Shout out to my man, Tom Cruise!
Nu e deloc super, e o prostie.
De ce nu iti place?
Pentru ca e stupid.Ma intreaba ce parere am despre sunca.
Neah, bine, e facut si pentru amuzament.
Si da, stiu, realizez ca m-am bagat in seama fara sa fiu intrebata.
Când Scriptura se pronunţă "critic" cu privire la "obiceiuri" (pentru că nu întotdeauna se pronunţă critic) se referă la obiceiurile greşite, fie ale evreilor (unele din obiceiuri), fie ale păgânilor, dar nu condamna niciodata in general "obiceiurile", pentru ca pe cele crestine ea chiar le si lauda:
- II Tesaloniceni 2, 15: "Deci, dar, fratilor, staţi neclintiţi şi tineţi predaniile (tradiţiile, obiceiurile) pe care le-aţi învăţat, fie prin cuvint, fie prin epistola noastra." (învăţături suplimentare faţă de cele trimise prin scrisoarea biblica).
În mod logic, Dumnezeu a păstrat în raport cu umanitatea o singură cale de transmitere a învăţăturilor, sfaturilor, legilor, DOAR O SINGURĂ CALE.
Deoarece altfel, ar trebui să luăm în considerare o contradicţie flagrantă în cadrul mesajului lui Dumnezeu faţă de oameni, o contradicţie în însăşi esenţa divinităţii, dat fiind faptul că există zeci de mii de culte şi credinţe total diferite, având fiecare învăţături care le exclud pe celelalte! Numai creştinismul are vreo 39000 de versiuni!
Dar această contradicţie este de neconceput, iar Hristos Fiul lui Dumnezeu a insistat şi subliniat în tot Noul Testament că BISERICA SA ESTE UNA SINGURĂ!
Despre Unicitatea BISERICII vorbeşte întreg Noul Testament : Efeseni 4, 13; Fapte 20, 28; I Corinteni 3, 11; Ioan 17, 22; Matei 16, 18; Efeseni 4, 4-6; I Corinteni 1, 12-13; Evrei 3, 14; Matei 18, 17, etc...
Numai unde scrie "crestin" sunt si adjective urate.E facut de un ateu, cu siguranta.Noi nu suntem plictisitori.
Dupa mai spuneti ca ne victimizam. Daca sa-mi apar credintele de niste anti-crestini imaturi si fara minte inseamna ca ma auto-victimizez atunci da, ma auto-victimizez.
1. Cunvintele sunt neutre, nu exista cuvinte rele/urate sau cuvinte frumoase/bune.
2. Plictisitor nu este o insulta.
Si daca e agnostic, libercugetator sau scientolog? A? Cred ca tu doar atei visezi. In tarile crestine crestinii hartuiesc oamenii cu povestile lor plictisitoare. App, stii ca in Islanda unii cred in Thor? Cum ar fi sa iti spuna cei de acolo aceeasi poveste, iar si iar, si iar?
Http://loyalkng.com/......-Music.png
http://i.ytimg.com/vi/FCSBoOcGFFE/0.jpg
Sti,ateu nu inseamna anti crestin.Atei nu cred nici in celelalte religii din grafic.Si in caz ca nu ti-ai dat seama, la Scientologist scrie ca trebuie sa fi bogat si nebun."Vai doamne, saracii crestini, dupa ce ca se inmultesc ca ciuma mai apar si in grafice de genu."
Ai gresit ma blegule.crestinii se inmultesc fiindca aduc rod bun precum graul incoltit in ogor.prin moarte muceniceasca crescut=a rodul si s-a inmultit.asa moare si bobul de grau in pamant incoltind un fir de iarba ce devine pai cu spic si in spic multe boabe.mai apare si neghina dar stim cu totii soarta ei.bogat si nebun? un taciune fara rost. fara rod si fara nici o noima.
Nu! Crestinii sunt ca buruieniile.
Ai dreptate. buruienile au fost date ca leacuri pentru bolile oamenilor spre tamaduire si alinare.si fiecare stie acolo unde s-a nascut ce iarburi ii trebuiesc pentru anumite probleme de sanatate.dar taciunele negru fratica, este inutil.nici animalele nu-l mananca.
Popo, iubesc mincarea arabeasca! Vizitez din cind in cind restaurantele libaneze de la mine din oras! Imi place humusul! Oare trebuia sa fiu musulman si nu crestin?
Desigur, este usor de gasit religia adevarata, la fel cum din multele tipuri de monede, bacnote, care pot sa fie si false, este important sa o cunosti moneda sau bacnota adevarata, si astfel usor identifici pe ceea falsa.
Pai fiecare tara are propria moneda si fiecare poate zice exact ce ai zis tu acum. Sunt toate "false" cu exceptia Leului? Ce faci in acest caz? Favoritism si ignoranta?
Ai dreptate, la bancnotele prea noi trebuie sa casti ochii.
Multumesc.
Stii tu ce bine este sa umbli printre stele daca le cunosti, despre fiecare poti afla cate ceva, dar la fel ca si monedele fiecarei tari, nu toate sunt de folos pentru fiecare persoana, nu_ Iar cine a stabilit o bacnota de valoare internationala, inseamna ca poti sa lucrezi cu ea, pentru oricine este in domeniul respectiv, ca este de folos. Si sa mergem in paralel cu religia,(DUPA cum ai zis tu :numai leul meu este bun ca-l cunosc si ca asta nu mai este, si aur poti sa cumperi pe el ), asa este, tot omul isi lauda calul, indiferent ce cusur are, este al luinu? La noi, numai ortodocs este valabil, ca astia sunt ~78%, asa ceva nu mai vezi, in Honcong cred ca nici nu au auzit de asa ceva, dar asa e bine pentru unii cum e. Dar din miile de religii care sunt azi, doar una singura are la baza adevarul, si iubirea de semeni, si se bazeaza intru totul pe Biblie, nu pe traditii si obiceiuri, la Dumnezeu nu este asa ceva.Nu? Deci ca sa-ti dai seama care dintre multele religii sunt false si care este ceea adevarata, trebuie s-o cunosti pe aceea adevarata, la fel ca in cazul banilor.
ColorfulRainbow întreabă:
IonutGaby întreabă:
irina1999moldovachisinau întreabă: