Esti un om de apreciat BRAVO.
Daca toti ar gandi cum gandesti tu acuma am fi altfel.
Si stai linistit Dumnezeu nu se supara
Iti urez numai bine, pa.
Diferenţele faţă de ei sunt mai mult diferenţe de nuanţă. Marele lor merit este că au rămas în continuitatea harică a Apostolilor (prin ierarhia instituită de aceştia), fără de care nu s-ar fi putut numi Biserică.
Slujbe comune nu cred că s-au făcut, dar o cântare care ţine de Biserica Romano-Catolică face referiri în mare parte la aceleaşi elemente de cult ca şi în Biserica Ortodoxă (spre sfinţi spre exemplu, Sf. Anton).
Si e pacat daca doar asculti? Ca asta e curiozitatea mea
Santem madulare ale bisericii lui hristos. unele de mai multa cinste altele de mai putina cinste.dar toate la fel de utile asa cum toate madularele noastre slujesc trupului fiind la fel de necesare si utile.deci si ei sant madulare ale bisericii lui Hristos, cata vreme a spus despre Petru; acesta este chifa{petru}care inseamna piatra.si pe aceasta piatra voi zidi temelia bisericii mele.iar cantarile spirituale inalta spiritul si imblanzesc inima.
Da dar ei s-au rupt de Biserica in 1054.
Pana la urma,cine de cine s-a rupt? ele fiind numite cele doua biserici surori? eu nu cred in vise, dar rugatu-m-am odata sa mi se desluseasca, care e biserica cea adevarata? dintre cele doua? si intamplarea a facut sa visez chiar in noaptea aia, biserica de la mine din sat, despartita prin mijloc de un sant adaaaanc.am dedus atunci ca probabil asa este.Cred ca bunul Dumnezeu este la fel pentru toti.si cei ai lui.si pentru oile ratacite care or fi ele.
Visele pot fi cele mai multe de la diavolul ca sa ne insele.el se foloseste si de haina dreptatii ca sa insele si pe cei inaintati duhovniceste. Cele mai multe chestii din Biserica Catolica nu existau cu ceva timp inainte de schisma. Apusenii le-au inventat si pentru aceea s-au separat.
"darul acesta minunat de a fi madulare"... if you know what i mean.
"nu stim sa ne folosim de el"... de madular?
"As vrea un raspuns cat se poate de serios"... n-ai cum sa nu faci misto de postarea ta cand incepi cu "noi este miezul din fanta ba, noi apartinem dreptei credine bla bla bla" iar ca bonus bagi "madular". Imi place ca esti modest.
Salut,atat timp cat ramai sub credinta ta, nu superi pe Dumnezeu.
Asculta, tot o cantare este, chiar daca nu-i este adresata lui Dumnezeu.
O seara buna.
Ce sa faci daca unii oameni se coboara mai prejos decat animalul si la orice cuvant, isi bat joc facand referire la prostii.
Sa razi. Ipocritule.