Asta ar însemna ca țăriile regioase să nu fie probleme de genu, ceea ce e fals. Revenind tipul făcea uz de substanțe și a ajuns depresiv deci ce concluzie tragem?
Deci logica ta e in felul urmator:
"Ai credinta in Dumnezeu? Nu te sinucizi"
"N-ai credinta in Dumnezeu? Te sinucizi pentru ca nu crezi in el"
Esti incredibil de prost omule.
"Si totusi nu inteleg, adica...
Stii ce e amuzant?
Ca tot prostul se baga in seama si comenteaza cu hate, pe cand omul care e bun isi vede de treaba"
Stii ce e amuzant? Ca "Nu din cauza necredinței, ci mai degrabă din lipsa credinței" e aceiasi chestie.
Stai linistit ca nu da nimeni cu hate, tu habar n-ai ce se petrece.
Ei ne ataca, noi raspundem, dar raspundem si la raspunsurile lor idioate care sunt date mai mult ca sa prosteasca omul.
La mintea voastra ar trebui sa donam o parte din salariu catre BOR, ca sa construiasca Catedrala aia si ca sa mai faca alte cateva sute de biserici, lucruri care nu ajuta nimanui.
Apoi tot voi sunteti aia care faceti gura ca tara nu merge bine din cauza ateilor sau mai stiu eu ce... tara nu merge bine din cauza nepasarii si a mentalitatii aleia de o aveti.
In biserica sunteti ingeri, si cand iesiti afara va transformati Apoi veniti sa ne dati noua sfaturi sau lectii de viata.
"Sunteti fara rezolvare, tu si cei care ganditi asa." noi nu avem nevoie de o "rezolvare", noi suntem normali, daca toti ar fi gandit pe cont propriu fara nici o doctrina acum am fii departe, din cauza bisericii omenirea a stagnat atatea sute de ani, daca nu erau aia "fara o rezolvare", azi nu te mai stateai in fata pc-ului.
Cand Galileo Galilei a spus ca soarele este in mijlocul sistemului nostru solar, Biserica l-a fortat sa abandoneze aceasta idee, a doua oara cand a revenit cu ideea, a fost judecat de Inchiziție, găsit „vehement suspect de erezie", forțat să retracteze și și-a petrecut restul vieții în arest la domiciliu.
Si multe alte tampenii facute de biserica.
"Va credeti mai buni ca altii" Nu ne credem, suntem mai buni ca altii .
"Pe cand nu va uitati ma la voi ca tot voi faceti gura, aratandu-va prostia"
voi sunteti aia care va aratati prostia public.
Din cauza voastra e tara asa cum e, ignorantilor.
Acum insulta-ne si da-ne block, ca mai mult n-am ce sa ma astept de la tine.
Adevarat
Nu din cauza necredinței, ci mai degrabă din lipsa credinței.
Un om care are credință, nu se sinucide.
Ce treaba are credinta cu asta? Uita-te cat de dezolvtata e Finlanda, tara plina de atei.
Dumnezeu nu te ajuta cu nimic, prea multi crestinopati in tara asta
Si ce propui? Un necredincios e ca un mort. O biserica moarta anorganica e la fel cu un necredincios care e ca o cladire miscatoare si ganditoare. Cand doarme e ca o cladire. Viata e nimic pentru un necredincios. Necredinciosul asa priveste materia. Si un electron e viu ca e miscator dar de fapt e mort. Pana la urma ce e viata? Un necredincios nu are o definitie pentru viata deci e ca si mort.
În primul rând nu e 100% real. Fanii, presa au tras concluzia că Avicii s-a sinucis din replica "Se chinuia cu gândurile despre viață, fericire. Nu mai putea continua în acest fel. A vrut să-și găsească pacea.", însă nu reiese neapărat cum că s-ar fi sinucis. Familia a declarat neoficial faptul că Avicii ar fi murit de la o pancreatită (în trecut a mai avut probleme cu pancreasul și cu alcoolul). Avocata acestuia (parcă avocata, nu mai știu sigur), a fost întrebată despre cauza morții dar nu a dat răspuns.
În al doilea rând dacă te sinucizi nu dai dovada de necredință! Îți dau un exemplu real: Este vorba de o femeie credincioasă, care se ducea mereu la biserică, era de partea credinței. Destinul a adus-o să se îmbete și s-a otrăvit. Deci până și un om credincios poate ajunge la așa ceva.
Un om care se sinucide are niște motive destul de întemeiate: ori este în despresie, este nefericit, ori nu judecă (e beat, are probleme mintale).
Prin "S-a sinucis din cauza necredinței" cred că te referi la faptul că nu a avut credință în Dumnezeu că îl va ajuta. Uneori o dorință ți-o îndeplinește în ani, decenii, iar Avicii poate nu a mai putut aștepta, în unele cazuri sinuciderea e un instinct.
Dacă te referi la faptul că sinuciderea e un pacat mare, țin să spun că nu există dovezi 100% cum că e păcat.
Și de cei care spun că dacă era faimos și avea bani, nu numai bani și faima te fac fericit, poate el își dorea altceva.
Bossa100000 întreabă: