| AvalohAlyn a întrebat:

Suferintele ne sunt ingaduite de Sus?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu,toate sunt cauzate de noi, gen te ingrasi dai in tot felul de boli cine e de vina?

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos a răspuns:

„Dumnezeu nu face nimic rău." (Iov 34:12)
„În toată suferinţa lor a suferit şi el." (Isaia 63:9)

| Theodorovichi a răspuns (pentru WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos):

Bogdy esti atat de prost, incat imi este mila de tine.

| mentholinks a răspuns (pentru WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos):

"Să ştiţi dar că Eu sunt Dumnezeu Şi că nu este alt dumnezeu afară de Mine; Eu dau viaţă şi Eu omor, Eu rănesc şi Eu tămăduiesc, Şi nimeni nu poate scoate pe cineva din mâna Mea." Deuteronomul 32:39

| minrest a răspuns (pentru WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos):

Sa nu crezi ca te pui bine cu Dumnezeu daca il lingusesti, dimpotriva, cand acoperi faptele cuiva, arati ca il consideri vinovat; El poate are motive intemeiate pentru hecatomba colosala pe care o face si si-o asuma, dar tu prin ce faci afirmi ca nu are nici o scuza. Vezi ca ai de a face cu un Dumnezeu manios, cand o da cu tine de pamant, nu te vad bine.

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos a răspuns (pentru minrest):

Nu vreau asta. Dumnezeu este incet la manie, el este iubirea.

Faptul ca Dumnezeu este ''iubirea care misca sori si stele'' nu inseamna ca nu poate fi manios, cum vedem in Numeri 12 cu 9, 22 cu 22, 25 cu 3, 32 cu 13; Deuteronom 9 cu 20; Iosua 7 cu 1; 2 Samuel 24 cu 1, pot sa iti dau referinte despre mania lui Dumnezeu pana maine; in special la ultima referinta vedem ca Domnul s-a maniat pe Israel si a pus pe inima lui David sa faca un recensamant, ca sa aiba motive sa loveasca poporul cu ciuma, caci in ochii Domnului recensamantul era un pacat, dar Domnul nu anuntase in nici un fel asta. Iar acum sa vedem daca ai facut ceva prin care sa Ii aprinzi mania Domnului. In 1 Corinteni 15 cu 15, se arata ca, daca Dumnezeu nu L-ar fi inviat pe Hristos, Pavel si toti cei ce propovaduiesc invierea s-ar gasi martori mincinosi IMPOTRIVA lui Dumnezeu. Deci, daca punem in sarcina lui Dumnezeu ceva ce noi gasim ca e bine, suntem martori mincinosi impotriva lui Dumnezeu. De ce impotriva, si nu pentru? Deoarece: 1. Pentru Dumnezeu nu e bine ce credem noi ca e bine, ci ce crede El, si chiar face. 2. Dumnezeu nu are nevoie de martori mincinosi, pe acestia ii folosesc cei mai josnici oameni. Domnul arata clar ca isi asuma tot raul din universul creat de El, de care avea prestienta, pentru realizarea planurilor Lui, si te gasesti tu sa zici ca nu face rau nimanui. Parca ai vrea sa Il faci sa arate ca face rau unora - pe pielea ta.

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos a răspuns (pentru minrest):

Dragostea acopera totul. In Noul Testament se vorbeste mult despre ea si Iisus care a murit pentru noi.

Pavel in Noul Testament avertizeaza impotriva pericolului de a fi martor mincinos impotriva lui Dumnezeu. Corect? De altfel, tot in Faptele Apostolilor, se spune de Anania si Safira, care au vandut o mosioara, au dat banii lui Petru, dar au pastrat o parte din bani. Iar Dumnezeu i-a omorat, unul dupa altul, caci au mintit Duhului Sfant. Pe ei nu i-a mai acoperit dragostea? Faptele Apostolilor 5, de la 1 la 11. Asa ca daca minti in chestiuni legate de Dumnezeu, daca minti alti crestini, minti Duhului Sfant, si nu te vad bine. Mai bine sa nu te pronunti, caci Petru spune ca daca Anania si Safira nu vindeau mosia sau nu dadeau banii, nu era nici o problema.