| Foxie2 a întrebat:

Stop ucideri bebelusilor!
sufletelor fara nici o vina, care nu primesc sansa de a respira macar o zi aerul vieti, fiinte care mor doar din motivele noastre egoiste!

http://www.TPU.ro/......rog-multt/

http://www.youtube.com/watch?v=nVbdbwkBr0w&feature=relat ed

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Nu prea ma bag in chestii care tin de parerile personale ale oamenilor...dar nu frate, nu sunt de acord cu avortul!
Un copil are dreptul la viata. indiferent de cine ii are ca parinti, sau de ce situatie materiala ar avea!
viata merita traita ...indiferent in ce circumstante!
atata timp cat copilul ala are o sansa ...acolo si de 0, 1 % sa ajunga ceva in viata. atunci de ce sa nu ii acorzi aceasta sansa?
de ce trebuie sa sufere un copil pentru ca masa dupa ce si-a tras-o, nu poate sa isi asume responsabilitatea faptelor sale?
Cred ca este una dintre putinele chestii pe care le zice biserica cu care sunt de acord ...nu avortul este solutia, ci prevenirea dinainte!
De ce trebuie copilul ala sa moara doar pentru ca parintii aia au fost atat de retardati incat sa nu isi ia masurile minime de precautie?
avortul nu e solutie... avortul e crima!

20 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Clar este omucidere. Minunea vietii si frumusetea ei complexa trebuie accentuata ori de cate ori este posibil.Este important sa stim lucrurile de baza in dezvoltarea fatului in primul trimestru. Iata cele mai esentiale evenimente:
Ziua1:Apare fecundarea ovulului.
Ziua6: Embrionul se fixeaza in uter.
Ziua18: Poate fi detectat ritmul cardiac.
Ziua21: Multe organe incep sa se distinga.
Ziua31:Se dezvolta anatomia(brate, picioare, etc)
Ziua38:Fiecare grupa de muschi este prezenta/
Ziua40: Poate fi detectata activitatea creierului.
Saptamana6 : Pot fi facute:EKG si EEG; degetele de la mana si de la picioare sunt formate.
Saptamana 8:Fiecare organ este prezent, bebelusul inoata in lichid amniotic.
Saptamana 12:Bebelusul are cicluri/treaz adormit,digera hrana,inghite,excreta, respira lichid amniotic, are corzi vocale si plange.Este un sufletel viu! Are dreptul la viata!

| FucktheSystem a răspuns:

Pot să par o criminală nebună dar sunt de acord cu avortul. Dacă familia nu are cu ce întreține un copil și totuși s-a întâmplat un accident cred că e mai bine ca fătul să fie omorât deât să-și petreacă viața abandonat sau pe străzi pentru că aia deja nu mai e viață.
Sau dacă mama e prea tânără un copil i-ar distruge viața, deci avortul iarăși e o soluție bună.
Iar dacă se știe că o să se nască cu o malformație văd avortul ca o soluție ok, de ce s-ar chinuii toată viața cu o dezabilitate care ar putea decât să-l întristeze și să nu-i oefer șansa de a se bucura de viață?
Și exemplele continuă, eu sunt complet de acord cu avortul, cât timp copilul o să aibă o viață de nimic mai bine să nu o aibă deloc.

@ZuZu, tu chiar ești zuzu. Nu suport fanaticii, dacă un om nu crede în zeul tău și nu face ritualurile tale nu înseamnă că trebuie omorât, cât despre avort nu cred că ți-ar plăcea să trăiești prin cine știe ce orfelinat să fi bătut, al 18 ani să fi aruncat în stradă, să n-ai sursă de venit, să furi sau chiar să omori și să ajungi în închisoare. Cam asta e soarta copiilor abandonați, decât să trăiești o așa viață mai bine nu mai trăiești de loc, dacă ție ți-ar plăcea să trăiești așa, îți doresc ca visul să-ți devină realitate.
P.S.Mă amuză cum oamenii când n-au argumente logice jignesc, aici făcând referire directă la tine.

@Bubuxilinah, da așa e, mulți oameni își doresc un copil și nu-l pot avea dar oamenii ăia doresc bebeluși, cu un sistem bolnav ca al nostru ar dura mult prea mult să adopți un copil., acela ar crește și n-ar mai fi dorit, așa se întâmplă cu 90%, ajung să-și petreacă viața în orfelinat, la 18 ani sunt aruncați în stradă, ajung să fure sau chioar să facă crime... Ție ți se pare ok?

| ramona30 a răspuns:

In primul rand ca nu vad de ce intrebarea nu are legatura cu religia, dar ma rog fiecare isi alege categoria.
Despre avort as zice ca este sadic, egoist si macabru. Eu, una nu l-as face niciodata.
Ma gandesc ca nu am auzit mame care au fost pe punctul de a avorta si au pastrat sarcina sa regrete vreo secunda decizia.
Totusi exista si situatii in care parca as fi de acord cu el. Ma refer la copii conceputi in violuri, incesturi, malformatii grave.
Referitor la masura interzicerii acestuia este total ineficienta. Nici nu va imaginati cate avorturi se faceau pe vremea comunistilor.
Singura tara din Europa in acre avortul este interzis este Polonia. Solutia pe care au gasit-o polonezele este simpla. Trec granita si avorteaza in Germania, Cehia, Slovacia, Ucraina. Sau il fac ilegal.

Răspuns utilizator avertizat
| DorelSudoru a răspuns:

Cat de crestini oti fi sunteti nebuni! Ce rost mai are sa se nasca daca parintii nu-l vor ah? Sa stea pe strada pana va fi bagat in puscariie pentru ca incearca sa traiasca?!
Sa fie dus intr-un centru de plasament sa-l arda baietei la fundulet?! La 18 ani sa fie aruncat in strada si sa nu aiba nici un viitor?!
@Ema copilul cand il nasti nu gandeste + ca avortul se face in primele 4 saptamani din cate stiam eu, deci nu e inca un copil
"Poate fi detectata activitatea creierului." rolling on the floorImi zici si mie ce face creeru' atunci?laughing
Parca voi nu erati in total de acord cu medicina?

| Polaris a răspuns:

Am umblat 12 kilometri dus-întors să ridic un colet de la poştă şi cred că am făcut insolaţie şi tu mă-ntâmpini cu asta? Pur şi simplu mi se rupe... O vreau pe Mărioara!

| Polaris a răspuns:

@ZuZu, taci şi dă-ţi un pumn în gură. Mă plictiseeeeeeşti groaaaaaznic deeeee răăăăăăău.

| Kosuchin a răspuns:

E intr-adevar un subiect controversat.
Pot sa spun doar ca nu sunt de acord cu avortul, doar in anumite cazuri extreme.Pana la urma, nu putem prevede viitorul copilului, fie el sumbru sau luminos.
If life sucks, nimic nu-l opreste sa-si puna capat. Daca ajunge sa-si ucida semenii, asta e o problema si atunci mai bine era avortat.
Mizam, asta e.
Daca copilul ar strica viata parintilor lui tineri, atunci sa fie sanatosi, prostii dreaqului carora le-a fost lene sa caute protectie ^_^.
Eh, my life philosophy~.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Zuzu,
Mută-te pe creștinortodox.ro și ia-o și pe Ema cu tine.
Ema,
Ai orgasm când dai copy-paste?

| Foxie2 explică:

@FucktheSystem esti o creatura care mai bine nu se nastea, mai bine mama ta facea avort din orice ***. scuzati expresia. Tu nu crezi in Dumnezeu, tu nu te duci la biserica, tu esti deaccord cu crima, dar sa vina cineva sa te omoare din motivele lui egoiste ti-ar placea?

| Foxie2 explică:

@Apache, in ciuda faptului ca nu esti nu stiu ce mare credincios, ai mare dreptate si de data asta te felicit.

| Foxie2 explică:

@MaDoaren1DeTotCeEsteInJurulMeu, de unde sti tu ma rog, viitorul acestui copil? Poate va ajunge un om inteligent din politica care isi va cauta parinti ii va gasi si ii va intelege, si vor trai fericiti. Mai sunt cazuri.De ce sa nu ii se ofere acestui copil macar o sansa la trai? De ce?

| DreamAutopsy a răspuns:

Eu NU sunt de acord cu avortul, doar în situații în care copilul s-ar naște cu malformații.
Vina este a acelor femei care le-au plăcut să se f**ă și fug de responsabilitatea de mamă.
Cum dracu vine asta?!
Cum poți să-ți omori copilul?
Chiar dacă este doar un făt, e tot crimă!
http://www.adevaruldespreavort.ro/......spre-avort

Eu aș avea soluții mult mai corecte... Dacă vrei să-ți omori copilul mori și tu. E cel mai corect!

| Anabellasos a răspuns:

Este adevarat ca un copil in schimba complet viata!
Si este adevarat ca ti'o poate ingreuna!
Dar categoric nu incape comparatie intre greutatile pe care inevitabil un copil ti le aduce, si toate bucuriile, realizarile!

Este adevarat ca sunt familii care nu dispun de banii necesari pentru cresterea unui copil... trist dar adevarat...
Este adevarat ca se intampla si accidente... din nou trist
Si de ce sa nu ne gandim mai departe la un viol, probabil cel mai nefericit caz... nimeni nu cred ca are dreput sa judece o fata/femeie care nu isi doreste un copil rezultat din urma unui viol...

