Da, doar la primarie saracii de ei...
Pentru mine binecuvantarea lui Dumnezeu este foarte importanta!
La primărie și după fac petrecere oriunde vor. Nu e nevoie să dai peste 1000 de lei să îți cânte popa ca să dai de băut.
Tu ești dovada vie că Dumnezeu nu există, m-am rugat zi și noapte să nu mai ai acces la internet și încă ești aici, ce nenorocire.
FucktheSystem a răspuns (pentru Urzi23):
Tu ești dovada vie că Dumnezeu nu există, m-am rugat zi și noapte să nu mai ai acces la internet și încă ești aici, ce nenorocire.
Urzi23 in dialog :
Multumesc foarte mult pentru efort, dar te rog sa ai grija, sa nu se rupa ceva-n tine.Sincer sa fiu chiar mi-a mers bine, insemna ca Dumnezeu transforma raul in bine. Deci Dumnezeu chiar a ascultat rugaciunile tale, probabil daca incercai sa stai in genunchi pe boabe de porumb astazi eram si mai fericit.
Ce pot sa zic in incheiere "Sa fie primit la Picioarele Domnului sacrificiul tau "
Tot la persoana a III-a vorbeste despre el
Unele lucruri nu o să se schimbe niciodată.
In biserica are loc doar juramantul in fata lui D-zeu, e doar un obicei, si nu te obliga nimeni sa mergi sa faci asa ceva daca nu vrei. Ca sa te casatoresti, te duci frumos la starea civila si te casatoresti. Mai documentati-va, va rog eu, ca TPU-ul nu e Wikipedia.
GodBlessYou a răspuns (pentru Urzi23):
Foarte civilizat...
Urzi 23 in dialog :
Sa fie primit
Crestinii simt nevoia de a se casatorii in fata lui Dumnezeu, dar totusi majoritatea se casatoresc si legal, deci un ateu nu este nevoit sa mearga la biserica, dar poate sa se casatoreasca legal(la primarie, la starea civila, intr-un loc amenajat in care este invitat ofiterul starii civile, si altele).
La primarie, apoi fac ce vor ei, faptul ca te casatoresti la biserica nu isi garanteaza fericirea sau viitorul acelei famili nou construite eu unul vad casatoria o pierdere de timp, banii, daca te iubesti cu o pers nu ai nevoie de harti, daca te casatoresti din interes fianciar da ai nevoie de acte
Noi ne casatorim in niste temple speciale, rugandu-ne diavolului sa ne casatoreasca.In ritualul acesta trebuiesc sacrificati 2 nou-nascuti.Cei care au zis ca ne putem casatori doar legal te mint, nu-i crede.
Orton35 întreabă: