresez cu adevarul meu, ca cica iti vreau binele? Nu cred. Daca credeai in oricare alt zeu ai fi zis la fel, ca e cel adevarat. Vezi cine incepe? Voi.

| Mădă0611 a răspuns:

Pai tu de unde stii ca adevarul tau e cel obiectiv? Ca asa scrie in biblie? Asta nu e dovada. De la un topic de pace, ajung sa spun ca crestinii sunt cei care incep orice cearta, ca doar ei detin adevarul, dar orice crestin daca se nastea in orice alta tara si credea in oricare alt zeu, zicea la fel :-j

Daca ai chef de joaca, ia d'aci --> https://www.facebook.com/note.php?note_id=186743254670532&comments daca te regasesti in cel putin 1, esti ipocrit/a, nu e jignire :)

| M25M a răspuns:

Nu am de ce sa te iert nu mi-ai gresit cu nimic, chiar daca ai fi facut-o ar fi fost irelevant fiindca ai facut un lucru normal si anume ti-ai aparat convingerile cand ai vazut ca altele vin in contradictie cu ale tale.

| dragos9234 a răspuns:

Atat timp cat cei care cred in diferite zeitatati(nu numai dumnezeu) sunt rezonabili si nu incep sa debiteze numai tampenii ma pot impaca cu ei fara probleme.

Răspuns utilizator avertizat
| CryChristiAN a răspuns:

Eu unu ii tratez ca si pe crestini, ca pe niste oameni in toata firea.

| EmaS a răspuns (pentru CryChristiAN):

Asa este normal.Inainte de culoare, confesiune, sex, suntem oameni.

| CryChristiAN a răspuns (pentru EmaS):

Nu stiu de ce, dar imi cer scuze de exprimare, dar mi se pare sau mai bine zis, va vad foarte stralucitoare si sclipitoare cu o pereche de aripioarebig grin. Serios si fara gluma. Scurt si la obiect. Asa va imaginez eu...big grin ( imaginatia mea bogata...)

| NAdrian a răspuns:

Oare voiesc Eu moartea păcătosului, zice Domnul Dumnezeu - şi nu mai degrabă să se întoarcă de la căile sale şi să fie viu? (Iezechiel 18:23)

| 1libercugetator1 a răspuns:

Eu ca ateu nu prea ma intereseaza in ce zeu crede omul, doar sa numi bage religia lui pe gat, ai vazut ca tiam vb frumos