Insa este o hotarare muuuuult prea mare, mult prea importanta pe care nici macar tu ca mama nu ai dreptul sa o faci, si anume sa decizi despre viata copilului tau!

Ok in cazul in care una dintre situatiile enumerate s'ar intampala... de ce avort?
Sunt atatea persoane care ar da orice pentru un copil dar nu il pot avea, de ce sa nu fie dat spre adoptie si astfel sa i se dea posibilitatea la o viata frumosa?

Nu admir claaar persoanele care isi abandoneaza copii prin orfelinate, sau dandu'i spre adoptie, sau mai rau aruncati prin tomberoane, dar prefer aceasa variata decat avortul!

NU aprod avortul...
DECAT intru'o singura situatie: atunci cand sarcine ar pune in pericol viata mamei, iar nasterea in siguranta a copilului ar fi si ea incerta...ar fi mare pacat ca cineva sa isi piarda si sotie si fiica/ si fiica si nepoata doar pentru, nu stiu, o incercare...

Concluzionez acum prin a spune: NU AVORTULUI!

| Anabellasos a răspuns:

@FucktheSystem
Cu siguranta ai dreptate!
Insa consider ca aceleasi sanse ii revine si unui copil cu parinti, probabil "de bani gata" care accioneaza doar pentru a capta atentia celorlati.
Si el poate sa ajunga la fel de bine sa omoare sau sa fure, la fel ca up copil din orfelinat.
Asa ca indiferent de "punctul" de la care ar putea pleca un copil/om in viata, intamplarile si circumstantele ii pot schimba complet existenta.
Pune in situatie un copil dorit de parinti caruia i'a fost dat sa se nasca.Ok dispunand de tot ceea ce a avut nevoie, acesta si'a trait viata frumos.Acum vine momentul cand intamplarea face ca tot frumos de pana acum sa dispara si presupunem ca ii mor parintii sau nu stiu, orice altceva...
Varsta copilului ar fi 18 ani, ca cei de la orfelinat care la 18 ani sunt aruncati in strada...
Evident ca acesta ar ramane cu o situatie materiala ok de pe urma careia ar putea trai, insa moartea parintilor il impinge sa faca lucruri care il marcheaza si ii schimba complet viata.
Asa ca de ce sa presupui ce s'ar putea intampla in viata unui copil si sa ii iei orice sansa?
O tragedie se poate intampla oricui! O tragedie care sa te schimbe pe tine ca om si care iti poate schimba complet existenta!
Sa pui raul in fata NU este o solutie!
Daca ai pune raul in fata in orice decizie importanta pe care ai fi nevoit sa o iei, ai pierde cu siguranta multe...

Si revenind stric la ceea ce am avut de gand sa raspund:
Cand am spus ca multe persoane isi doresc copii si nu ii pot avea, iar solutia celor care nu ii pot pastra ar putea fi datul acestora spre adoptie; nu m-am referit sa ii arunce intr'un orfelinat si daca s'o intampla sa ii adopte cineva norocul lor!; ci ca tu ca femeie, mama care "intamplator" ai devenit sa ii cauti copilului tau o familie, sa ii asiguri oarecum un viitor "linistit" chiar si departe de tine daca tu nu i'l poti oferi...

Mda... spar ca de data asta sa ma fi facut mai bine inteleasa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate educatia nu reuseste sa se faca pe internet ci in scoli, spitale, acasa.
Ar trebui ca in Romania sa fie introdusa necesitatea unui ordin judecatoresc de accept pentru un avort si acceptul sa se dea doar pe motive extrem de intemeiate.
Din pacate oamenii pe timp de pace isi ucid cu sange rece proprii copii apoi cu maine de sange pleaca in lumea de dincolo, cu sinceritate iti spun ca nu ma mira nici-o furtuna, cutremur, nu ma mira de ce oare in caz de catastrofe n-am sa fac nimic pentru semenii mei, absolut nimic, am sa stau impasibil, doar pentru copii am sa fac tot ce pot, restul isi merita soarta ce-au ales-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta bine si baga la cap ce a zis FuckTheSystem, ca mi-a luat raspunsul.

| SxD a răspuns:

NU il omori pentru ca el inca NU s-a nascut! Nu ai cum sa omori ceva cu nu exista, nu s-a nascut inca. Si avand in vedere ca exista viol, cred ca e mai ok sa faci avort decat sa nasti la 13 ani. Si in plus, decat sa creasca mai tarziu( copilul, zic) prin orfelinate si asa, cred ca e mai ok sa apelezi la medic.